An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Rålekker ny 4-roms frontleilighet med fjordutsikt, garasje*, vestvendt balkong med optimale solforhold og høy standard.

Rålekker ny 4-roms frontleilighet med fjordutsikt, garasje*, vestvendt balkong med optimale solforhold og høy standard.

Fakta

 • Operagata 9
 • Primærrom
  109
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  14 600 000 ,-

Omkostninger

14 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
365 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 600 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr Obos)
--------------------------------------------------------
381 904,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 981 904,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  109
 • Tomt
  0

Matrikkel

Gnr.234 Bnr.127 Snr.51 i Oslo kommune

Adresse

Operagata 9
0250 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

14 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
365 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 600 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr Obos)
--------------------------------------------------------
381 904,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 981 904,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Felleskostnader

4 010 pr. mnd. A konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmester, drift og vedlikehold av fellesarealer, renhold, vasking av vinduer 2 ganger i året, snømåking, vakthold m.m.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 4 010 pr Mnd

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Kontakt skattemyndighetene eller megler for nærmere informasjon om satser og bunnfradrag. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendomsskatten vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Areal

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 114 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht arkitektens tegninger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har 3 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Etasje

4. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Høydepunkter

Velkommen til denne nyoppførte og lekre 4-roms selveierleiligheten i prosjektet Munch Brygge! Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et fasjonabelt område i Bjørvika med Den Norske Opera & Ballett og nye Munchmuseet som nærmeste naboer. Prosjektet er tegnet av prisbelønte Lund + Slaatto Arkitekter. De har tilpasset arkitekturen til beliggenheten, tilbaketrukkent og vinklet slik at leilighetene får mest mulig fjordutsikt og mindre innsyn til leilighetene. Leiligheten stod ferdigstilt ultimo januar 2019.

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet i 4. etasje i front mot Akersallmenningen og Operaen med en gjennomgående høy standard, betydelig påkostede tilvalg, fjordutsikt, utsikt mot Bispevika fra hovedsoverommet, optimale solforhold mot vest, mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg og felles takterrasser som blir flott opparbeidet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet. Flatene er malt i en delikat macchiato-farge og alle oppholdsrom har 1-stavs eikeparkett på gulv. Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon som gir en lun atmosfære og et sunt inneklima. Stuen oppleves som luftig med åpen løsning mot betydelig påkostet kjøkken fra UnoForm og integrerte hvitevarer fra Miele. Badene er også betydelig påkostet med skreddersydde løsninger som utvidede dusjsoner, påkostet med glassvegger, vegg-til-vegg med innfellbar glassdør og Grohe Rainshower Smartcontroll takdusjsett. Geberit Mera, toppmodellen innen aquaclean på dusjbad til hovedsoverom. Soverommene er romslige med hovedsoverommet som gir en lukseriøs suitefølelse med eget dusjbad og walk-in-garderobe. Leiligheten er oppført ihht. bygningsforskrift TEK10 og det følger garanti frem til 28.01.2024.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika. Et helt nytt nabolag begynner å ta form med boliger, butikker, restauranter, serveringssteder, kontorbygg, kunst og kultur av høy klasse. Munch Brygges nærhet til vannet gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur i sjøen, nyte kveldssolen, vandre langs havnepromenaden, besøke en fortauskafè eller oppsøke det brede spekteret av kulturopplevelser området byr på.

Gateplanet til Munch Brygge består av næringslokaler som vil bli fylt med ulike butikker, kafeer og restauranter. Ved siden av Operaen er det planlagt badestrand, park og kunstgalleri med gresstak som nærmest sømløst glir inn i omgivelsene. Fra Munch Brygge har du forøvrig kort vei til Oslo-fergene som tar deg med ut til de mange frodige øyene i Oslofjorden.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og treningssenter finner du også her.

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S. I tillegg finnes nærliggende holdeplasser i Dronning Eufemias Gate med et stort tilbud av kollektivtransport i ulike retninger av byen.

Innhold

P-rom: 109,5 kvm, BRA: 114,4 kvm

Leiligheten ligger i 4. etasje og har følgende rominndeling i P-rom:
Entré/gang, stue, kjøkken, 2 bad/wc og 3 soverom.

S-rom: Innvendig bod på ca. 3,9 kvm.

Det medføler sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Standard

Leiligheten stod ferdigstilt ultimo januar og har en gjennomgående høy standard på overflater, innredning og utstyr. Selger har gjennom tilvalg påkostet leiligheten for kr. 385 482,- tilvalgene er spesifisert nedenfor.

Entré/gang
Fra hovedinngangen på bakkeplan blir du møtt av et representativt inngangsparti med heisadkomst til leilighetsplan i 4. etasje. Kommer du kjørende eller syklende er det heisadkomst fra garasjekjeller til leilighetsplan. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med en delikat og lun macchiato-farge samt 1-stavs eikeparkett på gulv, hvilket er gjennomgående for øvrige oppholdsrom i boligen. Videre har himling i entreen påkostede hvite kvadratiske downlights med dimmer. Det er gode oppbevaringsmuligheter i entreen med påkostet takhøy skyvedørsgarderobe fra HTH med speilfronter og innredning som består av hyller, garderobestenger, 1 skuff og 2 skouttrekk. Mellom gang og stue er det påkostet hvit kompakt glassdør som gir fint lysinnslipp til gangen.

Stue
I stuen blir du møtt med nydelig fjordutsikt mot Vippetangen med Operaen og nye Munchmuseet som nærmeste naboer. Stuen har storslåtte vindusflater mot vest som gir naturlig lys til rommet og skyvedør ut til overbygget balkong på 11 kvm. med ettermiddags- og kveldssol midtsommers. Balkongen er vinklet for minst mulig innsyn og sjenanse fra naboene, slik at du kan nyte svale sommerkvelder og privatliv. Videre har Munch Brygge meget flotte felles takterrasser som opparbeides med beplantning, ulike soner, utemøblement og utendørs dusj. Det er heisadkomst til takterrassen i 8. etasje.

Stuen er luftig med flere møbleringsalternativer for salong-møblement og spisestue. Det er åpen løsning mot kjøkkenet, hvilket bidrar til en sosial arena. Forøvrig er det påkostet dimmer for begge takpunktene i stuen. Se elektrotegning i salgsoppgaven for spesifisering.

Kjøkken
Kjøkkenet er påkostet med kjøkkeninnredning fra UnoForm, Avantgarde. Kjøkkeninnredningen består av benkeskap, overskap og høyskap. Benkeplate i hvit Corian 28 mm med hulkil 15 cm opp på vegg med underlimt oppvaskkum fra Intra og blandebatteri. Benkebelysning er innfelt i paneler under skapet med ledskinne. Videre er kjøkkenet påkostet med integrerte Miele hvitevarer, hvilket inkluderer kjøl/frys i høyskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn i høyskap og mikro i høyskap. Røros ventilator type slimline over platetopp utstyrt med balansert ventilasjon og integrert komfyrvakt. Kjøkkenet er påkostet med ekstra stikk på egen 15A kurs til mikro, oppgradert fra 15A til 20A kurs til stekeovn med paralyse og 2 stk. dimmer. Se elektrotegning i salgsoppgaven for spesifisering.

Bad/wc
I direkte tilknytning til hovedsoverommet finnes eget betydelig påkostet dusjbad, hvilket tilrettelegger for privatliv og en luksuriøs/suite-følelse. Badet er meget delikat utført med sandfargede fliser, gulvvarme og hvite kvadratiske downlights med dimmer. Badet er innredet med baderomsinnredning fra HTH i mørk sand med heldekkende hvit marmor benkeplate med 2 vasker og ettgreps blandebatteri fra Grohe i krom. Innredningen består av 2 skuffeseksjoner og 2 skap. Videre er badet innredet med storformat speil 160x80 med back light og romslig dusjsone utvidet fra opprinnelige plantegning. Nedsenket nisje med tilpasset sluk. Dusjsonen er påkostet med glassvegger, vegg-til-vegg med innfellbar glassdør. Dusjen er utstyrt med Grohe Rainshower Smartcontroll takdusjsett i krom med termostatbatteri. Dusjsettet er et luksuriøst dusjsystem med intuitiv betjening og TrioMassage strålemønster. Selger har også gjennom tilvalg påkostet tolettet type Geberit Mera, toppmodellen innen Aquaclean. Toalettet har en rekke teknologiske funksjoner.

Bad 2 i entreen er også delikat utført med sandfargede fliser, gulvvarme og hvite kvadratiske downlights med dimmer. Badet er innredet med overskap fra HTH i mørk sand med oppbevaringsplass, vegghengt kuma helstøpt badevask med Grohe servantarmatur i krom og speil 80x80 med back light. Dusjsonen er også her utvidet fra opprinnelige plantegning. Nedsenket nisje med tilpasset sluk. Dusjsonen er påkostet med glassvegger, vegg-til-vegg med innfellbar glassdør. Dusjen er utstyrt med Grohe Rainshower Smartcontroll takdusjsett i krom med termostatbatteri. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett fra Villeroy & Boch samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

3 soverom
Leiligheten har 3 gode soverom som alle vender mot indre gårdsrom. Hovedsoverommet gir en lukseriøs suite-følelse med tilhørende dusjbad og walk-in-garderobe. Rommet har plass til dobbeltseng og annet møblement. Fra soveromsvinduet er det fin utsikt mellom byggene mot Bispevika. Selger har gjennom tilvalg påkostet med dimmer til takbelysing. Soverom 2 har også god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning, som også kan kombineres med kontorløsning. Det er lagt opp ekstra stikkontakt på dette rommet. Soverom 3 egner seg godt som gjesteværelse, barnerom, kontor, o.l. Dette rommet har plass til enkeltseng og garderobeinnredning.

Tilvalg
- Hele leiligheten er malt i Macchiato-farge.
- Garasjeplassen er forberedt for elbil-lader.
- Hovedbad med baderomsinnredning fra HTH.
- Heldekkende hvit marmor benkeplate med 2 vasker.
- Utvidelse av dusjsonen på begge bad utvidet fra opprinnelige plantegning. Nedsenket nisje med tilpasset sluk.
- 2 x plassbygget glassvegg, vegg til vegg, foliert med bord på toppen. Utført av glassmester.
- 2 x Grohe Rainshower Smartcontrol takdusjsett i krom med termostatbatteri.
- 3 x Grohe Essence ettgreps servantarmatur i krom.
- 2 x slukrist kvadrat.
- Geberit Mera Aquaclean toalett.
- 11 x downlights design kvadratisk hvit.
- Ekstra stikk på soverom 2.
- Ekstra stikk på egen 15A kurs til mikro.
- Oppgradert stikk fra 15A til 20A kurs til stekeovn, paralyse.
- Oppgradert 4 lysbrytere til dimmer (LED)
- UnoForm modell Avantgarde hvit med ekstra høyskap, overskap og ventilatorskap.
- Miele hvitevarepakke ink. mikro.
- Hulkil i Corian 15 cm opp på vegg fra benkeplate.
- Endringer av skap/skuffer i kjøkkeninnredning.
- Skyvedørsgarderobe fra HTH i entrè med innredning.
- Hvit kompakt glassdør med klart glass, plasser mellom stue og gang.

Byggemåte

Bebyggelsen består av nybygg. Bygningene er fundamentt til fjell og bærekonstruksjonen er i betong og stål. Etasjeskillene utført av prefabrikkerte betongdekker og v-fuger er sparklet slik at himlingene blir slette. Fasadeveggene utført hovedsakelig av bindingsverk med teglforblending og fasadeplater. Takterrassene og yttertakene utført i betong med papptekking og isolasjon. Innvendige vegger utført i betong og tre-/stålstendere kledd med gipsplater. Isolasjon levert i samtlige vegger. Himling hovedsak av betong.

Tomt

Eiet tomt i dag ca. 4 878 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Opparbeidelse av utendørs fellesarealer vil bli ferdigstilt når værforhold tillater det.
Takterrassene er til felles bruk og kun for sameiet. Gårdsrommet vil bli utført med gangveier med belysning, beplanting og utemøbler. Tekniske installasjoner kles med værbestandig materiale. Flislagt hovedinngang med heisadkomst til leilighetsplan og garasje. Det er montert stativ for sykkelparkering i felles sykkelrom i kjeller med mulighet for lading av el-sykler. Strømforbruket belastes sameiets måler.

Uteareal på bakkeplan (bygulvet) vil tilbys drivere og eiere av næringsarealene i byggene. Dette kan for eksempel være virksomheter som kafé, restaurant, butikk og galleri.

Det vil bli etablert barnehage i den ene næringsdelen som vil ha eksklusiv bruksrett til gårdsrom under virksomhetens åpningstider.

Parkering

Det er mulighet til å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg for kr. 1 100 000,-
(Megler solgte parkeringsplass i sameiet for 1 400 000,- i februar 2019)

Plassen er forberedt for elbil-lader. Det er trukket 1 fase/230v kabel til boks helt frem til plassen på vegg samt terminert i undersentral. Det er ikke montert sikring, jordfeilbryter og seriemåler. Plassen leveres med fjernstyrt garasjeåpner via mobiltelefon. Det vil påløpe kr. 150,- per måned i felleskostnader for plassen. Garasjene er seksjonert som egen næringsdel under seksjonsnummer 1, ideell andel 1/68.

Oppvarming/ventilasjon

Leiligheten oppvarmes via vannbåren fjernvarme i alle oppholdsrom. Det er installert termostat i hvert enkelt rom. Elektriske varmekabler på bad.
Forbruk av varmt tappevann og varme blir direktemålt for hver leilighet og betales som à-konto i felleskostnadene.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra våtrom og kjøkken og tilførsel til oppholdsrom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Munch Brygge Eierseksjonssameie. Sameiet består av 156 boligseksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

2016/903239-1/200 Bestemmelse om parkering
04.10.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder 3 HC parkeringsplasser
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1021264-1/200 Bestemmelse om parkering
04.11.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder rett til 3 stk HC parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1181924-1/200 Pantedokument
20.12.2016
BELØP: NOK 1.500.000.000
Panthaver:NORDEA BANK AB (PUBL) FILIAL NORGE
Org.nr: 983258344
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere
(Vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/208877-1/200 Pantedokument
08.03.2017
BELØP: NOK 1.500.000.000
Panthaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere
(Vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/208877-2/200 Urådighet
08.03.2017
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere
(Vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/1068975-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
29.09.2017 21:00
Rettighetshaver allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1388966-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
10.10.2018 21:00
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Overført fra: 0301-234/127
Gjelder denne registerenheten med flere

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Eier

Per Øivind Fjeld

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan fritt leie ut hele boligen. Styregodkjennelse kan bli påkrevd.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.01.2019.
Det vil bli søkt om ferdigattest når utomhusarbeider, tilstøtende kjørefelt, fortau, torg, sykkelfelt og annen veigrunn er ferdigstilt samt sluttrapport og avfallsplan for bygg- og anleggsavfallet med dokumentasjon fra avfallsmottaker og bekreftelse på at sluttdokumentasjon er sendt til Vann- og avløpsetaten. Utbygger er pålagt å fremlegge ferdigattest for beboerne.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for Bolig/forretning/undervisning/annen offentlig eller privat tjenesteyting iht. reguleringsbestemmelser S-4812 av 12.11.14. Tilstøtende eiendommer er regulert til samme formål samt hotell, offentlig bygning, havnepromenade m.m. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave.

Plan- og bygningsetaten gjenopptatt saken vedrørende gondolbane mellom Ekeberg og Bjørvika. Interessenter kan finne mulighetsstudien utarbeidet av Asplan Viak og innspill fra ulike interessenter på Oslo kommunes nettsider ved å søke på «gondolbane» under saksinnsyn. Saksnummeret er 201803241. Saken er snart klar for oversendelse til politisk behandling.

Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et byggeområde som er under utvikling, og oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.