Eiendom

Attraktiv 4-roms endeleilighet med rekkehusfølelse i barnevennlige og rolige omgivelser - 15 kvm bod!

Attraktiv 4-roms endeleilighet med rekkehusfølelse i barnevennlige og rolige omgivelser - 15 kvm bod!
Solgt

Fakta

 • Bjerkebakken 66A
 • Primærrom
  79
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 300 000 ,-

Omkostninger

5 300 000,- (Prisantydning)
5 469,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 305 469,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
130 120,- (Dokumentavgift)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
146 924,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 452 393,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  79
 • Tomt
  3478

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 446 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 0 pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

4-roms endeleil i barnevennlige og rolige omgivelser på Røa/Bogstad. Som eneste leilighet i sameiet på bakkeplan, får man rekkehusfølelsen og gleden av å kunne rusle rett fra den solrike markterrassen og ut på sameiets flotte fellesarealer.

- Skjermet og trafikkstille beliggenhet.

- Nye gulv i stue, kjøkken, soverom og gang fra 2015. Leiligheten ble malt samme år. Kjøkken oppgradert.

- Sameiet har 8-9 p-plasser som fordeles etter førstemann-til mølla. Ellers parkering i gate.

- 15 kvm bod vegg-i-vegg.

- Marka like ved med flotte turmuligheter både sommer og vinter.

- Trygg skolevei til Bogstad skole. Flere barnehager i området.

- Ca. 5 min i bil / 15 min gange til Røa sentrum.

- 5 min gange til busstopp i Linhusveien. 15 min til Ekraveien T-bane.

- Joker ca 200 m unna. Søndagsåpen Kiwi på Bogstad.

Beliggenhet

Leilighet ligger i et meget attraktivt område i rolige omgivelser på Røa/Bogstad. Store grøntarealer i området, perfekt for barn og ungdom, lek og ballspill og for hundehold. Ingen gjennomgangstrafikk i området.

Det er nærhet til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, sommer som vinter. Gangavstand til Bogstadvannet og Lysakerelven. Flotte skiløyper tar deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka. Busslinje 41 tar deg til Wyllerløypa og Tryvann som er slått sammen til et stort og bra skianlegg. Kort vei til Bogstad badeplass og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med café og diverse aktiviteter for barn. Bogstad golfbane og Bogstad vinterparadis i umiddelbar nærhet.

Nærmeste dagligvarebutikk ligger i krysset Bjerkebakken og Ekraveien i kort avstand fra boligen. Nærmeste søndagsåpne butikk er Kiwi på Bogstad. Kort gange til offentlig kommunikasjon i nærområdet. Nærmeste bussholdeplass i krysset Sørkedalsveien/Linhusveien ca. 5 minutters gangavstand med rute 32 (Voksen Skog - Kværnerbyen) og 41 (Sørkedalen - Røa T). Nærmeste T-banestopp i Ekraveien ca. 15 minutters gange fra utgangsdøren.

Røa senter er et knutepunkt for buss og bane. (Østeråsbanen, linje 2 og buss nr. 32 til Lysaker og sentrum). Til Røa sentrum er det ca. 15 minutters gange. Her finner du dagligvareforretning, bank, apotek, treningssenter, sportsbutikk, postkontor og vinmonopol. Boligen sogner til Bogstad Barneskole som avgir elever til Hovseter ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Persbråten. Det er flere barnehager i området.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 79 kvm som omfattes av:
- Entré / gang.
- Stue / spisestue med utgang til markterrasse.
- Kjøkken.
- Bad.
- Tre soverom.

Ingen sekundærrom.

Tilleggsareal: Bod ca. 15 kvm vegg-i-vegg med leiligheten.

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra IKEA med profilerte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse med og uten glass. Laminat benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Laminat med betongmønster, på vegg mellom benk og overskap. Lys under overskap. Integrerte hvitevarer består de av stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Løst kjøl/frys. Kullfiltervifte type slimline(uttrekkbar) plassert over koketopp.

Bad:
Baderomskonstruksjon fra begynnelsen av 2000-tallet. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Rør i rørsystem med samlestokk i sjakt med Inspeksjonsluke. Det er ikke etablert rør i rør skap. Flislagte vegger. Baderromsinnredning med heldekkende servant. Speilskap montert over
servant. Gulvmontert wc. Dusjnisje med buede skyvedører. Nedsenket himling med downlights.

Gulv:
Hovedsakelig lys 1-stav eikeparkett. Laminat i entré. Fliser på bad.

Vegger:
Malte glatte vegger og malt glassfiberstrie. Fliser på bad.

Himlinger:
Malte betonghimlinger. Takhøyde målt til ca 240 cm i stuen.

Ildsteder:
Peis i stue med innsats og dører. Selger opplyser at det nylig har vært branntilsyn. Intet å påpeke.

Terrasse:
Utgang fra stue til terrasseplatting på mark. Oppført i tre med rekkverk i tre. Port ut til sameiets store flotte felles hage. Nymalt i 2018. Ca 13 kvm.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt. Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv. Bærende konstruksjoner i betong. Fasader forblendet med spekket teglstein. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong.

Tomt

Eiet tomt: 3478 kvm.

Parkering

Sameiet har noen biloppstillingsplasser på egen grunn som fordeles etter "førstemann-til-mølla"- prinsippet. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad. Peis i stue. Egen varmtvannsbereder på ca. 120 liter plassert i bod.

Strømforbruk har utgjort ca. 18.000,- kwh det seneste året. Selger opplyser at normalår har ligget mellom 15-16.000 kwh.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Boligsameiet Bjerkebakken 66 . Sameiet består av 13 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23.

- Det ble ved årets sameiermøte vedtatt å male verandaene i sameiet. Arbeidet ble gjennomført sommeren 2018.
- Det er inngårr avtale om trappevask med Bygårdsvaktmester. Avtalen omfatter vasking av felles trapper og tørkerom samt matteleie.
- Sameiet har avtale om snømåking med Vaktmesterkompaniet.
- Bruk av fellesvaskeri og eventuell ekstra fryseboks i bod faktureres sameierne gjennom et påslag i felleskostnadene.
Dette ligger inkludert i dagens fellesutgifter. (se fordeling side 12).

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Kr. 5 469

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.