Eiendom

Delikat nyoppusset 3-roms med standard fra 2018 - To nye bad og nytt kjøkken - Heis - Garasjeplass - Kort vei til "alt"

Delikat nyoppusset 3-roms med standard fra 2018 - To nye bad og nytt kjøkken - Heis - Garasjeplass - Kort vei til "alt"

Fakta

 • Hovseterveien 68 B
 • Primærrom
  77
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 290 000 ,-

Omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning)
558 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 848 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 515,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 859 515,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  77
 • Tomt
  11000

Beskrivelse

Hovseterveien 68 presenteres av Eie Eiendomsmegling avd. Røa v/ Rajic og Hauglund. Leiligheten er pusset opp i 2018, har en god planløsning og fin størrelse på alle rom. Her får du blant annet 2 pent flislagte bad, separat kjøkken med ny innredning og hvitevarer, stor stue med nordvestvendt balkong med gode solforhold, to romslige soverom og hyggelig entré. Leiligheten ligger i byggets 2.etg (første boligetg.).

VERDT Å MERKE SEG:
- Standard fra 2018
- Heisadkomst til både leilighet og garasjeplass
- Varmtvann og kabel-tv inkludert i fellesutgiftene
- Callinganlegg og felles brannvarslingsanlegg
- Flotte tur- og rekreasjonsområder i nærmiljøet
- Kort vei til et godt offentlig kommunikasjonstilbud
- Skoler i alle trinn, samt flere barnehager i nærområdet

Beliggenhet

Flotte tur - og treningsmuligheter i nærområdet:
I umiddelbar nærhet vil du finne Mærradalen; fine turstier om sommeren og preparerte løyper om vinteren som fører opp til marka. Gang- og sykkelvei til Bogstad med blant annet Bogstadvannet med parkeringsmuligheter ikke langt fra badevannet. Her finner man en sandstrand med gressletter, badebrygger, toaletter og sykkelparkering. Flott skøytebane på vinterstid. På Bogstad gård er det aktiviteter for barn og café. Golfbaner på Bogstad, Haga og Grini. En liten biltur unna ligger Tryvann/ Wyllerløypa vinter -og sommerpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år. Kort vei til treningssentre med SATS Njårdhallen og EVO på Røa. ELIXIA Røa bad åpnet i 2015 med aktiviteter for både barn og voksne: treningsrom, barnebasseng, vannsklie, svømmebasseng på 25 meter og egen velværeavdeling

Gangavstand til offentlig kommunikasjon:
I nærområdet er det gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss. Hovseter t-bane stasjon ligger ca. 6-7 minutter unna, hvor linje 2 Østerås/Ellingsrudåsen tar deg til blant annet Nationaltheatret på ca. 11 min. Det er også få minutters gange til bussforbindelser fra Landingsveien (linje 46). Nattbuss og flybuss ved Huseby skole.

Et godt utvalg av butikk - og servicetilbud:
Røa senter ligger kun 7 minutters gange fra leiligheten, med blant annet apotek, vinmonopol, post i butikk, matvarebutikk, frisør, blomsterforretning, m.m. I tillegg flere caféer, bakerier, samt sushirestaurant.
På Røa er det også tannlege, fysioterapeut, kiropraktor og osteopat. Umiddelbar nærhet til Hovseter Torg der det er Frukt- og grønthandel og en Rema 1000 butikk. På Huseby, rett ved Hovseter T-banestasjon vil du blant annet finne et legesenter og Coop Extra med post i butikk. Det er også kort vei til CC-Vest, Eiksmarka og Østerås.

Skoler og barnehager:
Det er skoler i alle trinn i området med Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole og Persbråten videregående skole, samt Steinerskolen. Det er også flere kommunale og private barnehager, blant annet Meklenborg, Hamborg, Vestjordet og Hov barnehage.

Tomt

Eiet tomt, 11 000 kvm.
Stor relativt flat tomt opparbeidet med grøntanlegg, beplantet med prydbusker og trær. Store tilstøtende friareal. Lekeplasser med sandbasseng og lekeapparater. Hellelagte/ asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Borettslaget er skjermet, trafikksikkert og barnevennlig.

Adkomst

Adkomst fra Landingsveien videre inn til
Hovseterveien. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie Eiendomsmegling visningsskilt ved fellesvisninger.

Inneholder

Entré, bad 1, bad 2, stue, kjøkken og 2 soverom.

Byggemåte

Blokk på 8 etasjer med u.etasje og kjeller oppført i 1975. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Flattak. Fasader med plater. Kjeller med boder og garasjeanlegg.

Standard

Svært delikat oppusset 3-roms med standard fra 2018. Boligen er ikke tatt i bruk etter oppussing, og fremstår som ny og moderne. De fleste byggtekniske områder har fått den aller beste tilstandsgraden, TG0.

Kort oppsummering av oppussing:
- 2 nye bad pusset opp i regi av borettslaget
- Nytt kjøkken med hvitevarer
- Alle gulv belagt med parkett
- Vegger og himling malt
- Nye garderobeskap i entré og på soverom

Boligen har følgende innhold og standard:

ROMSLIG STUE MED UTGANG TIL BALKONG PÅ 11 KVM MED GODE SOLFORHOLD:
Stuen har en god størrelse hvor du har flere muligheter for møblering. Her får du plass til tv - og sofagruppe, samt spisemøblement.
Det er store vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med naturlig lys. I tillegg har du utgang til nordvest-vendt balkong på 11 kvm, som gir deg gode solforhold. Her har du forøvrig også plass til utemøblement og grill.

KJØKKEN FRA 2018 MED INTEGRERTE HVITEVARER (TG0):
Flott og romslig kjøkken fra 2018 med god skap - og benkeplass. Kjøkkenet har blant annet fransk balkong som gir gode muligheter for utlufting, nye hvitevarer og plass til spisebord med tilhørende møblement.

Hvit kjøkkeninnredning med enkel oppvaskkum, laminat mellom overskap og laminert benkeplate.
Videre er kjøkkenet utstyrt med ettgrepskran, integrert oppvaskmaskin, frys/kjøl, microovn og komfyr med induksjon koketopp. Ventilator med kullfilter og komfyrvakt.

TO NYOPPUSSEDE BAD FRA 2018 (TG0)
Leiligheten har to flott oppussede bad, hvor hovedbadet har inngang fra hovedsoverom og gjestebad har inngang fra entré.
Badene er pusset opp i regi av borettslaget og ble ferdigstilt nå nylig. Begge badene har fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme. Videre er det også gjennomført en rørrehabilitering hvor det er installert nytt rør-i-rør anlegg, lagt ny membran og nye gulvsluk.

Hovedbadet består av åpen dusjplass med slagdører, heldekkende servant i skapinnredning, speilskap, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin

Gjestebudet består av åpen dusjplass med slagdører, heldekkende servant i skapinnredning, speilskap og vegghengt
wc.

TO ROMSLIGE SOVEROM:
Boligen har to romslige soverom, hvor ett har tilknytning til hovedbad.
Plass til dobbeltseng på hovedsoverom. Nye garderobeskap er installert på soverommene.

LYS OG INNBYDENDE ENTRÉ:
Entréen er lys og innbydende hvor du får plass til oppbevaring av sko - og ytterbekledning. Nytt garderobeskap i entré er installert.

ØVRIG:
Vinduer: Vinduer med 2 lag isolerglass fra 1974 og 1988. (TG2)
Dører: Ny entrédør type EL30-R 35 dB med sikkerhetslås. Dører med isolerglass fra 1988 til balkong og fransk balkong. Nye hvite formpressede dører.(TG2 - TG er gitt på grunnlag av alder på balkongdørene)
Gulv: Fliser på bad. Gulv belagt med ny parkett i øvrige rom. (TG0)
Vegger: Fliser på bad. Malte flater i øvrige rom. (TG0)
Himling: Malte flater. (TG0)
Luftbehandling: Avtrekk til felleskanal med tilluft via spalte i dør. (TG1)
VVS-installasjoner: Nytt vann og avløpssystem i forbindelse med moderniseringen i borettslaget. Waterguard/automatisk lekkasjestopper er installert i leiligheten, med stoppekran og sensor plassert bak innkassing i soverom. (TG0)
Elkraft: Sikringsskap med nyere automater. Mye nytt el. anlegg, brytere og stikk i leiligheten.
Oppvarming: Leiligheten er oppvarmet med nye panelovner. Gulvvarme på bad.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåre 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.
For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/ skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 6 411,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader: kr. 5.438,-
Garasje HSV 70-72: kr. 973,-

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånenummer: OBBK01-98207602701 - Annuitetslån - Restsaldo: kr. 3.750.000,- Restløpetid: 23 år 6 mnd. Antall terminer: 12, Avdragsfrihet til og med: 01.02.2019, Flytende rente på 1,95%.
Restsaldo på denne andelen: kr. 17.602,- | Kapitalkostnader: kr. 30,- | Avdragsfrihet til og med: 01.02.2019 | Estimert endring etter avdragsfrihet: 51,-

Lånenummer: OBOS01-98207503827 - Annuitetslån - Restsaldo: kr. 8.500.000,- Restløpetid: 2 mnd. Antall terminer: 12, Avdragsfrihet til og med: 01.12.2018, Flytende rente på 1,95%.
Restsaldo på denne andelen: kr. 40.477,- | Kapitalkostnader: kr. 69,- | Avdragsfrihet til og med: 01.12.2018 | Estimert endring etter avdragsfrihet: 40 477,-

Lånenummer: OBOS03-98207602728 - Annuitetslån - Restsaldo: kr. 7.426.488,- Restløpetid: 20 år 5 mnd. Antall terminer: 12, Flytende rente på 1,95%.
Restsaldo på denne andelen: kr. 34.855,- | Kapitalkostnader: kr. 174,-

Lånenummer: OBOS06-98207602744 - Annuitetslån - Restsaldo: kr. 50.400.000,- Restløpetid: 29 år. Antall terminer: 12, Avdragsfrihet til og med: 01.05.2019, Flytende rente på 1,95%
Restsaldo på denne andelen: kr. 236.599,- | Kapitalkostnader: kr. 406,- | Avdragsfrihet til og med: 01.05.2019 | Estimert endring etter avdragsfrihet: 515,-

Lånenummer: OBOS07-98207575232 - Serielån - Restsaldo: kr. 32.182.437,- Restløpetid: 28 år 11 mnd. Antall terminer: 12, Flytende rente på 1,95%
Restsaldo på denne andelen: kr. 221.948,- | Kapitalkostnader: kr. 1.021,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 558.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 19.10.2018

Det gjøres oppmerksom på at estimert endring i felleskostnader pr. md. etter avdragsfri periode forutsetter at avdrag og rentebetingelser pr. dato beholdes uendret. Som følge av prosjekter med rehabilitering/oppussing i regi av borettslaget må man regne med en økning i fellesgjeld og felleskostnader. Det er ikke fastsatt hva andel fellesgjeld eller felleskostnader blir for hver enkel andel. Det er styret som avgjør når og hvor mye felleskostnadene vil bli oppjustert med.

Forretningsfører

OBOS tlf: 02333.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av
OBOS og for borettslagets øvrige andelseiere.
Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med
megler eller forretningsfører for ytterligere
opplysninger om meldefristen.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Parkering

Det følger disposisjonsrett til én garasjeplass i felles garasjeanlegg i Hovseterveien 70-72. Flere
gjesteparkeringsplasser på fellesområde, hvor hver leilighet disponerer to oblater til gjesteparkering hos Meklenborg Borettslag. Mer
info på hjemmeside; www.setrabrl.no. Ellers rikelig med parkeringsplasser langs gate etter stedets gjeldende bestemmelser

Dyrehold

Hund eller katt kan kun anskaffes etter godkjenning av styret og under forutsetning av undertegnelse av "Erklæring om dyrehold i
Setra borettslag". Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Diverse

- Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket til overtakelse.
- Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
- Borettslaget er medeier i sameiet Hovseter Vaktmestersentral hvor de også får levert vaktmestertjenester.
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester
- Borettslaget er i sluttfasen av rør - og baderomsrehabilitering. Det er innvilget et lån på kr. 65.000.000 i forbindelse med dette prosjekte, og pr. 19.08.18 er det effektuert kr. 50 890 000,-
- Garasjeanlegget i Hovseterveien 70-72 er kjøpt av borettslaget, med lånerammen på kr. 34 760 000,- og hvorav kr. 7 900 000,- er øremerket oppussing. Pr. 04.06.18 er det effektuert kr. 32 785 000,- ( kr. 615 000,- er tilbakeholdt).
- Planen videre er fasaderehabilitering som vil gi eiendommene et mer moderne preg. Tak og vegger vil bli etterisolert, og deler av veranda vil bli modernisert, samt at vinduer/balkongdører blir skiftet. Fasadeprosjektet har en øvre låneramme på kr. 96 000 000,- og planlagt oppstart er første kvartal 2019.
- Borettslaget er i gang med omgjøring av næringslokaler til leiligheter. I desember 2015 fikk borettslaget innvilget et rammelån på kr. 13 800 000,- som er ment for omgjøring av næringslokalene til 16 leiligheter. En delutbetaling på kr. 8 500 000,- ble effektuert og fordelt på andelene. Disse boligene skal legges ut for salg og overskuddet skal brukes på å nedbetale lån.
- For å betjene lån i forbindelse med overnevnte prosjekter opplyses det om at fellesgjeld og felleskostnader vil øke da lånene blir effektuert
fortløpende. Det må påregnes en økning i felleskostnader på 10-15% fom. januar 2019

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

I området foreligger det følgende saker hos PBE i Oslo:
201617238: Reguleringssak - Omsorgsboliger, Hovseterveien 20.
201809548: Reguleringssak - Boligbygging og tilrettelegging for mye trafikanter, Henriks vei.
201613348: Reguleringssak - Oppføring av boliger, Landingsveien 14.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aida Rajic
Telefon: 22 51 11 11
Mobil: 93 02 56 90
E-post: ara@eie.no