Eiendom

Pen 2-roms leilighet med god standard | Heis | Vestvendt innglasset balkong l Lave felleskostnader | Sentral beliggenhet

Pen 2-roms leilighet med god standard | Heis | Vestvendt innglasset balkong l Lave felleskostnader | Sentral beliggenhet

Fakta

 • Vækerøveien 211 B
 • Primærrom
  51
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 950 000 ,-

Omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-))
6 190,- (Eierskiftegebyr kjøper)
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
1 000,- (Innflyttingsgebyr)
--------------------------------------------------------
113 489,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 063 489,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  51
 • Tomt
  4644

Beskrivelse

Leiligheten ligger i et etterspurt og sentralt boligområde på Røa med kort vei til det meste.

I entréen har man god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Entréen har også god plass til garderobeskap.

Leiligheten har en stor og romslig stue, med kjøkken i delvis åpen løsning. Store vindusflater og balkongdør sikrer godt med naturlig lys i stuen. Det er i tillegg god plass til sofa- og sittegruppe, samt spisebord med stoler i utkant av kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en koselig innglasset balkong på hele 12m² med plass til utestoler og bord. Balkongen er tremmelagt med frostet del i nedre del av innglassingen som hindrer unødvendig innsyn.

Stort og trivelig soverom med god plass til dobbeltseng og vindu vendt ut mot balkongen.

Badet er godt utnyttet med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under praktisk benk. Tidløse fliser og arealeffektive vendbare dusjdører.

Beliggenhet

Vækerøveien 211B ligger i et etterspurt og sentralt boligområde på Røa i Oslo med umiddelbar nærhet til Røa sentrum og Røa Torg med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til gode offentlige kommunikasjonstilbud som T-bane og buss.

Røa sentrum er i umiddelbar nærhet med Røa Senter som byr på det aller meste av servicetilbud som stor Meny-butikk, sportsforretninger, kaféer, vinmonopol, bank, postkontor, apotek, Røa eldresenter m.m. På Røa finner du også treningssenteret Evo og Røa bad med svømmehall og Elixia. Du finner også en rekke helsetilbud, som tannlege, kiropraktor, legesenter m.m. Det er umiddelbar nærhet til dagligvarebutikker, med Kiwi Røa og Rema 1000 Røakrysset. Ønsker du ytterligere servicetilbud finner du CC Vest med et bredt utvalg av butikker, kun en kort biltur unna. Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Bebyggelse

Bygget er over tre etasjer samt u. etasje og kjeller.

Tomt

Eiet tomt, 4644 m²
Opparbeidede fellesarealer med plener, gangveier, prydbusker etc.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

Entré, bad/wc, kjøkken, stue m/ utg. til balkong, soverom

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Rune Mannsåker:
Grunn og fundamenter: Støpte grunnmurer og fundamenter til fast grunn.
Yttervegger: Bærende primærkonstruksjoner i betong. Isolerte sekundærkonstruksjoner med teglsteinsforblending og panel.
Takkonstruksjoner: Flatt takk (antar papptekket) med innvendig sluk.
Gulvsystemer: Etasjeskillere av hulldekkelementer.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Boder

Det medfølger kjellerbod på ca. 5,4m².

Standard

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Kjøkken

Pent kjøkken fra 2007 med hvit glatt kjøkkeninnredning. Eik heltre benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Antatt marmorfliser over kjøkkenbenker. Komfyr og oppvaskmaskin. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Villavent ventilatorsystem. Fettfilet i stål som kan vaskes i maskin.

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Bad/wc

Veggmontert wc, hvit glatt baderomsinnredning med laminat benkeplate og nedfelt servant, to overskap med glassdører, høyskap med speildør, innmurt speil, lysarmatur med stikkontakt, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, veggmontert dusj i nisje med to vendbare dører.

Vegger

Malt på sparklete plater og betong. Keramiske fliser i bad.

Gulv

Keramiske fliser i bad. Eikeparkett for øvrig. Eik fotlister.

Himling

Malt på sparklete betongelementer. Senket systemhimling med stålplater og downlights i bad.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.09.2007 vedrørende boliger bygg E og F 1.-4. etasje med tilhørende heiser (4.stk) fra U2 til 4. etasje samt heis (1 stk.) fra plan U2 til 1. etasje.

Det foreligger ikke ferdigattest. Årsaken til dette er at det var en forutsetning at det ble bygget fortau i Sørkedalsveien. Dette er ikke oppfylt og status i saken er at opprinnelig tiltakshaver fra byggesaken, Vækerøveien 205 AS ikke eksisterer lenger. Ansvarlig søker
i byggesaken må kontaktes, og bes om å sørge for å ferdigstille tiltaket. Dersom dette ikke fører frem vil Plan- og Bygningsetaten vurdere å pålegge ansvarlig søker å opparbeide veien og ferdigstille prosjektet, jf. pbl. § 21-10 3. ledd.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Panelovn i stue.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr. 1 609,- pr.mnd.

Herav:
Felleskostnader: 1 530,-
Vedlikeholdstillegg: 79,-

Forretningsfører

Oslo og Omegn Boligforvaltning

Parkering

Mulighet for å leie parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Dyrehold

Dyrehold må ikke være til sjenanse for øvrige sameiere.

Diverse

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at ingen av arvingene har bebodd eiendommen i nyere tid, eller at de ikke har bebodd i eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Så lenge arvingenes kunnskap om eiendommen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta nødvendige undersøkelser.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger og kontorer (Felt A3 med reguleringsbestemmelser S-4110). Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

I Sørkedalsveien 191 er det gitt igangsettingstillatelse for oppføring av to treetasjes boligblokker. Se saksnr. 201717820 på Plan- og Bygningsetatens nettsider for mer informasjon.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Mobil: 48 12 35 17
E-post: vg@eie.no