Eiendom

RØA - Enebolig/hel tomannsbolig - Praktikantdel med egen inngang - Usjenert og solrik hage - Parkeringsplasser på egen tomt.

RØA - Enebolig/hel tomannsbolig - Praktikantdel med egen inngang - Usjenert og solrik hage - Parkeringsplasser på egen tomt.
Solgt

Fakta

 • Vækerøveien 198A
 • Primærrom
  232
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  10 500 000 ,-

Omkostninger

10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
283 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
298 700,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 798 700,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  232
 • Tomt
  1095

Høydepunkter

- Bygget og innredet som hel, horisontaldelt tomannsbolig med én leilighet i hhv. 1. og 2. etasje.
- Kan ved enkle grep omdisponeres slik at 1. og 2. etasje kan brukes som én enhet.
- Praktikantdel i kjeller med gang, stue/kjøkken og bad. Egen, utvendig adkomst via kjellernedgang
- Gangavstand til skoler/barnehager og Røa sentrum med T-bane og buss.
- Usjenert og brukervennlig hage uten innsyn fra veien. Solrikt med stor markterrasse og balkong.
- Generelt god standard på overflater, innredning og utstyr (1. etasje har høyere standard enn 2.etasje).
- Parkeringsplasser for 2-3 biler på egen tomt.
- Fasaden er etterisolert og har fått ny kledning, samt utskifting av vinduer i 2012.
- Stort loft på 38 m², delvis innredet.
- Vaskerom og 2 boder i kjeller (i tillegg til praktikantdelen).

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, sentralt og barnevennlig område med nærhet til en rekke barnehager, gangvei til Lysejordet barneskole og Hovseter ungdomsskole. Kort gangavstand til Røa sentrum med gode bussforbindelser og T-bane som tar deg til Majorstuen på 10 minutter.

Nærområdet på Røa byr også på gode handlemuligheter, servicetilbud og dagligvareforretninger. I tillegg er CC-Vest med det ultimate shoppingtilbud kun en kort kjøretur unna. For øvrig nærhet til flotte turområder langs Lysakerelven og Sollerudstranda, samt Bogstad, Mærradalen og Nordmarka.

Innhold

Meget innholdsrik enebolig (registrert som enebolig pr i dag, opprinnelig bygget og fremstår som en hel tomannsbolig) med flere bo- og bruksmuligheter. Boligen er på 232 m² (P-rom) fordelt over 2 leiligheter samt praktikantdel:

1. etasje: Entré, gang, stue/spisestue med adkomst til hage, kjøkken, flislagt baderom og 2 soverom.

2. etasje: Entré, gang, stue/spisestue med adkomst til balkong, kjøkken, flislagt baderom og 2 soverom.

Praktikantdel i underetasjen har egen inngang og består av gang, åpen stue/kjøkkenløsning og flislagt bad/vaskerom. I tillegg inneholder etasjen gang, vaskerom og trapperom.

Felles trapperom mellom planene og opp til delvis innredet loft på 38 m² BRA. For øvrig 2 boder i underetasjen på totalt 14 m² BRA og leskur i hagen.

2.etasje og praktikantdel i kjeller er p.t. bortleiet, mens dagens eier bebor 1.etasje. Leietakerne er informert om salg, og har fått varslet at leieforholdene kan bli oppsagt i den forbindelse. Oppsigelsestid på begge leieforholdene er 3 måneder.

Standard

Boligen er generelt godt vedlikeholdt og holder i hovedsak en normalt god standard på overflater, innredning og utstyr. 1. etasje er nylig oppgradert med overflatebehandling og praktikantdel er etablert kun få år tilbake. 2. etasje har noe lavere standard, men er fullt ut beboelig og bebodd pr i dag.

1. etasje:
Familievennlig planløsning med utgang til solrik og skjermet hage via stor markterrasse. Stor og åpen stue med lysflater på 3 sider gir rikelig med naturlig lys, samtidig som de voksne får god oversikt over barn som leker i hagen. God plass til sittegruppe og moderne peisovn for hygge på høst- og vinterkvelder. Peisen sees også fra spiseplassen hvor det er plass til stort spisebord, perfekt for både selskap og hverdags.

Lyst og pent kjøkken med benkeplate i heltre og profilerte fronter. Gode oppbevaringsmuligheter med takhøye skap og flere soner gir stor arbeidsflate for matlaging. Utstyrt med integrerte hvitevarer som induksjonstopp, komfyr og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap.

To soverom hvorav hovedsoverom er godt innredet med garderobeskap. Soverommene ligger praktisk til i nærheten av bad/wc som består av dusjkabinett, wc og vask med benkeplate. Konstruksjon med støpt gulv, membran, PVC sluk, varmekabler og fliser. Vaskerom i underetasjen med utslagskum, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Innvendig gulv består av originale tregulv som er nyslipt og oljet i gang, kjøkken og stue. Fliser på bad og vindfang. Resterende overflater består i hovedsak av nymalte flater.

2. etasje:
Samme luftige løsning på stue/spisestue med peis og lysflater på 3 sider. Adkomst til solrik balkong vendt mot syd. Separat kjøkken med benkeplate i heltre og sorte høyglansfronter på skuffer og skapdører. Integrert oppvaskmaskin, ellers frittstående hvitevarer.

Her også med 2 soverom (hovedsoverom med garderobeskap) som ligger praktisk til i nærheten av bad/wc. Badet er utstyrt med dusjkabinett, wc og servantseksjon med skap for oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin. Konstruksjonen på badet er av eldre dato og oppgradering bør påregnes.

Adkomst til loft med skråtak fra felles oppgang. En mindre del av loftet er isolert, mens resterende er kaldloft. Dette gir mye praktisk lagringsplass!

Innvendig gulv består i hovedsak av belegg og laminat. Parkett og teppe på soverom, samt fliser på bad. Resterende overflater i hovedsak av malt strie.

Praktikantdel:
Meget praktisk med egen adkomst via kjellernedgang. Påkostet med gulvvarme i alle rom. Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til sittegruppe og eventuell spisesplass om dette er ønskelig. Gulv av laminat med varmefolie under.

Kjøkken med innredning av hvite glatte fronter og overskap i tilsvarende utførelse. Utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr og kjøleskap.

Flislagt baderom av nyere dato. Utstyrt med dusjkabinett, wc og servantseksjon med skuffer for oppbevaring. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Utstyr:
Varmtvann fra felles bereder (2 stk) på bad i praktikantdel.
Elektrisk anlegg oppgradert med nye kurser med jordfeilbryter. Nye sikringsskap i hver etasje med individuelle målere. Strømforbruk for praktikantdel, samt felles varmtvann belastes måler i 1. etasje (seriemåler kan evt etableres).

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt ble oppgradert i 2012 med blant annet etterisolering (15 cm isolasjon) av fasaden med vindsperre og ny kledning, samt nye 2-lags isolerglassvinduer. Nye vinduer i underetasjen i 2011. Konstruksjon av støpt betong/plate og bindingsverk kledd utvendig med liggende panel. Sperretak i tre tekket med takstein. Solrike utearealer med stor markterrasse i tre og utkragende balkong i trekonstruksjon med tregulv.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Bebyggelse

Området består i hovedsak av villabebyggelse, samt nye boligblokker på andre siden av Vækerøveien.

Tomt

Fellestomt for sameiet: 1095 m².

Usjenert og solrik hage pent opparbeidet med plen og prydbusker. Hagen er omkranset av hekk som avgrenser mot nabo og skjermer slik at det ikke er innsyn fra veien. Hagen er flat som gjør den brukervennlig og samtidig solrik da den vender mot øst, syd og vest.

Gruset gårdsplass med parkeringsplass for 2-3 biler. Boligen har eksklusiv bruksrett til hagen og gårdsplassen. Felles asfaltert innkjøring.

Parkering

Parkeringsplass for 2-3 biler på gruset gårdsplass. Ved oppgradering av det elektriske anlegget ble det etablert dobbel stikk med egen kurs for lading av elbil. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Oppvarming

Moderne vedovn i stue i 1. etasje og 2. etasje. Panelovner. Elektrisk gulvvarme i følgende rom:
Underetasje: Liten gang og praktikantdel (stue/kjøkken og bad/vaskerom), samt vaskerom.
1. etasje: Vindfang, gang og baderom.

Sameiet

Boligen er en del av sameiet Vækerøveien 198. Sameiet består av 3 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter som ligger vedlagt i prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Lysejordet skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.