Eiendom

Røa Torg - Byggingen er i gang.

Røa Torg - Byggingen er i gang.

Fakta

 • Røa Torg - Vækerøveien 195
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  0

Prisdetaljer

Omkostninger

Omkostninger
204,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
1 064,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 064,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  0

Bebyggelse

Nå skjer det mye på Røa! Sentrum får en real ansiktsløftning som beboere i hele bydelen vil nyte godt av. Torget blir den nye møteplassen, med et rikt
utvalg butikker og serveringssteder som vil skape liv og røre også på kveldstid.

Her bor du midt i smørøyet, med kafeer og shoppingmuligheter i bygget og tilgang til stor felles takterrasse med panoramautsikt til Bærumsmarka og åsene omkring.

Røa Torg består av 3 bygg med 63 romslige to-,tre-, fire- og femroms leiligheter som blir organisert i et borettslag. Dette blir et frittstående borettslag uten fellesgjeld, slik at fellesutgiftene blir på samme nivå som i et sameie. Alle er ansvarlige for sin egen finansiering av boligkjøpet. De fleste leilighetene er på rundt 80-90 kvadratmeter, mens toppleilighetene blir enda større.

Tomten er sydvendt, og byggene er plassert slik at alle leiligheter får gode solforhold og mye lys. Hver leilighet får minst en balkong eller terrasse.

Parkeringsanlegget blir i eget garasjeplan og følger kommunens krav til parkeringsdekning. Her vil det også bli rikelig med sykkelparkering.

Leilighetene og kjøpesenteret som utgjør nye Røa Torg er tegnet av LPOarkitekter som har vunnet flere norske og internasjonale utmerkelser. Blant annet har de stått for den vellykkede utviklingen av Vulkan. Akkurat nå jobber LPO med store prosjekter som Munch Museet i Bjørvika og på Strømsø i Drammen, i tillegg til det spennende som skal skje på Røa Torg. LPO har også tegnet Røa Have.

Nybyggene er holdt i samme stil som naboprosjektet Røa Have, som sammen med Røa Torg vil utgjøre et harmonisk nabolag med moderne, tidløse fasader og felles gårdsrom. Arkitektene har jobbet mye med plassering på tomten og plassen mellom husene for å trekke leilighetene vekk fra veien og åpne for lys og sol.

Leilighetene som vender mot gårdsrommet får ekstra gode solforhold. De som vender ut mot Vækerøveien og Tore Hals Mejdells vei får innglassede balkonger med skyvedører, som dermed vil fungere som et ekstra rom i leiligheten. Balkongene er store og krenger ut fra bygget slik at det er utsikt i flere retninger.

Under arbeidet med planløsningen har arkitektene vært opptatt av å unngå dødplass og gi leilighetene et luftig preg. Nesten alle er hjørneleiligheter med store, selvrensende vinduer som slipper inn mye lys, og takhøyden på 2,6 m i oppholdsrom er høyere enn vanlig.

Det legges opp til vannbåren gulvvarme fra egne brønner. På Røa Torg får du kort sagt en praktisk, lettstelt leilighet med universell utforming. Det er bare å ta heisen, så finner du alt du trenger og ønsker deg, fra spennende butikker, kafeer og serveringssteder til treningssentre, et variert tilbud av helsetjenester og glimrende offentlig kommunikasjon.

Rosinen i pølsa har vi spart til slutt: På toppen av bygget som vender ut mot Vækerøveien får borettslaget en stor, felles takterrasse med fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld.