Eiendom

Ny 4-roms hjørneleilighet med store uteplasser mot sydvest - *Garasjeplass - 3 sov - 90 kvm BRA - Lav dokumentavgift!

Ny 4-roms hjørneleilighet med store uteplasser mot sydvest - *Garasjeplass - 3 sov - 90 kvm BRA - Lav dokumentavgift!

Fakta

 • Hans Nordahls gate 34
 • Primærrom
  87
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 100 000 ,-

Omkostninger

7 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 650,- (*Dokumentavgift av tomteverdi)
5 750,- (Eierskiftegebyr boligseksjon)
715,- (Eierskiftegebyr 1stk garasjeplass)
--------------------------------------------------------
33 264,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 133 264,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  87
 • Tomt
  1069

Oppdragsnummer

159-18-0798

Eier

Syberg Investor AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 79 Bnr. 138 Snr. 10 og Gnr. 79 Bnr. 139 Snr. 1 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1069 kvm

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Velkommen til visning!

Hans Nordahls gate 34 er en flott, nyoppført 4-roms selveierleilighet i første etasje. Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis opp til leiligheten. Fra leiligheten er det utgang til både terrasse og en overbygd balkong, begge med gode solforhold, og området anses som meget barnevennlig. Videre har leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og varmtvann/fyring er tilkoblet fjernvarme.

Entreen har skyvedørsgarderobe, og det er også skyvedørsgarderobe på ett av leilighetens tre soverom. I tillegg er det bod i fellesareal. Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning - et nydelig rom med store vinduer og utgang til begge uteplassene. Kjøkkendelen har stilig barløsning og integrerte hvitevarer. Leiligheten har også både wc-rom og bad, sistnevnte med opplegg for vaskemaskin.

Kort fortalt
- Nyoppført og flott selveierleilighet.
- Beliggende på hjørnet mot syd-vest.
- Garasjeplass kan kjøpes.
- To koselige og solrike uteplasser.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Åpen løsning mot nydelig stue.
- Lyse overflater og store vinduer.
- Bad med opplegg for vaskemaskin.
- Leiligheten har også eget wc-rom.
- Tre pene soverom, ett med skap.
- Disponibel lagringsbod i fellesareal.
- Automatsikringer og jordfeilbrytere.
- Varmtvann/fyring fra fjernvarme.
- Fortrinnsrett i barnehage.
- Tv og bredbånd fra Canal Digital.

Beliggenhet

Grefsen Stasjon er et nytt og sentralt boligprosjekt som strekker seg fra Storo til Sinsen. Her finner du et grønt og flott bomiljø, og atmosfæren er fredelig og rolig i nabolaget. De interne veiene er bilfrie, så du slipper å tenke på gjennomgangstrafikk utenfor leiligheten.

Storo Storsenter med sine 125 butikker ligger kun få hundre meter fra Grefsen Stasjon. Her finner du alt fra dagligvare, apotek, frisør, vinmonopol og McDonald's. Senterets beliggenhet gjør det enkelt å svinge innom på vei hjem. Internt i nabolaget er det søndagsåpen nærbutikk, som ligger kun noen hundre meter unna.

Torshovdalen kun en liten spasertur unna, og veien er heller ikke lang til Grünerløkka eller Oslo sentrum. Det er umiddelbar nærhet til T-bane, buss, trikk og tog. Kollektivtilbudet er stort og gjør det enkelt å komme til andre deler av byen på kort tid. Det er kort vei til det meste enten du søker shopping, restauranter, kulturaktiviteter eller turmuligheter. Enkel tilgang til Lillomarkas turstier, Oslomarka tilbyr merkede turstier og skiløyper, og Akerselva er ikke mange minutters gange unna. På Grefsen Stasjon bor du i et populært område med et rikt utvalg av gode opplevelser.

Byggemåte

Bygget fundamenteres med peler til fjell. Garasjevegger, etasjeskiller og tak utføres av plasstøpt betong eller prefabrikkerte betongelementer. Vegger rundt trapperom og heissjakt er av betong. Det vil være synlige V-fuger i himlingen. Ytterveggene isoleres med mineralull og forblendes hovedsakelig med tegl og puss, vist på fasadetegninger. For øvrig benyttes tegl, betong og platematerial i brannsikkert materiale. Utvendig kledning inne på balkongene utføres med trepanel, tegl, aluminiumplater eller tilsvarende. Takene isoleres på oversiden med skråskåret isolasjon, Isolasjonen tekkes med 2 lag asfaltpapp med fall til sluk. Isolasjonen tekkes med 2 lag asfaltpapp.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

Innhold

1. etasje: Entré, bad, wc-rom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Disponibel bod i fellesareal.

Standard

E n t r é
Bygningen har felles oppgang med trapp og heis til etasjene. Denne leiligheten ligger i første etasje og har en romslig entré med parkettgulv, hvitmalte overflater og en stor, flott skyvedørsgarderobe. I tillegg har rommet plass for kommode, skohyller eller lignende.

S t u e & k j ø k k e n
Leiligheten har en innbydende stue med store vindusflater og utgang til både terrasse og balkong. Gulvet har eikeparkett, og de øvrige overflatene er hvitmalte. Fra stuen er det åpen løsning inn mot kjøkkenet, noe som gir en sosial og fin romfølelse. En stilig barløsning skaper et naturlig skille i rommet.

Kjøkkeninnredningen er takhøy med grå, profilerte fronter og en laminert benkeplate med planlimt oppvaskkum. Over kokesonen er det ventilator med lys, og kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

B a l k o n g
Fra stuen er det utgang til to flotte uteplasser - en stor terrasse på ca. 12,3 kvm og en balkong på ca. 11,2 kvm. Terrassen har levegg mot naboen og god plass for utemøbler, og balkongen er skjermet og overbygd. Fellesområdet er opparbeidet med plen, prydbusker og diverse beplantning, og det er bygd fin lekeplass til glede for de minste.

B a d / w c / v a s k e r o m
Leiligheten har både bad og wc-rom. Wc-rommet har fliser på gulv, hvitmalte vegger, veggmontert toalett og en heldekkende servant med underskap. Over servanten er det montert speil med belysning. Badet er romslig og fint med mørke fliser på gulv og lyse fliser på veggene. Rommet har også lun gulvvarme, veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen består av en heldekkende servant med underskuffer, og over servanten er det montert speil med belysning.

S o v e r o m & g a r d e r o b e
Leiligheten har tre luftige, pene soverom, alle med parkettgulv og lysmalte overflater. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, og leilighet har også skyvedørsgarderobe i entreen. I tillegg disponerer boligen bod i fellesareal.

Utstyr

Det elektriske anlegget har automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern, og boligen er tilknyttet felles dørcallinganlegg. Tv og brebånd er levert av Canal Digital.

Oppvarming

Varmtvann til oppvarming av leilighet og tappevann leveres fra fjernvarmeanlegg. Den føres fram til varmesentral som er plassert i kjelleren under Hus 19, denne er felles for hus 19 og 21. Kostnadene til varmen fordeles mellom seksjonseierne i bygget forholdsmessig etter eierbrøk (areal på leilighet i forhold til totalt leilighetsareal). Eventuelt inngås det avtale med Hafslund vedr. levering av fjernvarme, med en varighet på 5 år fra første varmeleveranse. I tillegg har leiligheten et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering / Garasje

Muligheter for kjøp av parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis opp til leilighetsplan. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Tilliggende fasiliteter

Kunnskapsbarnehagen Espira åpnet ny barnehage høsten 2016 rett ved Grefsen Stasjon, med fortrinnsrett for alle barna som bor her. Espira har et eget pedagogisk konsept, LekEspira og satser tungt pa° kompetanseutvikling gjennom et eget akademi, Espira-akademiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2017/696542-1/200 Bestemmelse om vannledning
28.06.2017 21:00
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Overført fra: 0301-79/138
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/696542-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
28.06.2017 21:00
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Overført fra: 0301-79/138
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/696542-3/200 Bestemmelse om bebyggelse
28.06.2017 21:00
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Overført fra: 0301-79/138
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1263248-1/200 Bestemmelse om veg
13.11.2017 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-79/138
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offgentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.12.2018.

Etter pålegg fra Finanstilsynet rettet mot samtlige meglerforetak (ref. rundskriv 21/2011) informeres ved dette om at det per dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon ikke vil foreligge ferdigattest, samt at ferdigattest først vil foreligge lang tid etter overtakelse. Bakgrunnen er at deler av de arbeider som er påkrevet for å få ferdigattest, f.eks. utomhus med gangvei, ikke vil være ferdig per dato for overtakelse av den enkelte boligseksjon.

Under henvisning til at selger av den aktuelle boligseksjon er et selskap eid 50% hver av JM Norge AS og Rom Eiendom AS, vurderer megler risikoen for manglende ferdigstillelse av de gjenstående arbeidene samt risikoen for at ferdigattest ikke blir gitt, som liten. Interessenter oppfordres til å kontakte megler dersom det skulle foreligge spørsmål til ovennevnte.

Verdi ved skattefastsetting

Megler har ikke lykkes med å finne formuesverdien på boligen.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger, forretning, bevertning (felt A6) ihht. reguleringsbestemmelse S-4360. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Området er under utvikling og det må påregnes nye byggeprosjekter i nabolaget.

Beskrivelse av sameiet

Hans Nordahls Gate 32-34 Boligsameie har OBOS som forretningsfører. Sameiet har ikke fått tildelt et organisasjonsnummer enda. Sameiet består av 51 boligseksjoner.

Den planlagt fradelte eiendommen for Grefsen Stasjon hus 21 vil bli tilsvarende bygningskroppen med tillegg for eventuelt areal til forhager som tilhører leilighetene i 1. etasje. I tillegg vil sameiet eie en ideell andel av felles tomteareal i utomhussameiet med hus 19 og 21 (A6).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 955,- pr. Mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Varmtvann/ fyring, felles bygningsforsikring, kabel-tv, felles strøm, kommunale avgifter og forretningsførsel.

Fordelt:
Felleskostnader kr 2.880,-
TV/ Bredbånd kr 355,-
Fjernvarme kr 720,-

I tillegg til ovennevnte innkreves en startkapital kr 5.760,-, kun i februar. Total felleskostnad i februar måned blir derfor kr 9.715,-. Fra mars går det tilbake til kr 3.955,- pr mnd.

Felleskostnader for garasjeplass ligger på kr 750,- pr. kvartal pr. plass.

Boligen har aldri vært bebodd og det er således ikke noe tall på energiforbuket.

Forsikring i Tryg Forsikring (polisenummer 6865661)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 0,- / Kr 0,- ifølge forretningsfører.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 100 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 650,- (*Dokumentavgift av tomteverdi)
5 750,- (Eierskiftegebyr boligseksjon)
715,- (Eierskiftegebyr 1stk garasjeplass)
--------------------------------------------------------
33 264,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 133 264,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen lån registrert for selskapet.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

* Det tas forbehold om at statens kartverk godtar grunnlaget for dokumentavgift. Dersom de ikke gjør må kjøper innestå for mellomlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

For å unngå egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet, grunnet stor tomt for garasjeanlegget P7, er gnr. 79, bnr. 139 seksjonert i 2 seksjoner, snr. 1 og snr. 2.Alle p-plasser har således en lik andel i begge seksjonene.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger er profesjonell og har ikke tegnet boligselgerforsikring. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

I henhold til endring i avhendingsloven er selger pliktig til å stille paragraf 12 garanti.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 1 150,-
Markedspakke kr 24 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-

Totalt kr 105 575,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Grefsen Stasjon