Eiendom

BISLETT/ADAMSTUEN - Romslig og pen 2-roms i attraktivt og rolig område - Separat kjøkken - Pent flislagt bad - Bod - Varmtvann/fyring inkludert - Kort vei til alt!

BISLETT/ADAMSTUEN - Romslig og pen 2-roms i attraktivt og rolig område - Separat kjøkken - Pent flislagt bad - Bod - Varmtvann/fyring inkludert - Kort vei til alt!

Fakta

 • Thereses Gate 16 K
 • Primærrom
  57
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 590 000 ,-

Omkostninger

3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-))
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
4 500,- (Eierskiftegebyr)
--------------------------------------------------------
101 799,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 691 799,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  57
 • Tomt
  660

Beskrivelse

Boligen presenteres av Eie Eiendomsmegling Røa v/ Rajic & Hauglund.
Thereses gate 16 K passer for deg som vil ha kort avstand til alle byens fasiliteter, samtidig som du bor i et rolig område utenfor bykjernes yrende uteliv og travle handlegater.

Kort fortalt
- Leilighet med sjarm og særpreg
- Moderne og lyse fargevalg
- Flytt rett inn standard
- Praktisk og gjennomgående planløsning
- Separat kjøkken
- Vinduer på flere sider i stuen, med lite innsyn
- Felles varmtvann / sentralvarme
- Fellesvaskeri
- Umidderlbar nærhet til kollektivtransport

Om oppsatte visningstidspunkt ikke passer, ta kontakt med megler for privatvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til på Bislett/Adamstuen. Området består hovedsakelig av klassiske bygårder og forretninger. 30 meter fra boligen har du Stensgata trikk - og bussholdeplass som har flere avganger i timen, hvor du blant annet kommer deg til Jernbanetorget på ca. 10 min.
Det er en rekke grøntområder i nærheten med gåavstand til blant annet Stensparken rett over veien, St.Hanshaugen og Grünerløkka. Videre er det kort avstand til flere butikker og servicetilbud, hvor du på kort tid kommer deg til noen av byens mest attraktive handlegater og sentre som f.eks. Oslo City, Karl Johans gate, Majorstuen og Bogstadveien. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi og Bunnpris (umiddelbar nærhet). Videre har du flere hyggelige kafeér og nisjebutikker i området, samt Vinmonopolet (200m) og Posten. I nærområdet har du også Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Høgskolesenteret, Universitetet og Blindern.

Tomt

Eiet tomt, 660 m²

Adkomst

Adkomst fra Thereses gate. Det vil bli skiltet med Eie Eiendomsmegling visningsskilt ved fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder

Entré, bad, kjøkken, stue, gang og soverom.

Byggemåte

Fra tilstandsrapport: Bygård/blokk på 6 etasjer samt kjeller, oppført i 1930. Leilighetens etasjeskiller i betong. Utvendige fasader med teglstein. Skillevegger i teglstein.
Vinduer: Trerammer med 2 lag isolerglass og 1 lag lydvindu fra 1987 i stuen. Trerammer med 2 lag isolerglass fra 1985 i soverom.
Dører: Original entrédør med trådglass. Balkongdør med 2 lag isolerglass til brannbalkong fra soverom. Hvitmalte originale dører. Tofløyet dør til stuen.

Boder

Kjellerbod på 1,5 kvm (bodnr. 29)

Standard

Romslig og lys stue med vinduer på flere sider:
Stuen er lys og luftig med flere muligheter for møblering. I stuen har du et vegghengt skrivebord som gir et hyggelig kontorhjørne, god plass til tv - og sofagruppe, samt plass til spisemøblement.
Med vinduer på 3 sider slippes det inn rikelig med naturlig lys. Ny radiator fra 2016. Parkett på gulv.

Stue med daybed og rikelig med oppbevaringsplass:
Mellom entré og stue har du en "forstue" med daybed som gir deg ekstra soveplass hvis du f.eks skal ha gjester over.
Skapene gir deg rikelig med oppbevaringsplass. Veggen ble i 2017 oppgradert med trepanel. Parkett på gulv.

Pent, flislagt bad med gulvvarme:
Moderne bad med gulvvarme og mosaikkfliser på gulv og vegger. Badet ble oppgradert i 2017 med ny dusj og servant med blandebatteri, nytt termostat til varmekabler, samt nye vegghengte skap.
Badet består av dusjhjørne, servant, toalett og opplegg for vaskemaskin.
Gulvsluk i plast med synlig klemring i banemembran. Naturlig avtrekk.

Separat kjøkken:
Separat kjøkken med god skap - og benkeplass og moderne kjøkkeninnredning fra IKEA. Kjøkkenet har blitt oppgradert med ny stekeovn og koketopp (2016), samt integrert oppvaskmaskin og kjøkkenkran (2018). Videre er kjøkkenet utstyrt med høyglans fronter, oppvasskum, fliser mellom overskap og laminert benkeplate, og ventilator med kullfilter.
Malte flater og belegg på gulv.

Romslig soverom vendt mot bakgård:
Det er god størrelse på soverommet hvor du har plass til dobbeltseng og garderobeløsninger. Fra soverommet er det utgang til brannbalkong med morgen - og formiddagssol.
To moderne, plassbygde garderobeskap på soverom vil følge boligen. Ny radiator fra 2016. Malte - og tapetserte flater og parkett på gulv.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger følgende dokumenter:
Innredning av garderobe i butikklokale, datert 11.02.1950, ferdigattest datert 02.12.2011, ominnredning arbeid i butikklokaler, datert 10.02.1978 og ekspedisjons-dokument for våningshus datert 25.07.1929.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer (sentralvarme). Ny radiator i stuen og soverom. Gulvvarme på bad.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader

Felleskostnadene inkluderer:
Varmtvann, sentralfyring, Kabel-TV/Internett fra GET, kommunale avgifter, vedlikehold, felles forsikring, forretningsførsel og vaktmestertjenester.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Sameiet har p.t. ingen felleslån.

Forretningsfører

Advokat Dag Erlandsen, tlf. 22 01 70 80

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Beboerparkering for bil koster 3000 kroner for ett år. Beboerparkering for MC og moped koster 1500 kroner for ett år.
For mer informasjon se kommunens hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner

Dyrehold

Dyrehold må godkjennes av styret.

Diverse

- Følgende fastmonterte gjenstander følger ikke boligen: Taklampe i stue (glasskule), vintage hattehylle i den ytterste gangen og vaskemaskin.
- Kjøleskap på kjøkken følger boligen.
- Ingen kan erverve mer enn to seksjoner i sameiet.
- Det er besluttet å gjennomføre rens av brannbalkonger.
- Sameiets styre i samarbeid med BER har gjort en tilstandsvurdering av sameiets eiendom og BER er engasjert som prosjektleder for videre tiltak og rehabilitering. BER utarbeider en oversikt over arbeidsplan hvor deres bidrag presenteres. Styret er av den oppfatning at det vil være nøvendig med et ekstraordinært sameiermøte etter fellesferien. Her vil forhåpentligvis finansieringsplan, størrelse på lån, informasjon om hva arbeidet vil innebære for seksjonseiere/beboere, etc blir diskutert ihht mail fra styreleder. Se mer info i prospektet.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Følgende saker ligger inne hos Plan - og bygningsetaten Oslo:
SAK 201711607: Oppføring av spenningsbegrenser, Margrethe Munthes plass.
SAK 201715815: Installasjon av brannalarmanlegg, Thereses gate 16
SAK 201508560: Oppføring av tre balkonger, Sofies gate 74

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aida Rajic
Tlf. 93025690
Epost: ara@eie.no