Eiendom

Gjennomført og lekker 5-roms over to plan med 3/4 soverom - Familievennlig med hage på to sider og ideelle solforhold!

Gjennomført og lekker 5-roms over to plan med 3/4 soverom - Familievennlig med hage på to sider og ideelle solforhold!

Fakta

 • Moltke Moes vei 13
 • Primærrom
  107
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 300 000 ,-

Omkostninger

11 300 000,- (Prisantydning)
42 121,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
11 342 121,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 330,- (Forhånds-/parallellavklaringsgebyr forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 289,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 353 410,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  107
 • Tomt
  206000

Oppdragsnummer

159-19-0358

Eier

Fredrik Syberg

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 527 Orgnr. 948466856 i Oslo kommune

Byggeår

1920

Areal

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 206000 kvm

Forretningsfører

Borettslaget Oslo Havebyselskap

Velkommen til visning!

Moltke Moes vei 13 er en gjennomgående 5-roms leilighet over to plan, med egen hage på begge sider av boligen. Beliggenheten er attraktiv og barnevennlig, i en blindvei med frodig beplantning og ærverdig bebyggelse. Leiligheten er nylig oppgradert og påkostet, og har en stil de fleste vil finne svært innbydende.

Kjøkkenet har en rikt utstyrt innredning fra HTH med spiseplass, og stuen er utstyrt med en ny peisovn. Det er etablert et nytt bad i 2019 i underetasjen, og et nytt wc-rom i tilknytning til entreen i første etasje. Entreen har god garderobeplass, og det er garderobe i forbindelse med hovedsoverommet. Totalt har leiligheten fire innredede rom som benyttes som soverom i underetasjen, alle med nye gulv, gulvvarme og nye, utvidede vinduer.

Kort fortalt
- Nyoppusset og lekker 5-roms over to plan.
- Egen hage på begge sider av boligen.
- Særdeles familievennlig område.
- Entré med mye garderobeplass.
- Stort spisekjøkken med HTH-innredning fra 2019.
- Marmor carrara benkeplate på kjøkken.
- Innbydende stue med ny peisovn.
- Trapp med nytt rekkverk i herdet glass.
- Trappetrinn med nytt sisalteppe.
- Nytt wc-rom i tilknytning til entré.
- Nytt, lekkert bad med badekar.
- "Vaskerom" med skapinnredning.
- Fire innredede rom som benyttes som soverom.
- Lagringsplass i disponibel loftsbod.
- Oppgradert elanlegg og sikringsskap.
- Soil og vannrør inn til leiligheten er byttet.
- Egne vannstoppekraner i boligen.
- Vinduer nede er utvidet og nye 2019.
- Nye gulv i underetasjen, med gulvvarme.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Ullevål Hageby i Oslo kommune, med lite trafikk og murgårder i kvartalsbebyggelse. Beliggenheten er svært sentralt i forhold til alle typer servicetilbud og fasiliteter, men samtidig skjermet og idyllisk. Nærområdet har flere barnehager, skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon og en rekke høyskoler. Ikke minst ligger Universitetet på Blindern like ved.

Det er kort gangavstand til Eventyrplassen som islegges vinterstid, samt sjarmerende Damplassen med basseng, fransk bakeri og hyggelige nærbutikker. Et populært treningsanlegg i nærområdet er innendørshallen Athletica Domus, med en stor helårs svømmehall, tilliggende boblebad og spa. Det er også kort vei til Marienlyst idrettsanlegg, Voldsløkka og Ullevaal stadion.

Boligen ligger også i nærhet til Nordmarkas flotte friluftsområder, turstier og lysløyper, etc. Det er ca. 1,5 km til Damefallene, som leder til Sognsvann med bademuligheter. Fra Sognsvann går det blant annet lysløype inn til koselige Ullevålseter med en tradisjonsrik kafé.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Ullevaal Stadion på mer enn bare fotball. I handlegate og selve anlegget finner du både butikker, vinmonopol og helsetorg. Videre er det ca. 2 km til Majorstuen og Bogstadveien. Her finner du alt fra store lavpriskjeder til eksklusive butikker du ikke finner andre steder i hovedstaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste holdeplass er John Colletts plass som ligger ca. 230 meter fra boligen.

Eiendommen har gangavstand til Ullevål barneskole og Marienlyst barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager. Fra eiendommen er det også gang- eller sykkelavstand til UiO Blindern, Politihøyskolen, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, Det teologiske menighetsfakultet og Idrettshøyskolen m.m.

Byggemåte

Bygning med 4 leiligheter, oppført i slammet mutverkskonstruksjon, på grunnmur i støpt betong/teglstein. Ny drenering er utført i 2013. 1.etg har vinduer med 2+1-lags isolerglass og småruter i ytre ramme fra 1985. Entré har eldre dobbeltvindu som er pusset opp i 2019. Nye vinduer med 2-lags isolerglass i u.etg. Etasjeskille i trekonstruksjon. Tak tekket med takstein.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 122 kvm

1.etasje - Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 66 kvm
U.etasje - Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Innhold

1.etasje: Entré/gang, wc, stue og kjøkken. U.etasje: 4 innredede rom som benyttes som soverom, bad/wc, "vaskerom" og gang. Annet: Disponibel bod på loftet.

Standard

E n t r é
Leiligheten har inngang i første etasje fra et felles trapperom. Entreen er lys og trivelig med mye garderobeplass. Gulvet har store, grå fliser og gulvvarme, og veggene er glatte og lysmalte. Det er direkte adkomst til wc-rom.

L e k k e r t s p i s e k j ø k k e n
Leiligheten har et stort spisekjøkken med en godt tilpasset og påkostet innredning fra HTH. Innredningen har rikelig med kolonialskuffer og skap, samt gode arbeidsflater langs en marmor carrara benkeplate. Over den ene kjøkkenbenken er det vindu med utsyn mot hagen, og i en nisje har innredningen en plassbygget sittebenk.

Kjøkkeninnredningen har glatte fronter i en lun og behagelig gråbeige tone. Hvitevarene er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Over koketoppen er det en innebygd ventilator.

I n n b y d e n d e s t u e
Stuen er malt i en vakker, mørk grønntone og har originalt tregulv som er slipt og lakket. Rommet har god plass til både sofagruppe og spisestuemøblement. Midt i rommet er det montert en ny peisovn fra Nordpeis med glass på tre sider. Videre har stuen trappenedgang til underetasjen, avgrenset med nytt rekkverk i herdet glass. I trappetrinnene er det lagt nytt sisalteppe.

B a d / w c / v a s k e r o m
Boligen har et nytt wc-rom i første etasje og et nytt baderom i underetasjen. Et annet rom i underetasjen er i bruk som vaskerom. Wc-rommet har vegghengt toalett, servant med skap og belysning på vegg. Rommet ligger like innenfor entreen.

Badet er nytt i 2019, med utsøkt materialvalg fra blant annet INR og VVS-senteret. Badet har store, marmorerte fliser på gulv og på deler av veggene, og for øvrig malte, glatte vegger. Rommet er utstyrt med et innebygd og flislagt badekar, åpen dusjløsning, et vegghengt toalett og en bred servantinnredning med hvite skuffer. Over servanten er det et rundt speil med bakgrunnslys. Badet har fliser fra Fagflis.

Videre er det praktisk vaskeromsløsning i underetasjen. Her er det montert skapinnredning med arbeidsbenk, og det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

S o v e r o m
Leiligheten har fire innredede rom som benyttes som soverom i underetasjen. Alle har nye gulv og behagelig gulvvarme, samt nye, utvidede vinduer. I tilknytning til hovedsoverommet er det garderobe. Det er for øvrig god garderobeplass i tilknytning til entreen, og lagringsplass i en bod på loftet.

Uteområde

Leiligheten har egen hage både foran og bak boligen, omkranset av blomster og frodige busker. Solforholdene er ideelle hele dagen. Ved inngangspartiet mot nordvest er det en markterrasse med god plass for sittegruppe. Terrassen har tregulv, og området rundt er belagt med skiferstein. Hagen på motsatt side har plenareal og en skiferlagt uteplass inn mot husveggen.

Utstyr

Leiligheten har et oppgradert elanlegg og sikringsskap med automatsikringer. Soil og vannrør inn til leiligheten er byttet og det er egne vannstoppekraner i boligen. En ny Høiax varmtvannsbereder er skjult i vegg i baderom i underetasjen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Det er varmekabler i gulv med fliser og varmefolie i gulv med parkett i underetasjen. Det er ny peisovn fra Nordpeis i stuen i første etasje.

Parkering / Garasje

Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Borettslaget har 21 garasjer for utleie og 55 biloppstillingsplasser. Disse tilbys etter ansiennitet på venteliste. Det må påregnes lan ventetid på garasje, noe kortere på leie av parkeringsplass. Det er kun anledning til å disponere 1 biloppstillingsplass pr. andel (inkl. garasje)

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

1961/7934-1/105 Erklæring/avtale
26.06.1961 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Konverteringsfeil. Riktig doknr. 7924

1971/3944-1/105 Erklæring/avtale
01.03.1971 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1971/13597-1/105 Best om garasje/parkering
10.08.1971 Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1980/23499-3/105 Erklæring/avtale
09.10.1980 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om gjerde

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument på våningshuset i Moltke Moes vei 1-15 fra 1920. I eldre saker fra slutten av 1800 til begynnelsen av 1900- tallet, kan "Ekspedisjonsdokument" anses som en slags brukstillatelse ifølge plan og bygningsetaten. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Videre foreligger det ferdigattest på ominnredning av underetasje til bolig fra 1997. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 722 091,- pr 31.12.17. Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 199 527,- pr 31.12.17.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til midlertidig reguleringsbestemmelser for deler av Oslos ytre sone ihht. reguleringsbestemmelse S-2864. Oslo kommune vedtok i 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Pågående byggesaker:
- Moltke Moes vei 13 - Renovering av bad - Saksnummer: 201904862 - Status: Selger har fått tillatelse til tiltak om renovering av bad.

- Eventyrveien 22 - Fasadeendring - Ny terrassedør fra 1 etasje til hage - Seksjon 571 - Saksnummer: 201905912 - Status: Tillatelse gitt.

Pågående plansak:
Saksnr.: 201708944
Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg.
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtatt/behandlet: Forslag
Lovverk: PBL 2008

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Selger har ikke energimerket boligen. Dårligste karakter er derfor satt.

Beskrivelse av borettslaget

Oslo Havebyselskap Borettslag med org.nr. 948466856 har Borettslaget Oslo Havebyselskap som forretningsfører. Borettslaget består av 654 andeler, herunder 2 andeler knyttet til forretningslokaler. Laget har en egen hjemmeside med mye nyttig informasjon: http://www.havebyselskapet.no/.

Det avholdes i disse dager generalforsamlinger i borettslagene. Det kan derav bli vedtatt ting, som f.eks vedlikehold evt. økning av fellesutgifter som er utenfor meglers kontroll.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Borettslaget er ikke sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget har vedtektsfestet forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Forkjøpsretten parallellavklares. Ved bruk av forkjøpsretten blir kjøper fakturert et gebyr på kr 3 440,-.

Borettslag har også vedtektsfestet at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5. Erververen har ikke rett til å ta boligen i bruk før godkjenning er gitt eller det er rettskraftig avgjort at erververen har rett til å erverve andelen.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 165,- pr. Mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, forretningsførsel, felles forsikring, betjening av andel gjeld, Get kabel-TV og internett, drift og vedlikehold.

Harav:
- Tilleggsareal kr 1 369,-
- Get kabelleie kr 280,-
- Støtte til Havebybladet kr 10,-
- Avdrag og renter utgjør 10% av fellesutgiftene

Fellesutgifter avregnes mot boligens areal. Eventuelle avvik i forhold til areal det betales felleskostnad for i dag kan bli korrigert.

Alt vedlikehold borettslaget er ansvarlig for tas primært over felleskostnadene.

Tilleggsareal faktureres med lavere sats for beregning av felleskostnader enn opprinnelig areal. Andelseier har ansvaret for vedlikehold av dette tilleggsareal inkl. ikke originale bygningselementer i tilknytning til tilleggsarealet som tak- og kjellervinduer, dører, kjellernedgang, hageutgang osv.

Eiendomsskatt 2019 kr 2 732,- iflg. forretningsfører.

Forsikring i Berkley (polisenummer 102619)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 42 121,- / Kr 2 650,- pr 01.01.19 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 300 000,- (Prisantydning)
42 121,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
11 342 121,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
3 330,- (Forhånds-/parallellavklaringsgebyr forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 289,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 353 410,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Selger har ikke bebodd eiendommen og ar såldes ingen informasjon om energiforbruket.

Spesifikasjon av lån

Lån er gitt av Handelsbanken:
Restsaldo kr 36 500 000,- pt.
Effektiv rente pr. d.d.: 2,23 %
Innfrielsesdato: 2034

Det er ikke planlagt ytterligere låneopptak.

Andel gjeld kan ikke innfris.

Annen nyttig informasjon

Det presiseres at selger aldri har bebodd eiendommen. De har således ingen kjennskap til feil og mangler utover det som er nevnt i salgsoppgaven/tilstandsrapporten. Eiendommen overtas som besiktiget på visningen uten ytterligere rengjøring. Ved overtagelsen skal kjøper motta de nøkler som er tilgjengelig for selger.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Følgende medfølger ikke handelen:
- Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen.
- Ingen av de tre løse lampene i stue og kjøkken.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Utdrag fra tilstandsrapporten

Konklusjon tilstand
En hyggelig nyoppusset leilighet over 2 etg, med nyoppusset u. etg, nytt kjøkken, nytt bad, toalettrom m.m. Hyggelig uteområde på begge sider av bygningen. Innholdsrik leilighet som holder en god standard mht valg av materialer og utførelse. Det ble ikke registrert negative avvik av vesentlig betydning.

Leiligheten holder en god standard mht materialvalg og utførelse. Følgende er utført i 2019.
- Ny kjøkkeninnredning fra HTH.
- Nye fliser.
- Ny peisovn fra Nordpeis.
- Slipt tregulv.
- Nye glassvegger/rekkverk til trappenedgang i 1. etg.
- Oppgradert el. anlegget.
- Nytt baderom med innredning i u. etg.
- Ny varmtvannsbereder.
- Nye vinduer i u. etg.
- Nye gulv i u. etg.
- I u. etg. er det lagt ny varmefolie i gulv med parkett og el. varmekabler i gulv med fliser.
- Benk med skap og opplegg for vask/tørk i u. etg.
- Nye skap i walk in closet i u. etg. og i entrè i 1. etg.
- Nytt toalett i 1. etg.
- Skiftet soil.

Følgene punkter innvendig i leiligheten har fått tilstandsgrad 2 (TG: 2):
- Yttervegger

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtaltfastpris inkl. mva + tillegg og utlegg spesifisert under.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 1 150,-
Visninger pr. stk kr 2 500,-
Markedspakke kr 24 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 430,-
Eierskiftegebyr ca. kr 5 500,-

Totalt kr 157 980,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Ullevål Hageby