Eiendom

SOLGT FØR VISNING - Vesentlig påkostet og lekker 4-roms leilighet over to plan med god beliggenhet.

SOLGT FØR VISNING - Vesentlig påkostet og lekker 4-roms leilighet over to plan med god beliggenhet.
Solgt

Fakta

 • Ole Jacob Brochs gate 1 B
 • Primærrom
  108
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 900 000 ,-

Omkostninger

8 900 000,- (Prisantydning)
193 496,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 093 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 063,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
15 022,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 108 518,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  108
 • Tomt
  793

Oppdragsnummer

159-18-0756

Eier

Hilde Bakkeli
Anders Austad

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 93 Orgnr. 954578178 i Oslo kommune

Etasje

1

Byggeår

1921

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 113 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Festet fellestomt / 793 kvm

Forretningsfører

OBF

Velkommen til visning!

Ole Jacob Brochs gate 1 B er en lekker, gjennomgående og velholdt leilighet over to plan, i henholdsvis høy første etasje og underetasje. Leiligheten ligger i en ærverdig bygård fra 1921, med stor, skjermet bakgård som innbyr til lek og hygge.

Leiligheten ble vesentlig påkostet og oppgradert i 2007/2008, og fremstår som stilfullt innredet med moderne løsninger. Store vindusflater og god takhøyde byr på luftige rom det er godt å være i. Boligen har et flott, innholdsrikt spisekjøkken og en tiltalende stue med hygge fra rentbrennende peis. Videre er det et herlig velværebad, separat wc og eget vaskerom. Boligen har også tre fine soverom og flere oppbevaringsmuligheter.

Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av andelsleilighet.

Kort fortalt
- Lekker andelsleilighet over to plan.
- Gjennomgående og påkostet standard.
- Mulighet for leie av parkeringsplass.
- Parkmessig, opparbeidet bakgård.
- Flotte grøntareal og stor lekeplass.
- Lys entré med skyvedørsgarderobe.
- Innholdsrikt kjøkken med spiseplass.
- Luftig stue med god takhøyde og peis.
- Delikat, helfliset bad med badekar.
- Eget wc-rom og separat vaskerom.
- Tre soverom, ett med garderobe.
- Godt med skapplass og en loftsbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Kabel-tv og bredbånd inkludert.
- Takhøyde i 1. etasje på ca. 2,75 cm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og usjenert boligområde på Lindern i bydel St. Hanshaugen i Oslo. Området er sentralt med særpreget bebyggelse i engelsk stil og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra leiligheten er det kort gangavstand til Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Bislett, Blindern, Majorstuen, Ullevål sykehus og Lovisenberg sykehus. Det er også kort vei til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre, samt koselige fortauskafeer og idylliske, grønne lunger.

Nærområdets parker er Idioten, Stensparken og ikke minst St. Hanshaugen park med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt. I området finner du blant annet fotballbane, skøytebane, idrettshall, tennisanlegg og svømmehall m.m.

Byggemåte

Normalt godt vedlikeholdt bygning. Betongfundamenter på fast grunn. Grunnmur i betong. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i murverk med pusset og malte fasader. Manzardtak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med tørr leire.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 113 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

Innhold

1. etasje: Entré, stue, spisestue/kjøkken, wc, trapperom og soverom.
Underetasje: Trapperom, gang, bad/wc, vaskerom, 2 soverom og lagring/bodareal.
Annet: En disponibel loftsbod på ca. 3 kvm.

Standard

E n t r é
Boligen har adkomst via original dør med glassfelt til en lys, innbydende entré med flislagt gulv, gulvvarme, downlights og dørcalling. En romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter bidrar til god oppbevaringsplass og økt romfølelse. Entreen har også ekstra takhøyde og hvitmalte veggflater, noe som er gjennomgående for store deler av boligen.

I 2007/2008 ble hele første etasje oppgradert med endret planløsning, standardheving av innvendige overflater, oppusset wc og ny kjøkkeninnredning. Samtidig ble boligen utvidet med innredet tilleggsareal i underetasje.

K j ø k k e n
Kjøkkenet ligger adskilt med god plass for et spisebord. Rommet har pent parkettgulv, lysmalte vegger, og utsyn mot rolig bakgård. En innholdsrik kjøkkeninnredning fra 2008 har et stilrent design med lyse, profilerte fronter, frostede vitrineskap og heltre benkeplate med underlimt oppvaskkum.

Kjøkkenbenken har gode arbeidsflater for baking og kokkelering, og over benken er det hvite fliser og belysning. Kjøkkenet har også integrert induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys, i tillegg til stekeovn, mikrobølgeovn og kaffemaskin, innbygd i innredningen.

S t u e
Rett utenfor kjøkkenet ligger en luftig stue med godt lysinnslipp fra et stort vindu. Alle vinduer i første etasje var nye i 2014. Stuen har parkettgulv, hvitmalte veggflater, og ekstra god takhøyde med nydelig takrosett og listverk. Det stilfulle oppholdsrommet har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og en flott elementpeis gir et koselig blikkfang.

B a d / w c
Boligen inneholder et tiltalende bad, wc-rom og et separat vaskerom fra 2008. Badet ligger i underetasjen og fremstår som et herlig velværebad. Vegger og gulv har i hovedsak store fliser i en lun fargetone, ispedd lyse mosaikkfliser i fin kontrast. Bak en glassdør venter en dobbel regnfallsdusj, som gjør at morgenstellet går unna i en fei, og for ekstra nytelse kan man synke ned i et innfliset badekar.

Innredningen består helfliset benkeplate med nedfelt servant og underskap med hvite, høyglansfronter. Over servantseksjonen er det stort speil og en belyst nisje med dekorative glasshyller. Videre har badet vegghengt toalett, lun gulvvarme og downlights.

V a s k e r o m
Vaskerommet ligger i underetasjen med hvitmalte vegger og sandfargede gulvfliser. En bred benkeplate med nedfelt skyllekum danner gode arbeidsflater, og under benken er det skap med glatte fronter, plass til tørketrommel og opplegg for vaskemaskin. Åpne hyller gir plass til såper og annet tilbehør, og innerst i hjørnet er varmtvannsberederen plassert.

S o v e r o m & g a r d e r o b e
Leiligheten har tre lyse, tiltalende soverom, med romslig skyvedørsgarderobe på ett. To av soverommene ligger i underetasjen og har lun gulvvarme som er behagelig for bare føtter om morgenen. Ett av rommene har også adkomst til felles kjeller. Boligen har for øvrig oppbevaringsplass i blant annet skyvedørsgarderobe i entré og i kjellergang. Ytterligere oppbevaringsmuligheter finnes på vaskerommet og i en disponibel loftsbod. Loftsboden er på ca. 3 kvm med noe skråhimling.

Utstyr

Ventilasjonen er basert på naturlig oppdrift, og sikringsskapet er utstyrt med jordfeilautomater. I forbindelse med endret planløsning i 2008 ble store deler av vann- og avløpsrør lagt nytt, og varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet. Videre er leiligheten tilknyttet dørcalling og felles brannvarslingsanlegg. Kabel-tv og bredbåndsløsning er inkludert i fellesutgifter.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i entré og wc i første etasje, samt alle rom i underetasjen, med unntak av vaskerom hvor det opplyses at varmekabler er defekte. Gulvvarmen blir supplert med stedvis panelovner og elementpeis i stuen.

Parkering / Garasje

Borettslaget disponerer 24 parkeringsplasser til utleie etter ansiennitet/venteliste. Det finnes beboerparkering i gatene utenfor, og ca. 200 meter fra boligen kan det leies garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Fellesarealer

Leiligheten ligger i en ærverdig bygård fra 1921 i fine, grønne omgivelser. På innsiden er det et stort, skjermet gårdsrom, parkmessig opparbeidet med asfalterte veier kantet med brostein, plenareal, flotte trær og velstelte hekker. Her finnes det også sittebenker og en stor lekeplass til glede for de små.

Tilliggende fasiliteter

Det er nærbutikk i naboborettslaget og på hjørnet av Geitmyrsveien og General Birchs gate. I Fayes gate finnes blomsterbutikk, og på hjørnet av Thereses gate og Ullevålsveien er det minimarked, vinmonopol, restauranter og kaféer. Kort vei til Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen og Blindern.

Det finnes flere barne-, ungdoms- og videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Lett tilgjengelighet til resten av byen med kort vei til stoppestedene Fayes gate der bussrute 20 og 37 stopper. Trikkeholdeplassen på Adamstuen er få minutters gangavstand fra leiligheten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.

1924/993444-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
25.03.1924 Bestemmelser om brannvegg/-dør

1955/306834-23/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST
22.08.1955
FESTETID: 70 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 3,906
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT
MED FLERE BESTEMMELSER

1955/306835-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
22.08.1955 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Korrekt dok.nr. iht gammel grunnbok og pantebokskopi: 306833/1955
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ekspedisjonsdokument på våningshuset fra 1919. I eldre saker fra slutten av 1800 til begynnelsen av 1900- tallet, kan "Ekspedisjonsdokument" anses som en slags brukstillatelse ifølge plan og bygningsetaten.

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra kjeller til bolig fra 2008 og ferdigattest for etablering av våtrom og oppholdsrom i kjeller fra 2004. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 879 020,- pr 31.12.17. Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 764 472,- pr 31.12.17.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelsene i S-2255 som gjelder for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen inkludert S-2255. Endret reg.best. S-2937. Reguleringskart og bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Beskrivelse av borettslaget

Borettslaget Lindern KV III med org.nr 954578178 har OBF som forretningsfører. Borettslaget har en egen hjemmeside: http://lindern3.firmaside.no/ med mye nyttig informasjon.

Dyrehold - Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre brukere av eiendommen.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Borettslaget er ikke tilsluttet sikringsfond.

Borettslaget er ikke medlem av sikringsfond/ tilleggsforsikret.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 387,- pr. Mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, betjening av fellesgjeld, TV og bredbåndstjenester fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, forretningsførsel og daglig drift.

Herav:
Renter og avdrag kr 1 051,-
Dugnadsbidrag kr 60,- (reunderes til andeler som bidrar på pliktige dugnader).

Det er planlagt økning i felleskostnadene på 3 % fra 01.01.2019. Dette vil utgjøre ca. kr 132,-

Strømforbruk ca. 15 639 kwh i året.

Forsikring i Gjensidige Forsikring ASA (polisenummer 82157370)

Eiendomsskatt for 2018 kr 2 920,- iflg. forretningsfører.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 193 496,- pr. 26.11.18 / Kr 92 914,- pr. 31.12.2017 ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 900 000,- (Prisantydning)
193 496,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 093 496,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 063,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
15 022,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 108 518,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Festeavtale

Dagens festeavgift kr 150 278,- pr. år vil bli oppjustert i forbindelse med utløp av dagens festeavtale, og inngåelse av ny. Festekontrakt inngått år: 1951 Utløper år: 2021.

Energiforbruk

Målt energiforbruk: 15 639 kWh pr. år

Spesifikasjon av lån

90537034962, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 26.11.2018: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 250
Saldo per 26.11.2018: 19 369 602
Andel av saldo: 193 496
Første termin/første avdrag: 28.09.2014. ( siste termin 28.08.2039)

Annen nyttig informasjon

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget har vedtektsfestet forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag har vedtektsfestet at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 1 150,-
Visninger pr. stk kr 2 500,- (2 visninger er inkludert)
Overtagelse kr 2 500,-
Markedspakke kr 25 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 430,-
Eierskiftegebyr kr 5 650,-

Totalt kr 149 130,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Idylliske Lindern Hageby