Eiendom

ÅSJORDET/ULLERN - Stor 2(3)-roms endeleilighet med terrasse - garasje - heis - meget sentral beliggenhet - kort avstand til T-bane og nærbutikk

ÅSJORDET/ULLERN - Stor 2(3)-roms endeleilighet med terrasse - garasje - heis - meget sentral beliggenhet - kort avstand til T-bane og nærbutikk

Fakta

 • Ullern Allé 93
 • Primærrom
  58
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 200 000 ,-

Omkostninger

4 200 000,- (Prisantydning)
38 970,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 238 970,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
105 950,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 238 970,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
122 317,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 361 287,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  58
 • Tomt
  41322

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr. 2 192,- pr Mnd (betales kvartalsvis - kr. 6 576,- per kv.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert og barnevennlig område på Ullern, som tidligere var en del av storeiendommen Ullern gård.
Bygget ligger i enden av blindvei uten gjennomgangstrafikk. Ullern Allé ender i en snuplass, grensende til sameiets fellesareal. Kjøreadkomst til garasjeanlegget som ligger under bygget.

Kort spaseravstand til T-banestasjon på Åsjordet, hvor man også finner nærbutikk. Området har ellers flotte rekreasjonsområder bl.a. langs Lysakereelven og i Mærradalen, med turstier videre oppover mot Sørkedalen og Nordmarka.
CC Vest og Røa like ved har et rikholdig utvalg av service- og forretningstilbud med eksklusive kolonialforretninger, vinmonopol, bank, apotek, treningssenter m.m. Kort kjøretur til idrettsanlegg og flere golfbaner.

Innhold

2-roms eierseksjon beliggende i 3. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 58 m² som omfattes av entré, stue/spisestue/kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom. Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av bod/garderobe med adkomst fra entréen.

Fra stuen har man utgang til østvendt balkong på va. 10 m². Bod med adkomst fra balkongen på 1,6 m². I tillegg medfølger det bod i kjeller på ca. 1,5 m², samt tinglyst bruksrett til garasjeplass i felles lukket anlegg med tilhørende bod på ca. 3 m².

Standard

Velholdt endeleilighet med standard på utstyr og innredning i hovesak av eldre årgang, med noe moderniseringsbehov. Leiligheten fremstår som romslig med stor stue/spisestue som har god plass til både sofagruppe og spisegruppe. Pent utsyn fra leiligheten og fra balkongen mot fellesområdene. Det er heis i bygget som gjør adkomst fra leiligheten til garasjeanlegg og kjellerbod enkel. Det er godt med lagringsplass i hhv. innvendig bod, bod med adkomst fra terrasse, bod i kjeller og bod i tilknytning til garasjeplassen.

Kjøkken:
Innredning med profilerte blåmalte fronter. Lyslister og belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Oppvaskbenk med beslag og to kummer i rustfritt stål. Folierte benkeplater på begge sider av komfyr. Benkeskap mot stue med heltre benkeplate. Ventilator med avtrekk til ventilasjonskanal og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom:
Skapinnredning med to profilerte hvite fronter og heldekkende hvit servantplate. Speil og belysning over servant. Veggskap med to profilerte hvite fronter til venstre for speil. Ett høyskap med profilerte hvite fronter og hyller. Dusjkabinett. Klosett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Overflater:
Himling: Pusset og malt betong. Takhøyde er målt til 2,4 m. av takstmann.
Vegger: Malt tapet i entré og på soverommet. Malt glassfiberstrie i stue. Malte plater på kjøkken og i bod. Keramiske fliser på bad.
Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. Vinylbelegg i bod/garderobe. Trestavs eikeparkett for øvrig.

Øvrig fast inventar:
Skyvedørsgarderobe med to speilfronter på soverom. Garderobeskap med en glatt hvit front og veggskap med fire glate hvite fronter i bod/garderobe.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Boligblokk oppført i 1982 med betongfundamenter på fast grunn og grunnmur i armert betong. Etasjeskille i armert betong. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolet bindingsverk mellom bærende elementer. Fasader i teglforbledning, pusset/malt betong og beiset trepanel. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 1981. Glatt finert entrédør, balkongdør med trelags isolerglass, begge dører fra 1981. Flatt tak med oppforet betongdekke, tekket med papp eller folie. Balkongdekke i malt betong avgrenset i front med støpt blomsterkasse og beiset rekkverk i tre. Drensrør i bunn av blomsterkase. Kontaktpunkt og belysning på vegg. Naturlig oppdriftsventilasjon med avtrekk over yttertak via ventilasjonskanaler fra kjøkken og bad. Personheis i bygget.

Planlagt vedlikehold i sameiet:
Betongrehablitering:
Styret arbeider med å finne beste leverandør til prosjektet som omfatter betongrehablitering i sameiet, som er påtenkt å bli startet mai 2019. I skrivende stund er det ikke fastsatt noe rundt totale kostnader for dette prosjektet, eller hvordan dette skal finansieres, men kjøper bør ta høyde for en økning i felleskostnader som følge av låneopptak (hvis det blir et behov), evt. en ekstraordinær kapitalinnhenting (alternativt en kombinasjon av disse) når endelig prosjektomfang er avklart. Det vil bli avholdt et ekstraordinært sameiermøte rundt dette når mer er avklart.

Bebyggelse

Bebyggelse i området består primært av terrasseblokker, samt noe villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Fellestomt: 41322 kvm.

Pent opparbeidede fellesarealer med asfalterte gang- og kjøreveier, plenarealer og beplantning. Fellesarealene fremstår som åpne og luftige med flere interne turveier rundt Åsjordet.

Parkering

Det medfølger eksklusiv tinglyst bruksrett til 1 garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg (nr. 233) med heisadkomst fra leiligheten. Det er også gjesteparkering på sameiets fellesområde for besøkende.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Lading av el-/hybridbil:
Beboer som ønsker ladepunkt til el-/hybridbil ved egen garasjeplass, skal selv bekoste installasjon av ladepunkt samt alle kostnader forbudent med dette, med egen elektrisk kurs fra sikringsskap med jordfeilbryter og tilstrekkelig kapasitet. Det skal skriftlig søkes til styret om å få etablere et ladepunkt dersom dette er ønskelig. For ytterligere informasjon, se sameiets hjemmeside:
http://ullernparken.no/1222/praktisk-informasjon/elbiler-o-l-/elbiler-i-sameiet
Det finnes også offentlige ladestasjoner ved Åsjordet T-banestasjon.

Adkomst

Adkomst fra Ullern allé. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. Det er felles varmtvannsberedere i bygget (skiftet i 2008). Kostnader for varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Selger har ikke bebodd leiligheten og har følgelig ikke kjennskap til årlig strømforbruk. Forbruk kan variere avhengig av bl.a. brukmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Ullernparken Boligsameie. Sameiet består av 218 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Sameiet har opprettet egne hjemmesider, hvor beboere kan finnes nyttig informasjon og holdes oppdatert fra styret: www.ullernparken.no.

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til sjenanse for øvrige bebore.e Det er båndtvang hele året på sameiets fellesområder.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22. Det gjøres oppmerksom på at juridisk person ikke kan være sameier, jf. vedtektene §2.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 38 970,- per 01.06.2018.

Sameiet har følgende felleslån:
Lånenr: HANBA3-90537044909
Type lån: Annuitet
Restsaldo: kr. 13 540 954,-
Restløpetid: 17 år 9 md
Termin per år: 12
Type rente: Flytende
Rente (27.06.18): 3,00 %

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ved utleie skal dette meldes til styret for registrering, jf. vedtektene §6.