Eiendom

Hel 2. etasje i vakker sveitservilla med gode lys- og utsiktsforhold. Vinterhage - Balkong - Felles hage - Parkering

Hel 2. etasje i vakker sveitservilla med gode lys- og utsiktsforhold. Vinterhage - Balkong - Felles hage - Parkering

Fakta

 • Bestum skolevei 1 A
 • Primærrom
  146
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-))
--------------------------------------------------------
248 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 748 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  146
 • Tomt
  999

Matrikkel

Gnr.28 Bnr.21 Snr.3 i Oslo kommune

Adresse

Bestum skolevei 1 A
0280 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-))
--------------------------------------------------------
248 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 748 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Felleskostnader

3 361 pr. mnd. Kommunale avgifter, felles huseierforsikring og måking

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 361 pr Mnd
Eiendomsskatt for 2019 utgjør kr. 7 977,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt for 2019 utgjør kr. 7 977,-.
Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 155 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.


Boligen har 3 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 1890

Etasje

2. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Høydepunkter

- Rolig, sentral og barnevennlig beliggenhet i veletablert boligområde på Bestum.
- Trygg og kort vei (200 meter) til skole og barnehage.
- Hel 2. etasje i vakker sveitservilla.
- Spesielt gode lys- og utsiktsforhold med store vindusflater i alle fire himmelretninger.
- Vinterhage med flott utsikt over byen og Nesoddlandet.
- Balkong med morgen- og formiddagssol.
- Stor og solrik felles hage med hagemøbler.
- God takhøyde på 2, 8 meter.
- 3 ildsteder.
- Spisekjøkken med moderne innredning fra HTH (2015), komplett utstyrt med hvitevarer.
- 3 gode soverom.
- Pent flislagt dusjbad med badekar, separat wc og praktisk vaskerom.
- Klassiske detaljer som stukkaturer og doble fløydører.
- Biloppstillingsplass på sameiets tomt.
- 3 boder på totalt 25 m².

Beliggenhet

Rolig, sentral og barnevennlig beliggenhet i et veletablert boligområde på Bestum, like ved Skøyen og Bestumkilen. Fra leiligheten er det kort vei til byen, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager samt flotte rekreasjonsområder.

Vækerøstranden og Hydrostranda med sine fine rekreasjonsområder for jogging, tur og bading innen gangavstand. Ved å følge turstien fra Maxbo kommer du til Lysaker Brygge med strand (Sollerudstranda) og brygge - flotte bademuligheter. I motsatt retning kan du ta turen til Bygdøy, ypperlig for jogging og tur samt fine bademuligheter. Sykkeltrassé langs Bestumkilen og Frognerkilen tar deg til byen og sentrum eller ut mot Fornebulandet.

Flere dagligvareforretninger i området med bl.a. Matkroken innen ca. 5 minutters gange fra boligen, samt kort vei til Coop Mega, Rema 1000 og Kiwi på Hoff. Diverse forretninger, herunder hyggelige spisesteder, kafeer, delikatesse forretningen Maschmanns samt treningssenter finner du på Karenslyst Allé. Kort vei til handlesenteret CC Vest med bredt servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon med trikk (nr. 13) fra Furulunden innen ca. 5 minutters gange fra boligen, trikken bruker under 15 minutter til Solli Plass. Ellers er det kort vei til Skøyen med tog, buss og flytog. Flere bussruter fra Maritim innen ca. 15 minutters gange.

Innhold

Hele 2. etasje i vakker sveitservilla med utsikt og spesielt gode lysforhold fra alle fire himmelretninger. Leiligheten er på 146 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/gang, stue, vinterhage, peisestue og kjøkken med spisesplass. Videre inneholder boligen 3 soverom. Hovedsoverom har adkomst til stue via doble fløydører (alternativt ekstra stue for 3 stuer på rad). Soverom 2 har utgang til balkong og soverom 3 har adkomst til vaskerom med utgang til baktrapp med bod. For øvrig flislagt baderom, samt separat wc praktisk plassert ved entré/gang.

Godt med lagringsplass da leiligheten disponerer i tillegg stor kjellerbod på hele 17 m², bod i baktrapp på 4 m² (innredet med gardeobeløsning) og loftsbod på 4 m².

Standard

Leiligheten holder gjennomgående god standard hva gjelder overflater, innredning og utstyr. Moderne kjøkken, oppgraderte overflater og pent flislagt bad gjør at du kan flytte rett inn. Som en hel 2. etasje har boligen spesielt gode lys- og usiktsforhold med store vindusflater i alle fire himmelretninger. Kombinert med god takhøyde (2,8 meter) bidrar dette til en meget god romfølelse. Videre har boligen kvaliteter som 3 ildsteder, balkong med
morgen- og formiddagssol, vinterhage med utsikt over byen og Nesoddlandet, samt klassiske detaljer som rosetter og doble fløydører.

Stue med god plass til sittegruppe og annet møblement. Utgang til vinterhagen som forlenger rommet og slipper inn lys og utsikt fra byen og Nesoddlandet. Peisestue med murt ildsted, god plass til sittegruppe og TV-seksjon.

Lyst og hyggelig spisekjøkken med peis og god plass til spisebord. Nyere og moderne innredning fra HTH (2015) med profilerte fronter på skuffer og skap. Benkeplate i laminat under fliser for enklere renhold og takhøye overskap som gir godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenet er komplett utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp under kullfilter vifte i børstet stål, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Leiligheten har 3 gode soverom. Hovedsoverom har adkomst til både stue, samt soverom 2 og kan alternativt benyttes som stue for 3 stuer på rad. Soverom 2 har peis og utgang til sydøstvendt balkong med morgen- og formiddagssol. Soverom 3 ligger tilbaketrukket ved bad/vaskerom og har muligheten for egen adkomst via baktrapp.

Våtrom består av dusjbad, separat toalett og vaskerom. Dusjbadet er utstyrt med dusjnisje, innmurt badekar og servantseksjon med skuffer for oppbevaring under speil. Konstruksjon fra 2005 med støpt betong under PVC sluk med fall, klemring, membran, varmekabler og mosaikkfliser. Separat toalett praktisk plassert ved entré/gang, utstyrt med wc og servantseksjon med skap. Praktisk vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje.

Innvendig gulv består i hovedsak av heltre eikegulv (slipt i 2015) og eikeparkett fra 2015. Fliser på bad over varmekabler. Vegger med tapet, samt male flater i moderne fargetoner. Himling utstyrt med takskinner, downlights på kjøkken og baderom, samt klassiske detaljer med rosett i begge stuer og hovedsoverom.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Godt vedlikeholdt klassisk sveitservilla, fritt beliggende. Generelt vedlikehold må forventes over tid, bygningens alder tatt i
betraktning. Saltak trekonstruksjon lagt om i 2010. Grunn og fundamenter av betong, naturstein, teglsten. Antas fundamentert til komprimerte masser. Frittbærende dekker: Trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Hovedsakelig originale vinduer (fra 1989 og 1984 i vinterhagen).

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse.

Eiendommens tilstand

I henhold til takstmanns tilstandsrapport har følgende fått tilstandsgrad 2:

- Vinduer og dører (pga. alder)
- Eikegulv (pga. alder)

Overnevnte tilstandsgrad kan innebære nødvendig utbedring, se tilstandsrapport med takstmanns kommentarer. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 1 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

Tomt

Eiet tomt: 999 kvm.
Planert og opparbeidet fellesareal med vakre, gamle frukttrær. Gruset adkomst. Stor solrik, felles hage med hagemøbler. Bestum skolevei er privat vei og stengt med bom og har ingen gjennomkjøring bortsett fra til de nederste eiendommene. Gangvei til Bestum skole.

Parkering

Biloppstillingsplass på sameiets grunn. Retten til disponering av plassen følger av sameiets vedtekter.

Lader for elbil:

Det er ikke lader for elbil på biloppstillingsplassen. Sameiet er generelt positiv til etablering hvis dette er ønskelig, gitt at det gjøres iht. gjeldende retningslinjer.

Adkomst

Fra Bestum Skolevei (privat vei). Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Ildsted i både peisestue, kjøkken og 1 soverom. For øvrig elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Bestum Skolevei 1 A og B. Sameiet består av 6 seksjoner hvorav denne er den største og har hele andre etasje. Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Dyrehold er tillatt, med dette må ikke være til sjenanse for øvrige beboere


Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23

Skoler

Trygg og kort vei (200 meter) til Bestum skole (sogner til eiendommen) og Ingvilds familiebarnehage. Flere andre barnehager også
innen gangavstand som blant annet Nye Holgerslyst barnehage.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Bod

Godt med lagringsplass da leiligheten disponerer stor kjellerbod på hele 17 m², bod i baktrapp på 4 m² (innredet med garderobeløsning) og loftsbod på 4 m².

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Integrerte hvitevarer og vaskemaskin medfølger. Fastmontert og innebygget kjøkkenog baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

21.03.1890 Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Gjelder denne registerenheten med flere


03.12.1897 Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere

23.04.1946 Erklæring/avtale
Grensegangsforretning
Gjelder denne registerenheten med flere

19.02.1955 Best. om vann/kloakkledn.
Gjelder denne registerenheten med flere

26.04.1958 Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

16.08.1967 Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Gjelder denne registerenheten med flere
12.12.2014 ** Diverse påtegning
Korrekt dokumentdato 12.12.1967
- Eier av gnr. 28 bnr. 21 (Bestum Skolevei 1 A) gir Oslo Lysverker tillatelse til å sette opp og ha stående en transformatorkiosk på eiendommen. Servitutten følger som vedlegg til salgsoppgaven.


26.05.2006 Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr: 0301 Gnr: 28 Bnr: 1249
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke eller endres uten samtykke fra Oslo Kommune v/ Plan- og bygningsetaten.
Gjelder denne registerenheten med flere
- Adkomstrett: Gnr. 28 bnr. 1249 (Bestum Skolevei 1 C) har bruksrett til kjørbar adkomstvei fra Bestumveien over eiendommen.
Vann -og avløpsledninger: Gnr. 28 bnr. 1249 (Bestum Skolevei 1 C) har rett til å legge stikkledninger for vann -og avløp med nødvendige kummer gjennom eiendommen frem til hovedledninger i adkomstvei. Samt rett til nødvendig vedlikeholds -og reparasjonsarbeid av ledningene. Eiere av eiendommen gnr. 28 bnr. 21 (Bestumveien 1 A) må ikke utføre arbeid på eiendommen som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige. Servitutten følger som vedlegg til salgsoppgaven.Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel fellesgjeld

Kr 0,- per 28.05.2019. Sameiet har ingen felles gjeld.

Andel formue

Andel fellesformue utgjør kr ,-

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr 12 768,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 16 952,- i overskudd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei (måking inkludert i fellesutgiftene). Offentlig vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Eier

Carl Henrik Lars Lidman
Elin Tveito Lidman

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 2 268 462 per 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr 8 166 461 per 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Sameiet har nedsatt forbud mot utleie eller fremleie til Oslo kommune. For øvrig kan boligen helt eller delvis leies ut.

Ferdigattest/brukstillatelse

Megler har undersøkt med kommunen og det har ikke latt seg fremskaffe ferdigattest for bygningen. Dette er ikke uvanlig i forhold til oppføringstidspunktet på bygningsmassen (1890). Det gjøres oppmerksom på at ferdigattest ikke utstedes for tiltak omsøkt før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.


Følgende dokumenter foreligger på eiendommen:
WC-anlegg - Arkivkort (uattestert) - 1954
Innredning kjøkken m.m. - Ferdigattest - 1969
Bad 2. etg - Arkivkort (attestert) - 1964
Bad 1. etg - Ferdigattest - 1971
Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.

Forretningsfører

Trond Bøhler

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger iht. reguleringsbestemmelse S-4220. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak (Oslo mot 2030 sak.nr. 262). Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette kan føre til endring av noen av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Det pågår nå oppdateringer av reguleringsplanene som er berørt, men dette vil ta noe tid. Informasjon om kommuneplanen med lenker til kartinnsynsløsning finner du på: https:www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/ Interessenter bes selv undersøke dette. Reguleringskart følger med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Offentlige planer

Ingen kjente planen som berører eiendommem direkte. Oslo er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi
anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i området og i gjeldende reguleringsbestemmelser. Se også vedlagt reguleringskart.

Konsesjonsplikt

Ingen.

Odelsrett

Ingen.

Forkjøpsrett

Ingen.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring er tegnet av eier og egenerklæring er vedlagt. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingsloven § 3-10.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler 1,1% inkl. mva. av kjøpesummen i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og vederlag for garantipremieforsikring 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Næringsmegling AS
Postboks 1613 Vika
0119 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 918610529