Eiendom

LILLEAKER VEST - Lekker 2-roms hjørneleil. med høy standard og 8 kvm. østvendt balkong - Heis- Mulighet for garasje

LILLEAKER VEST - Lekker 2-roms hjørneleil. med høy standard og 8 kvm. østvendt balkong - Heis- Mulighet for garasje

Fakta

 • Lilleaker Vest, E-302, salg av kontraktsposisjon
 • Primærrom
  45
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 790 000 ,-

Omkostninger

3 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,-))
--------------------------------------------------------
104 650,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 894 650,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  45
 • Tomt
  11000

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet E-302 i prosjektet Lilleaker Vest på nærmere angitte vilkår.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 21.12.2016 med utbygger/boligselger om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Lilleaker Boligutvikling AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til kjøpekontrakt.

Kjøpekontrakten på boligen følger vedlagt salgsoppgaven.

Eiendommen vil bli seksjonert og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil først foreligge når seksjoneringen er tinglyst.

Høydepunkter

Innholdsrik, 2-roms hjørneleilighet med østvendt balkong på hele 16 kvm. Leiligheten holder god standard med bl. a. enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Eiendommen ligger i Carl Lundgrens vei i Oslo kommune. Prosjektet omfatter ca 208 leiligheter fordelt på 7 bygg .

Høydepunkter:

- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 3/4 kvartal 2019
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet
- Østvendt balkong på 8 kvm.
- Heis
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
- Integrert hvitevarepakke fra Siemens
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parket i alle rom
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektet Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg. CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.

Av tur- og rekreasjonsmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.

For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Innhold

Innhold
3. etg: primærrom utgjør 45 kvm som omfattes av entré, kjøkken/oppholdsrom, soverom og bad.

Se størrelse på rom i vedlagte planskisse.

Byggemåte
Byggene vil bli utført med bærekonstruksjon i stål og betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og tre-panel. Leilighetene bygges i henhold til TEK 10 med unntak av enkelte dispensasjoner.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal av typen Sigdal Horisont. Kjøkkenet leveres i hvit som standard. Benkeplate i laminat, type mørk grå kvarts. Kjøkkenarmatur Grohe Eurosmart Cosmopolitan, Krom. Komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og integrert kjøl/frys fra Siemens.

Våtrom
Baderomsinnredning type Amfi gråmalt eik fra Sigdal, eller tilsvarende fra annen leverandør i bredde 60 eller 80, 100 eller 120 cm med vask i porselen, speil og lyslist med stikk. bredde på baderomsinnredningen fremkommer av endelig tegning av leiligheten. benkeplate leveres i høyglans laminat, med underlimt servant. Overskap og speil skap følger samme bredde som underskap. Det leveres overskap over vask. Aktuell bredde fremgår av salgstegning. Vegghengt toalett med innebygget skjult cisterne. Dusjhode på stang og ett-greps blandebatteri. Det er avsatt plass til og leveres vann- og avløpsopplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel.

De fleste baderom i prosjektet vil plassbygges.

Vegger
Alle vegger utenom bad males i NCS S 0500-N Klassisk hvit.

Terrasse
Balkongene og terrasser på bakkeplan utføres i betong med tredekke i Møre Royal eller lignende. Balkongene har trinnfri adkomst. Balkongrekkverk leveres i klart glass. Der det er skillevegger mellom balkonger leveres disse i opakt glass og aluminium eller kledd med egnet platekledning eller trepanel/trespiler.

Garderobe
Det leveres 1 meter Sigdal eller tilsvarende kombi garderobeskap pr sengeplass, type glatt hvit med høyde i underkant 2,1 m.

Balansert ventiliasjon med varmegjenvinning
Det vil bli levert balansert ventiliasjon med varmegjenvinning i alle leilighetene.

Gulv
1-stavs parkett Vestheim Sandgrå, mattlakkert i stue/kjøkken, soverom, gang/entré og bod. Lakkerte gulvlister i eik, tilpasses parkettvalg. Gulvlister leveres som rettkant lister.

Keramiske gulvfliser på bad av typen Grespor Zeus Negro 30*30 cm. Veggflis av typen Vitra Ark 10*30 cm RAL hvit Matt. Sementbasert fuge på gulv i farge tilpasset flisvalg. Standard leggemåte er rettlagt.

Tomt

Eiendommen ligger i Vestveien 4-8 i Oslo kommune. Salgstrinn 1 omfatter 129 leiligheter fordelt på 4 bygg (A, B, E og F). Salgstrinn 2 omfatter 79 leiligheter fordelt på 3 bygg (C, D og G).
Eiendommen ligger på gnr. 10/bnr. 97, 772, 775 og gnr. 9/bnr. 565. Tomten er eiet og har et areal på ca. 11 mål. Endelige grenser og tomtestørrelse vil fremkomme etter kommunal oppmåling. For sameiene vil tomten bli fellesareal, med unntak av deler som eventuelt vil tillegges den enkelte seksjon.

Parkering

Fellesparkeringskjeller under bakken mellom/ under byggene. Det medfølger ikke parkeringsplass. Ta kontakt med megler om du ønsker parkeringsplass. Disse kan kjøpes for 325 000,- så lenge det er ledige plasser.

Sykkelparkering
Det vil bli avsatt et areal til sykkelparkering i boder, utenfor byggene og evt. i parkeringskjelleren.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmtvann dekkes iht. TEK10. Oppvarming i leiligheten vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Varmtvann leveres primært fra felles varmtvannstank i energisentralen.

På bad, vaskerom og WC-rom leveres det termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme i gulvet for komfortvarme. Det leveres ikke gulvarme i innvendige boder.

Sameiet

Utviklingsområdet Mustad Nord, delfelt b2, er planlagt bygget ut med til sammen syv leilighetsbygg, som er planlagt å danne ett sameie. Det vil bli etablert ytterligere ett eller flere sameier i forbindelse med videre utbygging av Mustad Nord. Utbygger tar forbehold om annen organisering av sameiene.

Prosjektet vil bestå av ett eller flere sameier. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonsameie. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameiet
og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. Ved gjennomført seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen.

Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder og utearealer på den måte som anses hensiktsmessig,
f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller
anleggseiendom. Garasjekjeller vil bli skilt ut i egen anleggseiendom, og boligeiere vil kjøpe bruksretter til parkeringsplasser i denne
eiendommen.

Mustad Eiendom AS ønsker å etablere og opprettholde en god standard på uteområdene, både Sameiets eget utendørs fellesareal og uteområder som er felles for alle eiendommene i Mustad Nord. Sameiet har ansvar for drift og vedlikehold av egne fellesarealer innenfor eget (eksklusivt) utbyggingsområde. Utbygger vil på vegne av Sameiet inngå avtale med Mustad Eiendomsdrift AS vedrørende levering av teknisk drift og forvaltning.

Boligsameiet vil være medlem av Mustad Nord Gårdeierforening, som skal ha ansvar for drift og vedlikehold av de felles uteområdene utenfor Sameiets eget utbyggingsområde. Dette gjelder felles grøntområder, herunder "bydelsparken" (sentralt grøntområde), felles private samferdselsanlegg og offentlige trafikkanlegg, frem til disse eventuelt overtas av stat eller kommune. Gårdeierforeningen vil på markedsmessige vilkår inngå driftsavtale med Mustad eiendomsdrift AS, som utfører drifts- og vedlikeholdsarbeid for foreningen.

Hensikten er at alle felles uteområder skal driftes og vedlikeholdes slik at det opprettholdes en god standard på de felles utearealene. For å sikre dette vil Mustad eiendom AS tinglyse en erklæring hvoretter hjemmelshavere/gårdeiere innenfor området er pliktige medlemmer av Gårdeierforeningen. Servitutten forplikter altså Sameiet, men ikke den enkelte sameier/seksjonseier i prosjektet, til medlemskap i Mustad Nord Gårdeierforening.

Andre forhold

Tilvalg:
Tilvalgsfristen har gått ut.

Garanti

Boligselgeren stiller iht. § 12 en garanti på 3% av kjøpesummen for boligen frem til overtakelse som sikkerhet for sine forpliktelser. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen. I tillegg plikter boligselgeren å stille bankgaranti jf. bustadoppføringslova § 47 for beløp som Kjøper 2 innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til boligselgerens disposisjon før overskjøting.

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

10 prosent av kjøpesummen for boligen, kr 339 000,-, transprortgebyr på 100 000,- og kjøpesummen for kontraktsposisjonen kr 400 000,- ved kjøp til prisantydning, tilsammen kr 839 000,- innbetales til meglers klientkonto ved signering av nærværende kontrakt.

Innbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har allerede innbetalt forskuddet på 10 prosent av kjøpesummen iht. kjøpekontrakten for boligen.

Kjøper 2 sitt innbetalte forskudd ved kontraktsignering, samt rettigheter tilknyttet beløpet vil bli utbetalt selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen så snart beløpet er disponibelt på meglers klientkonto. Likeledes vil retten til det allerede innbetalte beløpet av Kjøper 1 bli tiltransportert Kjøper 2 fra samme dato.

Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 3 051 000,- samt resterende omkostninger kr. 25 972,- betales uoppfordret og må være disponibelt på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse av boligen.

Kjøper 2 er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/ endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. bustadoppføringslova § 12.

Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.

Lovverk

Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpsloven.

Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding boligselger om salget.

Kjøpers plikt til å betale kjøpesummen for kontraktsposisjonen faller bort dersom boligselger ikke ferdigstiller boligen, jf avhendingslova § 1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra boligselgers side og Kjøper 2 har plikt til å betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir Kjøper 2 rett til å heve kontrakten med boligselger.
Dersom Kjøper 2 ikke er forbruker, skal Kjøper 2 betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om boligselger ferdigstiller boligen eller ikke. I disse tilfellene skal vederlaget for kontraktsposisjonen innbetales i forbindelse med inngåelse av transportkontrakten og vederlaget vil bli utbetalt til Kjøper 1 selv om ikke Kjøper 2 har tatt over og fått rettsvern for boligen. Kjøper 2 har i disse tilfellene den fulle vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen, også dersom boligselger ikke på noen måte leverer i tråd med den opprinnelige kontrakten.

Kjøp av boligen reguleres av bustadoppføringsloven. Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.

Kjøper 2 har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til bustadoppføringslovas § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan Kjøper 2 holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Servitutter i grunn:

29.11.1961 15686 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
20.01.1965 788 ERKLÆRING/AVTALE
21.05.1965 6771 ERKLÆRING/AVTALE
23.06.1965 8556 BESTEMMELSE OM VEG
05.08.1965 10606 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
18.02.2016 145273 BESTEMMELSE OM VANNRETT
27.11.1962 15189 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
30.07.1963 9326 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
31.07.1963 9377 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.
09.08.1963 9718 ERKLÆRING/AVTALE
18.02.2016 145273 BESTEMMELSE OM VANNRETT
14.04.2016 330984 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
20.05.1901 9 BESTEMMELSE OM VEG
20.05.1901 94 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
04.08.1911 39 BESTEMMELSE OM VANNRETT
28.05.1957 6144 ERKLÆRING/AVTALE
28.01.1960 5058 BESTEMMELSE OM VEG
11.09.1962 1117 BEST. ADKOMSTRETT
28.09.1962 11928 BESTEMMELSE OM VEG
03.08.1963 9472 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
09.08.1963 9717 ERKLÆRING/AVTALE
18.02.2016 145273 BESTEMMELSE OM VANNRETT
14.04.2016 330984 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.


Tinglysing av forplikteler og rettigheter
Frem til overtakelse vil utbygger tinglyse servitutter på eiendommen som vil sikre en videre uhindret utbygging av området med tanke på infrastruktur så som vann- og kloakkledning, strøm og transformatorkiosk, rørgater for energi, evt. energi fra framtidig energisentral og kabel for elektronisk kommunikasjon (tv/internett mv.) samt tilgang til disse i forbindelse med fremtidige reparasjoner og vedlikehold. Det vil videre tinglyses servitutter som sikrer allmennheten ferdsel i og på områder/gangarealer der dette følger av reguleringsplanen samt generell adkomstvei til de ulike eiendommene. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for slike tinglysninger.
Servitutter må sees i sammenheng med utbyggingen av store deler av Mustad Nord, hvor store (opprinnelige) grunneiendommer/tomter blir oppdelt i mindre parseller (utbyggingsområder) etter hvert som ulike bolig- og næringsprosjekter blir realisert.

Evt. mulighet for utleie

Med unntak av de begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven, har seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner. Ethvert salg eller bortleie av seksjoner skal meldes skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier eller leietaker. Boligen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Offentlige godkjenninger:

Det foreligger rammetillatelse og igangsettingstillatelse for prosjektet.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.