Eiendom

Moderne og lys 2-roms med vestvendt terrasse. God takhøyde. Heis. Beboerparkering. Kort vei til off.komm.

Moderne og lys 2-roms med vestvendt terrasse. God takhøyde. Heis. Beboerparkering. Kort vei til off.komm.

Fakta

 • St. Edmunds vei 35
 • Primærrom
  54
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 590 000 ,-

Omkostninger

3 590 000,- (Prisantydning)
902 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 492 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
200,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 499 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  54
 • Tomt
  1837

Oppdragsnummer

159-18-0759

Eier

Majid Mokabberian

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 8 Orgnr. 989703943 i Oslo kommune

Etasje

2

Byggeår

2008

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1837 kvm

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Beliggenhet

St. Edmunds vei 35 er en moderne 2(3)-roms leilighet fra 2008 med arealeffektiv planløsning og god standard. Beliggenheten er preget av store, grønne og barnevennlige arealer i et rolig og attraktivt område innerst i blindvei, med gangavstand til Skøyen og Sjølyst som har et rikt og spennende utvalg av butikker, kafé/restaurant, mote, interiør etc. I tillegg er det kort avstand til Frognerparken og nær offentlig kommunikasjon med trikk og buss.

Leiligheten har god takhøyde og store vindusflater som gir en lys og god atmosfære, en solrik vestvendt terrasse på ca. 10 kvm, beboerparkering samt heis til leilighetsplan. Videre har boligen en hyggelig stue med spisestuedel samt et åpent, moderne kjøkken med øy og barløsning, et luftig soverom med garderobe, et delikat bad og en romslig entré med skyvedørsgarderobe. Leiligheten kan enkelt gjøres om til 3-roms. Fjernvarme, varmtvann, strøm, kabel-TV, bredbånd er inkludert i felleskostnadene.


" Arealeffektiv planløsning og god standard.
" Ingen dokumentavgift og lave omkostninger.
" IN ordning (mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld).
" Ingen forkjøpsrett.
" Heis i bygget.
" Balansert ventilasjonssystem i boligen.
" Dørcalling med kamera.
" Beboerparkering og sykkelparkering
" Fortrinnsrett i Dokka barnehage.
" Beliggende innerst i blindvei
" Kort avstand til butikk og offentlig kommunikasjon (trikk, buss, tog/flytog)

Byggemåte

Bygget ble ferdigstilt i 2008 og er oppført over 6 etasjer samt garasjekjeller. Bærende konstruksjon i betong, antas fundamentert til fjell/faste masser. Yttervegger av betong, teglstensfasader samt noe panel. Flat takkonstruksjon trolig tekket med papp.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Innhold

Entré, soverom, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse. Mulighet for å etablere et ekstra soverom i stuen. Det er bod på terrasse og 1 utebod i fellesarealer, målt til 3,5 m2. Boden er merket nr 8.

Standard

Lys 2(3)-roms leilighet med god takhøyde (2.60 meter) som gir fin romfølelse. Leiligheten kan enkelt gjøres om til 3-roms. Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning hvor det er god plass til både spisebord og sofagruppe (selv om man bygger om til 3-roms). Leiligheten har store vinduer som gir gode lysforhold.

Entré
Entreen gir et hyggelig førsteinntrykk med bl.a. skyvedørsgarderobe og parkett på gulv. Rommet har glatte, malte vegger i lyse farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Stue/spisestue
Leiligheten har en lys stue med parkett på gulv, åpen kjøkkenløsning med øy og barløsning, samt god plass for møblement. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til en sydvestvendt, overbygd terrasse med tredekke. Spisestuedelen kan enkelt gjøres om til ett ekstra soverom.

Kjøkken
Kjøkkenet er moderne med stilrene detaljer med åpen løsning mot stuen og har en kjøkkenøy med barløsning. Innredningen er fra Norema og har gråfronter med laminat benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator samt integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk topp og oppvaskmaskin.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, downlights belysning, enkel servant nedfelt i bred benkeplate, servantskap, stort speil, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Badet har nisje under benkeplaten med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har ett luftig soverom med skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeløsning i entré, utendørs bod på terrassen og utebod.

Terrasse
Solrik vestvendt terrasse med hyggelig utsyn. Strømuttak og god plass til utemøbler og grill.

Utstyr

Downlights belysning i himling på bad og i gang. Det er personheis i oppgangen. Leiligheten har kabel-TV, bredbånd og porttelefon.

Oppvarming

Oppvarming av leilighetene foregår med fjernvarme med radiatorer i stue og soverom og elektrisk gulvvarme i baderomsgulv. Energikostnadene blir beregnet med utgangspunkt i måleravlesning i hver enkelt leilighet. Strøm, varmtvann og fjernvarme faktureres sammen med kapitalkostnadene og felleskostnader via OBOS og avregnes årlig.

Parkering / Garasje

Borettslaget har biloppstillingsplasser på oppmerkede områder som kan benyttes av beboere og gjester. Parkeringen forutsetter gyldig parkeringsbevis, hvor hver andel får to bevis. Se også regler for parkering i husordensreglene §4 vedlagt i salgsoppgaven. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Hoffsveien på Skøyen ta inn Harbitzalléen og følg denne til du krysser trikkeskinnene. Ta så umiddelbart til høyre ned St. Edmunds vei.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Pent opparbeidet fellestomt med gressplen, trær og beplantning. Asfaltert adkomst med kantstein.

Tilliggende fasiliteter

Skøyen er et av de områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og området er fortsatt i vekst. Ambisjonen for nye Skøyen er å utvikle området til en flerfunksjonell, tett 24-timers by som møter fjorden. Skøyen er lett tilgjengelig for alle reisende, med bil, offentlig kommunikasjon og sykkel. Området oppleves som et svært trygt og stille sted å bo med god kvalitet på barnehager, skoler, varer og tjenester.

St. Edmunds vei 35 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 (med post i butikk), Kiwi og Møllhausen Torg (apotek, Coop Mega, frisør og kafé). Det er kun 2 minutters gange til Domino's Pizza på Skøyen.

Karenslyst allé ligger 10 minutters gange fra boligen og fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med sitt rike tilbud av forretninger, treningssenter, restauranter m.m. Her finner du også mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria. Nærmeste kjøpesenter er CC Vest som ligger på Lilleaker med over 100 butikker.

Kun noen få minutters gange til offentlig kommunikasjon som trikk, buss og flytog. Alle lokal- og regional tog stopper på Skøyen stasjon. Flytoget har avganger fra stasjonen hvert 15. minutt. Alle regionbusser stopper for øvrig på Skøyen, i tillegg er det mange lokale bussruter som sikrer god adkomst fra Oslo til Skøyen. Nærmeste holdeplass er Hoff og ligger ca. 3 minutters gange fra boligen.

Bysykler er populære transportmidler i Oslo og de blå bysyklene kan du plukke med deg fra et bysykkelstativ når du er ute og farter. Nærmeste bysykkelstativ finner du i Hoffsveien - kun 2 minutter å gå fra leiligheten.

Kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder - her kan nevnes Frognerparken, Oslo tennisklubb, Frognerbadet og Frogner stadion samt Bygdøy med sine flotte turstier og mange bademuligheter. Man kan også gå promenaden langs Frognerkilen til Aker brygge og Tjuvholmen eller mot Lysaker Brygge og Vækerøparken. For den turglade finnes turveier langs Hoffselven og idylliske Smestadammen i nærområdet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

2008/723454-1/200 Erklæring/avtale 08.09.2008
Gjensidig rettigheter og forpliktelser for felles fjernvarmesentral Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler m.m.

2008/1007407-1/200 Felles pantedok. bor.innsk. 15.12.2008
BELØP: NOK 45.232.600 Panthaver: Fellesskap Av Innskytere Jf. Borettslagsl. §2-11,1 Lnr: 10020421

2011/705306-1/200 ** Prioritetsbestemmelse 05.09.2011 veket for: PANTEDOKUMENT 2011/705287-1/200

2011/705287-1/200 Pantedokument 05.09.2011
BELØP: NOK 182.290.400 Panthaver:OBOS BBL Org.nr: 937052766

2008/375323-1/200 Registrering av grunn 09.05.2008 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:129

2008/636628-1/200 Sammenslåing 06.08.2008 Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:478

Rettigheter på andre eiendommer:

2008/375510-4/200 Erklæring/avtale Rettigheter på 0301-31/475. Bruksrett til uteareal.
2008/375510-8/200 Erklæring/avtale Rettigheter på 0301-31/129. Bestemmelse om vann og kloakkledning.
2008/375510-9/200 Erklæring/avtale Rettigheter på 0301-31/129. Bestemmels om fellesareal.
2010/539542-1/200 Erklæring/avtale Rettigheter på 0301-31/479. Best. om vann/kloakkledning.

Vei / Vann / Avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger og vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt brukstillatelse på gården datert 24.01.2008. St. Edmunds vei må være opparbeidet (deler av veien) ihht. krav om rammevedtak av 25.07.2006. Det er gitt midlertidig dispensasjon fra rekkefølgekravet inntil reguleringsendring er vedtatt og veiopparbeidelse kan gjennomføres. Det er blitt framsatt krav til Oslo kommune om ferdigattest for tiltakene på eiendommen datert 07.09.2015 der det ble gjort gjeldende at kommunen nå må overta gjennomføringsansvaret for opparbeidelse av veien uten at dette har ført frem.

Eiendomsskatt 2019

Eiendomsskatt 2019 kr. 0,- for denne boligen.

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 247 598,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 491 352,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4221 datert 07.12.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser av samme dato og Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom. Det er blant annet vedtatt utbygging og oppføring av boligblokker i Harbitzalléen. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, utleie og dugnader.

St Edmunds Vei Borettslag

Borettslaget består av 68 andelsleiligheter.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS

Større vedlikehold gjort i borettslaget:
2018 - Installering av nye målere for varme og varmtvann
2016 - Maling av fasader
2016 - Installering av magnetfelter i varmeanlegget
2014 - Nytt nøkkelsystem - skallsikring
2014 - Nye Søppelbrønne

Se borettslagets egne hjemmeside: http://stedmbrl.herborvi.no

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboere. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholds erklæring.

Borettslaget har IN-ordning som gir mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld. Borettslaget er tilknyttet stiftelsen borettslagenes sikringsfond.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 8 234,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Varmtvann, fyring, strøm, kommunale avgifter, felles forsikringer, forretningsførsel, kabel-TV, trappevask og kapitalkostnader (kr 4.754,-)

De totale felleskostnader pr d.d. er kr. 8.234,- pr mnd. med følgende fordeling:

Felleskostnader: kr 1.980,-
Strøm, varmtvann og fyring: kr 1.101,-
Kabel-tv: kr 399,-
Kapitalkostnader: kr 4.754,-

Strøm, varme og vannforbruk trekkes a-konto på husleie, med avregning en gang i året. Kostnaden vil være variabel ihht. strømpris og forbruk.

Andre faste utgifter:
Forsikring i NEMI - polisenummer 3244601. Forsikringen er borettslagets forsikring og er inkl. i felleskostnadene. Kjøper må selv tegne innboforsikring.


Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 902 000,- / Kr 6 051,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 590 000,- (Prisantydning)
902 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 492 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
200,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 499 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

St. Edmunds Vei Borettslag har følgende lån:

Lånenummer: OBBK01-98207365688 total saldo pr 01.11.2018 kr 21.214.215,-.
Restsaldo pr. 01.11.2018 for denne andelen: kr 902.000. Rente pr. 01.11.2018: 2,3 % (annuitetslån, flytende rente). Restløpetid: 19 år 8 md. Kapitalkostnad pr mnd. kr 4.754,- , herav renter kr 482,-.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld. Kontakt OBOS Eiendomsforvaltning for nærmere opplysninger om dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen samt lamper i stue/kjøkken medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligselskapet fraviker ikke reglene for bruksoverlating i hht selskapets vedtekter og i borettslagsloven. Det forutsettes at kjøper selv skal bebo leiligheten, med mindre man kan dokumentere bruksoverlating som nevnt i borettslagslovens § 5.3 - 5.7. Ved utleie av leiligheter skal det sendes søknad til styret.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget. Det kreves styrets godkjennelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Finn.no: Lokalområde

Svært populært område på Skøyen/Hoff