Eiendom

ULLERNKOLLEN - Sjelden mulighet! Særdeles attraktiv eiendom - Stor og solrik tomt på 2751 kvm - Utsikt - Barnevennlige omgivelser - Oppussingsobjekt

ULLERNKOLLEN - Sjelden mulighet! Særdeles attraktiv eiendom - Stor og solrik tomt på 2751 kvm - Utsikt - Barnevennlige omgivelser - Oppussingsobjekt

Fakta

 • Ullernkollen 12
 • Primærrom
  224
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  29 000 000 ,-

Omkostninger

29 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
725 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 29 000 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
738 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
29 738 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  224
 • Tomt
  2751

Beskrivelse

Sjelden mulighet på Ullernkollen!

Daniel Aronsen og Fredrick Haarr i Nordvik & Partners Eiendomsmegling har gleden av å presentere en svært attraktiv eiendom med stor tomt på hele 2.751 m², beliggende i stille og rolige omgivelser øverst i Ullernåsen. Boligen er oppført over 3 plan, samt kaldt loft med plass for lagring. I tillegg er det et uthus på eiendommen oppført over 3 plan samt garasje med plass til en bil.

Kort fortalt:
- Attraktiv beliggenhet øverst i Ullernåsen
- 2.751 m² tomt
- Enebolig over 3 plan samt kaldt loft
- Uthus
- Garasje
- Peis
- Terrasse på ca. 67 m² med utgang fra stue
- Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
- Kort veit il Røa og CC-Vest på Lysaker med en rekke servicetilbud
- Gangavstand til offentlig kommunikasjon, Åsjordet eller Ullernåsen T-banestasjon samt Ullerntoppen med busstopp

Innhold

Enebolig
U.etasje: Entré, hall, gang, fyrrom, kjellerrom, vaskerom, bad/wc, soverom. Utgang til hage fra soverom.

1.etasje: Trapperom, kjøkken, bibliotek, spisestue, stue. Utgang hage fra kjøkken. Terrasse ca. 67 m² med utgang fra stue.

2.etasje: Trapperom, hall, 2 bad/wc, 4 soverom. Utgang balkong ca. 4 m² fra et soverom. Utgang balkong ca. 4 m² fra et soverom.

Loft: Loft med lagerplass. Kaldt loft. Adkomst via luke med stige fra hall.

Garasje
Parkering for 1 bil.

Uthus - rundbygning
1.plan: Entré, bodrom.
2. plan: Trapperom, bodrom.
3.plan: Trapperom, bodrom.

Standard

Kjøkken
Malt plassbygd innredning. Rustfritt stålbenkbeslag med vaskekum. Spiseplass.

Bad
U. etasje:
Bad/wc med dusj med fliser på gulv og malt glassfiber på vegg. Servant og toalett. Vaskerom med dobbel betong utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin.

2.etasje:
Bad/wc 1 med innmurt flislagt badekar. Servant og toalett. Fliser på gulv og vegg.
Bad/wc 2 med innmurt flislagt badekar. Servant og toalett. Fliser på gulv og vegg.

Skap og reoler
Faste og plassbygde garderobeskap. Skap tilpasset rommenes form. Snekkertilpasset bokseksjon i bibliotek.

Piper, plassbygde ildsteder
Murt tegelsteinspipe fra U. etasje til opp over tak med dobbelt pipeløp og dobbel lufteløp. Tilknyttet to peiser og en vedovn i stue og spisestue. Sentraloljefyr/elektrokjele. Innvendig stål oljetank.

Balkong, terrasse
2 stk. overbygget balkonger med utgang fra soverom i 2. etasje. Gulver er belagt med sinkplater med trebelagte gulvflate.

Garasje
Oppført i betong, innvendig vegger isolert med tresonittplater. Støpt betongplate og himling. Vippeport.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Ullern i et rolig, barnevennlig og veletablert område. Kort vei til diverse servicetilbud og fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Området er perfekt for barnefamilier og det finnes et rikt utvalg av barnehager samt gangavstand til skoler. Gangavstand til Lysejordet barneskole hvor man også finner et stort og flott aktivitetsområde for barna. Det er heller ikke langt til Bjørnsletta skole (1-10 kl.). Gangavstand til Ullern idrettsanlegg og Ullern tennisklubb, med et godt utvalg av aktivitetsmuligheter for barn og voksne. Røa idrettsanlegg er også innen gangavstand. Det er kort vei til kjøpesentret CC-Vest på Lysaker samt Røa med et godt utvalg av butikker, postkontor, bank, vinmonopol, apotek, kafeer m.m.

Boligen er et godt utgangspunkt for turer både sommer som vinter. Kort vei til marka, og Mærradalen med Mærrabekken med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, samt Husebyskogen med populært tur- og friluftsområde.

Av offentlig kommunikasjon er det gangavstand til Åsjordet eller Ullernåsen T-banestasjon, og Ullerntoppen busstopp.

Tomt

Stor tomt som ligger på høydedrag. Skrånende tomt. Asfaltert adkomst. Opparbeidet tomt med plen og trær. Det meste av tomten er naturtomt. Flott utsikt.

Det er 2 forskjellige bruksnummere som selges:

Gnr. Bnr.
28 674 - størrelse: 2361,8 m²
28 929 - størrelse: 389,2 m²

Garasje / Parkering

Garasje med plass til 1 bil.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 3 697 467 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 11 831 893 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger arkivkort for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 224 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 271 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, gang, vaskerom, bad(wc, soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, kjøkken, bibliotek, spisestue, stue.

2. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, hall, 2 bad/wc, 4 soverom.

Garasje:
Bruksareal: 22 m².

Uthus - rundbygning: (uthuset står på byantikvarens gul liste)
Bruksareal: 30 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet oljefyr/elektrokjele.
Vedfyring med peiser og vedovn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Uthuset står på byantikvarens gul liste.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: aronsen@nordvikpartners.no eller SMS: 41 57 45 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Forkjøpsrett:
Eiendommen var tidligere en tomannsbolig, hvor eierne avtalt gjensidig forkjøpsrett i avtale 28.12.1959. Den ene eieren solgte sin andel og fraflyttet eiendommen i 1972. Selger antar at forkjøpsretten er bortfalt, og at heftelsen kan slettes etter tinglysingsloven § 31. Kjøper oppfordres til å undersøke dokumentene, som er tilgjengelige hos megler.

Forbehold:
Interiøret i biblioteket går tilbake til selger dersom huset rives heller bygges om.
Dersom uthuset rives (ikke sikkert dette er mulig da uthuset er kommunalt listeført), så skal selger ha interiøret i uthuset samt døren.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Servitutter/tinglyste rettigheter:
1960/2069-2/105 Forkjøpsrett på vilkår 17.02.1960

2010/945049-1/200 Erklæring/avtale 01.12.2010
Overført fra: 0301-28/443
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:28 Bnr:674
Bestemmelse om bebyggelse
Byggegrensen utvides fra 4 til 6 meter mot Ullernkollen 12 i hele grensens lengde
Overført fra: 0301-28/443
Gjelder denne registerenheten med flere

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.