Eiendom

Ullern / Bestum - Romslig og meget velholdt 5-roms Terrasseleilighet med 2 stuer, 2 (3) soverom 2 bad, peis og garasje. Stor og flott terrasse med fantastisk utsikt utover Oslo.

Ullern / Bestum - Romslig og meget velholdt 5-roms Terrasseleilighet med 2 stuer, 2 (3) soverom 2 bad, peis og garasje. Stor og flott terrasse med fantastisk utsikt utover Oslo.

Fakta

 • Holgerslystveien 23 B
 • Primærrom
  142
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 200 000 ,-

Omkostninger

11 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
280 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 200 000,-))
--------------------------------------------------------
293 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 493 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  142
 • Tomt
  6100

Velkommen til Holgerslystveien 23 B

Holgerslystveien 23 B er en romslig, velholdt og meget tiltalene 5-roms selveierleilighet. Leiligheten har en flott beliggenhet på Ullern, med fantastisk utsikt utover Oslo. Utsikten kan nytes både innenfra og fra en stor terrasse - perfekt for de varme sommerdagene. Parkering er kun 2 trappesatser ovenfor boligen. Fra eiendommen er det kort gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, og det tilhører en garasje med elektrisk port.

Leiligheten fremstår som lys og trivelig, med smakfull innredning og flere moderne løsninger. Entreen har garderobeskap og direkte tilgang til garderoberom, og boligen har både innvendig bod og disponibelt lagringsrom i bakkant. I tillegg er det skyvedørsgarderobe i ett av boligens to soverom. Begge soverom er tilknyttet eget, flislagt bad, og leiligheten har også et vaskerom.

Stuen er nydelig - et romslig og tiltalende rom med store vindusflater og fantastisk utsikt. Stuen har også en stemningsfull peis, samt utgang til terrasse. I tillegg har leiligheten en koselig tv-stue, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Tv-stuen kan eventuelt omgjøres til ekstra soverom ved behov. Kjøkkenet er moderne innredet med integrerte hvitevarer fra Miele, og leiligheten har også et separat kjølerom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Bestum, Ullern bydel, med kort vei inn til sentrum, samt til flotte tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Dette trygge boligområde på Bestum rett bak Ullern kirke, ligger kun et kort stenkast fra idylliske Bestum barneskole og Ullern menighetshus. Nærområdet er rolig og trygt, og består hovedsaklig av veletablert villabebyggelse supplert med enkelte leilighetsbygg.

For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m.

Langs Lysakerelva er det fine gangveier som fører ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka. Oslo Golfklubb på Bogstad kan tilby en av Europas beste golfbaner.

Idylliske Vækerø park ligger ca. 10-15 minutter unna og er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Kort fortalt

- Romslig og velholdt terrasseleilighet.
- Egen utvendig adkomst til leiligheten.
- Parkering i garasje med elektrisk port.
- Nydelig terrasse med fantastisk utsikt.
- Sol fra soloppgang til ca. klokken fem.
- Entré med garderobeskap og alarm.
- Flott kjøkken med grantitt benkeplate.
- De fleste integrerte hvitevarer fra Miele.
- Eget kjølerom med aggregat fra NorCool.
- Lys og luftig stue med nydelig panorama.
- Stuen har også en stemningsfull peis.
- En koselig tv-stue gir ekstra spillerom.
- To bad, begge tilknyttet et soverom.
- Eget vaskerom i tiknytning til kjøkken.
- To soverom, ett med skyvedørsskap.
- Garderoberom, bod og lagringsbod.
- Automatsikringer og jordfeilbrytere.

Uteområde / Terrasse

Leiligheten har utgang til en stor, sydøstvendt terrasse på ca. 38 kvm med fantastisk utsikt utover hele Oslo. Terrassen har levegg mot nabo, rekkverk med skjermende blomsterkasser og sol fra soloppgang til ca. klokken 17:00. Det er lagt påkostede granittfliser på dekket i 2012, samt montert to nye store, motoriserte markiser i 2017.

Terrassen er et herlig sted å tilbringe solrike dager, er noe overbygd og har god plass til flere grupper med utemøbler. Her er det også god plass til grilling og hygge - et perfekt samlingssted for familie og venner på varme sommerdager. Eiendommen ligger skrånende mot sydøst, og fellesområdene er opparbeidet med noe plen, trær og diverse beplantning. Velkommen til en hyggelig opplevelse!

Byggemåte

Fundamentert til fjell, med støpt såle og grunnmur i betongkonstruksjon. Bygget er forøvrig en murkonstruksjon som utvendig er pusset og malt. Etasjeskillere i plasstøpt betongkong. Trevinduer og terrassedører med 3-lags isolerglass fra 1983 i originale vindusrammer. Luftespalter. Tredører. Flatt tak i antatt betongkonstruksjon. Sydøstvendt terrasse i betongkonstruksjon. Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport for flere detaljer om byggemåte.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 176 kvm

Planløsning

4. etasje: Entré, stue med peis, spisestue, kjøkken, 2 soverom, garderoberom, Bibliotek/tv-stue (soverom 3), 2 baderom, vaskerom og to boder. Annet: Stor lagringsrom i bakkant av leiligheten.

Entré og garderoberom

Leiligheten har egen inngangsdør direkte fra utvendig trapp. Entreen har en kombinasjon av fliser og parkett på gulv, samt plassbygde garderobeskap og direkte tilgang til garderoberom. Det er også montert alarmpanel i entreen.

Stue og spisestue med terrasse

Stuen er lys og romslig - et nydelig rom med parkett på gulv, lysmalte vegger og hvit himling med downlights. Det første man legger merke til er den fantastiske utsikten utover Oslo, godt ivaretatt av store, heldekkende vindusflater.

Fra stuen er det også utgang til terrassen, hvor utsikten kan nytes enda bedre. I tillegg har stuen en flott, stemningsfull peis, fint plassert midt i rommet. Det er plass for både salong og spisestue, og fra spisestuen er det åpning inn mot kjøkkenet.

Kjøkken

Kjøkkenet er stilfullt og moderne med takhøy innredning, med integrerte hvitevarer fra Miele. Det er god benke- og lagringsplass. Rommet har parkett på gulv, downlights i himling, og plass til et lite spisebord. Innredningen er fra 2006 og har lyse, profilerte fronter og en påkostet granitt benkeplate med dobbel, underlimt oppvaskkum.

Det er montert fliser og belysning mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Hvitevarene, hovedskaleig fra Miele, består av stekeovn med pyrolyse, induksjonstopp, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Leiligheten har også eget kjølerom.

TV-stue / Bibliotek

Boligen har også en egen tv-stue med god plass til sofa og tilhørende møblement, noe som gir mulighet for litt ekstra privatliv for familien. Tv-stuen kan enkelt innredes som boligens 3. soverom, om det skulle være behov for det. Rommet har parkett på gulv, lysmalte overflater og store vinduer.

Soverom og garderobe

Leiligheten har to soverom, ett med skyvedørsgarderobe og begge med egne bad. I tillegg kan tv-stuen omgjøres til ekstra soverom ved behov. Boligen har for øvrig meget god lagringsplass med bl.a. garderoberom, innvendig bod og et stort lagerrom i bakkant av leiligheten.

2 delikate bad og vaskerom

Boligen inneholder to badeværelse, begge i tilknytning til et soverom. I tillegg er det eget vaskerom ved kjøkkenet. Vaskerommet har utslagsvask, benkeinnredning, overskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det ene badet ble rehabilitert i 2003 og har lyse fliser på gulv og vegger, samt gulvvarme, downlights og elektrisk avtrekksvifte. Rommet har også et deilig, innfliset boblebadekar for ekstra velvære. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, skuffer og matchende overskap, og det er også montert speil med belysning over servanten. I tillegg har rommet et veggmontert toalett.

Det andre badet har også lyse fliser på gulv og vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap og skuffer i tre, og rommet har gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. I tillegg har rommet et frittstående toalett, samt en dusjnisje med glassdør.

Oppvarming - Teknisk

Boligen har elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, stedvis plasserte panelovner, og supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer og jordfeilbrytere. Videre har boligen en ca. 200 liters varmtvannsbereder plassert på vaskerom, samt et kjølerom med nyere kjøleaggregat fra Norcool. Leiligheten har også opplegg for kabel-tv/bredbånd, og det er montert alarm tilknyttet alarmselskap.

Parkering / Garasje

Det tilhører garasje i rekke, og garasjen har elektrisk port. Uteparkering er kun 2 trappesatser opp fra leiligheten. Ellers er det felles utendørs parkeringsplass/gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Servicetilbud i nærområdet

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Matkroken på Furulund og Meny på CC-vest. Ønsker du ytterligere utvalg av forretninger er det kort vei til CC Vest på Lilleaker. Senteret har alt fra vinmonopol til kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger som fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære. Her finner man alt man trenger.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane, trikk og tog. Nærmeste holdeplass er Ullern holdeplass (blå-trikken) som ligger ca. 3 minutters gang fra boligen. Fra ring tre går det busslinjer, og fra Åsjordet- og Ullernåsen stasjon går T-banen.

Fra eiendommen er det 100 meter til Bestum barneskole og Bjørnsletta ungdomsskole ligger i nabolaget. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Ullern videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på bygningen datert 14.12.1987.
Kopi av ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 241 926,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 7 174 162,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger. Reguleringsbestemmelse S-2443. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Beskrivelse av sameiet

Boligsameiet Holgerslystveien 23 består av 21 boligseksjoner av Gnr. 28, Bnr. 6 i Oslo kommune med adresse Holgerslystveien 23, 0280 Oslo. Sameiet er registrert i Brønnøysundregistrene med org. nummer 989 110 047, og sameiets forretningsfører er Wenche Kvernes Regnskap AS. Sameiets bygningsmasse er forsikret i Gjensidige, med polisenummer 55845859. Sameiet har ikke langsiktig gjeld.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, regnskap, budsjett, årsberetning for 2017 samt referat fra sameiermøte avholdt 15.03.2018 som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er på kr 4 256,- pr. mnd.
Fellesutgiftene inkluderer: Kabel-TV og bredbånd fra GET, forsikring av bygning, kommunale avgifter, forretningsførerhonorar, styrehonorar samt andre drift- og vedlikeholdskostnader.

Strømforbruk for 2017 var på 17152 kWh /kr 16 750,- ifølge selger.

Bygningsmassen er forsikring via sameiet i Gjensidige (polisenummer 55845859). Innboforsikring tegnes av ny eier.

Eiendomsskatt for skatteåret 2018 for denne seksjonen er på kr 7722,- ifølge eiendomsskattelisten fra Oslo kommune.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kan medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
280 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 200 000,-))
--------------------------------------------------------
293 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 493 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut til boligformål. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler hverken odel eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.