Eiendom

Ullernåsen - Tiltalende og lys 3(4)-roms hjørneleilighet i 3. etasje - Heis - Balkong med nydelig utsikt og gode solforhold - T-banestopp i umiddelbar nærhet - Fyring og varmtvann inkl.

Ullernåsen - Tiltalende og lys 3(4)-roms hjørneleilighet i 3. etasje - Heis - Balkong med nydelig utsikt og gode solforhold - T-banestopp i umiddelbar nærhet - Fyring og varmtvann inkl.

Fakta

 • Silurveien 46
 • Primærrom
  95
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 500 000 ,-

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
154 299,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 654 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  95
 • Tomt
  11828

Velkommen til Silurveien 46

Silurveien 46 er en gjennomgående hjørneleilighet i 3 etasje. Leiligheten ligger i et attraktivt og etablert boligområde i en tilbaketrukket rolig blindvei på Ullernåsen. Fra balkongen har man en flott utsikt over Oslo og Oslofjorden. Smart og effektiv planløsning.

Kvaliteter som umiddelbar nærhet til T-banestasjon, et rolig nærområde med lite trafikk, gode muligheter til parkering, korte avstander til Oslo sentrum og Bærum med bil og t-bane.

Sameiet er omringet av hyggelige grøntområder og villabebyggelse. Kort spasertur til dagligvarebutikk, tannlege, legesenter og fysioterapi. Nærmeste handlesentre er CC Vest og Røa sentrum med de fleste typer forretninger, spisesteder og servicetilbud. Nærhet til tur- og friområder på Bogstad, Mærradalen, Sørkedalen og Nordmarka. Barne- og ungdomsskoler i umiddelbar nærhet og til Ullern videregående skole er det kun 10 minutters gange. Barnehager og flere typer idrettstilbud i nærområdet.

Kvaliteter ved boligen:

- Effektiv og fin planløsning
- Solrik balkong med flott utsikt
- Trappefri adkomst
- Ny 1-stavs parkett i gang, kjøkken og barnerom/soverom 2
- Varmtvann og fyring inkludert
- T-bane i umiddelbar nærhet som tar deg til Majorstuen på ca. 8 min
- Kan enkelt endres til 3 eller 4 soverom. Hybelleilighet med 5 soverom også mulig.
- Heis
- 2 egne boder pluss halvpart av delt bod i samme etasje
- Ny heis i bygget fra 2012
- Yttertak gjennomgått/utbedret i 2016
- Flotte grønne fellesområder i sameiet
- Gode parkeringsmuligheter
- Varmtvann inkludert i felleskostnader
- Oppvarming inkludert i felleskostnader
- Ryddig og veldrevet sameie

Selgers tekst
Vi synes det har vært flott å kunne ha så mye grønt og vegetasjon rundt oss og samtidig ha så kort vei inn til sentrum! I tillegg har vi benyttet fellesområdene utendørs mye mer en vi hadde trodd på forhånd, både til å nyte solen, måltider med venner og for å leke med sønnen vår.

Standard

Tiltalende og romslig 4-roms hjørneleilighet. Leiligheten har en flott intern beliggenhet som gir leiligheten mye naturlig dagslys, hyggelig utsyn over fjorden og de flotte fellesarealene.

Leiligheten:

Entré:
Entréen er romslig med god plass til oppbevaringsgarderobe.

Balkong
Sydvestvendt balkong på 4,5 kvadratmeter med adkomst fra stue. Utført i betongkonstruksjoner. Balkonggulv er belagt med treverk/terrassebord. Her kan man nyte dag- og ettermiddagssol. Plass til sittegruppe og grill.

Stue:
Meget stor stue med god plass til både stor sofagruppe og spiseområde. Store vindusflater med naturlig lysinnslipp og vakker utsikt. Stuen oppleves som luftig, med mange møbleringsmuligheter. Her kan en være kreativ og møblere etter smak og behag.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er utført med laminat benkeplate samt nedfelt kum av corian/ komposittmateriale. Ettgreps blandebatteri. Flisfelt over benkeplate. Vegghengte overskap med lyslister og lakkerte skapfronter. Det er installert ventilator/kjøkkenhette over komfyr/platetoppen. Det er installert opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc
Baderommet er innredet med dusjkabinett med dusjbatteri og dusjutstyr, lysarmatur, speil, servant med underskap og ettgreps blandebatteri samt at det er installert opplegg for vaskemaskin.

Wc er innredet med gulvstående toalett, speil og servant med underskap og ettgreps blandebatteri. Avtrekk er montert i vegg. Luftespalte under dør er etablert.

Ventileres gjennom naturlig avtrekk. Avtrekksventil er montert i vegg på baderom. Det er etablert en luftespalte under dørbladet til badet.

Hovedsoverom
Soverommet oppleves som meget romslig og har god plass til dobbeltseng. Det store vinduet gir mye lys til rommet. I tillegg medfølger en stor skyvedørsgarderobe

Soverom to:
Soverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng. Rommet kan fint innredes som gjesterom med kontor om ønskelig. Rommet har frodig utsikt mot fellesarealene.

Se mer i takstmann Maik Kunde tilstandsrapport datert 22.06.2018, som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Parkering/garasje

Gateparkering etter gjeldene bestemmelser. Sameiet disponerer bra med parkeringsplasser. Hver seksjon får 2 parkeringsoblater for bruk på de reserverte plassene, i tillegg er det godt med gjesteplasser.

Det kan også være mulig å kjøpe eller leie garasjeplass i nabobygningen. Det forutsetter at det er ledige plasser.

Byggemåte

Boligblokk oppført i mur- og betongkonstruksjoner. Utfyllende veggkonstruksjoner i bindingsverk. Pussede, malte fasader. Bygningen er fundamentert med betong, trolig til faste masser. Støpt grunnmur. Flat takkonstruksjon. Antas å være tekket med takpapp/folie.

Lyd- og brannklassifisert (B30/dB35) entredør med kikkhull og sikkerhetslås.

Malte dører fra byggeåret. Dør mellom gang/stue er utført med glassfelt.

Vinduer og balkongdør med rammer/karm av treverk. 2-lags energiglass fra 2004.

Etasjeskillende konstruksjoner er utført med plass-støpte, armerte betongkonstruksjoner.

For utfyllende informasjon se tilstandsrapport utført av Maik Kunde, datert 22.06.2018, som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

Rom vurdert til P-rom:

3. etasje: Bad, entré, kjøkken, kontor, stue, 2 soverom, wc.

Med leiligheten følger to kjellerboder på 2 kvm og 4 kvm bruksareal. En felles bod på 3 kvm i samme etasje.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.06.2018 utført av Maik Kunde, som følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Oppvarming

Oppvarming av boligen ved sentralt fyringsanlegg med radiatorer. Det er installert varmekabler på baderommet.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon (eventuelt din boligadresse) til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet fra PrivatMegleren ved annonsert fellesvisning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1963.

Kopi av dokumentet(ene) blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 525 266,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 880 850,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig etter reguleringsplan S- 576 vedtatt 24.11.1954. samt reguleringsplan S-4856 (natur -og friområde), vedtaksdato: 23.09.2015. Interessenter bør gjøre seg kjent med Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030.

Plan- og bygningsetaten fastsetter 01.06.2018 planprogram for detaljreguleringsplaner for ny vannforsyning til Oslo, med referanse 50-X-RAP-594 datert 29. mai 2018 / rev. 0.1.
Vann- og avløpsetaten har startet et planarbeid for å etablere ny vannforsyning til Oslo. Dette er et planarbeid som er utredningspliktig etter forskrift om konsekvensutredning (KU-forskriften).

Kopi av dokumentet(ene) blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan som kan føre til endring av noen av de vedtatt reguleringsplanene i kommunen. Nærmere informasjon om kommuneplanen finnes på Oslo kommunes nettsider: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/kommuneplan-2015/

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Ullernbyggene består av 119 eierseksjoner.

Det er tillatt med dyr i sameiet, forutsatt at de ikke sjenerer andre beboere.

Ny eier må godkjennes av styret. Det er kjøpers ansvar og risiko å bli godkjent av styret.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 037,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Oppvarming, vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forretningsfører, felles forsikring, drift og vedlikehold, trappevask, gartner og vaktmester.

Verdt å merke seg at felleskostnadene inkluderer:
- Høyhastighet internett (25 / 10 Mbps)
- Kabel-TV grunnpakke "Start TV" med 12 norske kanaler og 50 poeng for fritt kanalvalg
- GET box PVR / GET box micro
- Internett og kabel-tv kan oppgraderes til svært gunstig pris

Andre faste utgifter:
Strøm årsforbruk på rundt 3500-4000 kWh etter opplysning fra selger.
Forsikring i Gjensidige forsikring kr (polisenummer 66935353)

Eiendomsskatt betales gjennom fellesutgifter. Sameiet betale kr 250.000,- per år i eiendomsskatt for sameiet.

Eiendomsskatten utgjør tre promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,8) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatt for 2018 utgjør kr 842,- for denne boligen Iht til utregningene fra Oslo kommune. Eiendomsskatten fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 500 000,-))
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
154 299,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 654 299,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen lån per 05.06.2018.

Annen nyttig informasjon

Sameiet har utarbeidet en 5-års plan på fremtidig vedlikehold.
Etter årsmøtet i 2017 har styret foreslått salg av eiendommen 608 som eies av Sameiet Ullernbyggene. Dette begrunnes at midlene fra salget brukes til dekning av dokumenterte vedlikeholds arbeid. Det er uvisst om dette vil føre til kostnader som kreves låneopptak og evt. heving av felleskostnaden.

Diverse vedlikehold:
- Gulv, sluk og rør på balkonger i Silurveien 46 fra 2. til 7.etg mot Silurveien har blitt rehabilitert i 2017.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Etter opplysning fra selger følges:
- Garderobeskap soverom, bokhyller kontor, kjøleskap, lampe i gang, lampe kontor, lampe v/sofa i stue, bokhylle/reol i stue, dusjkabinett.
Annet kan avtales med selger.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Etter vedtekter så har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse, se dog §4 tredje ledd.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.