Eiendom

5-roms selveierleilighet med heis, to bad og stor vestvendt terrasse med direkte utsikt mot Stensparken.

5-roms selveierleilighet med heis, to bad og stor vestvendt terrasse med direkte utsikt mot Stensparken.

Fakta

 • Thereses gate 21
 • Primærrom
  124
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 900 000 ,-

Omkostninger

8 900 000,- (Prisantydning)
326 023,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 226 023,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
238 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 464 672,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  124
 • Tomt
  425

Oppdragsnummer

159-19-0299

Eier

Arne Borring

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 216 Bnr. 226 Snr. 6 i Oslo kommune

Etasje

3

Byggeår

1887

Areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 138 kvm
Rom som er P-rom: Entre, spisestue/kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad/wc.

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Fellestomt / 425 kvm

Forretningsfører

Progressum Oslo AS

Velkommen til visning!

Boligen i Thereses gate 21 er en stor, innbydende 5-roms selveierleilighet med svært attraktiv og usjenert beliggenhet, rett ved Stensparken på Bislett. Leiligheten har en gjennomgående planløsning, god standard og heis opp til leilighetsplan i tredje etasje. Utenfor kjøkken og spisestue ligger en herlig, vestvendt terrasse på 15 kvm. Der er for øvrig beboerparkering i gaten og en disponibel kjellerbod.

Bygget ble omfattende rehabilitert i 2017 og innvendig ble leiligheten vesentlig oppgradert i 2006/07, men originale detaljer som tofløyede dører, sjenerøs takhøyde og rosetter i himling ble beholdt. Leiligheten har en nydelig stue, stor spisestue og kjøkken i åpen løsning, og to flislagte bad. I tillegg er det flislagt entré og tre pene soverom, hvorav to har skap.

Kort fortalt
- Innbydende 5-roms selveierleilighet.
- Heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Det er beboerparkering i området.
- Vestvendt og overbygd terrasse.
- Vakker utsikt mot idylliske Stensparken.
- Entré med dørcalling og gulvfliser.
- Eikekjøkken fra 2006/07.
- Kjøkken/spisestue i åpen løsning.
- Stor stue med rosett i himling.
- To flislagte bad med dusjløsninger.
- Opplegg for vaskemaskin på bad.
- Tre soverom, to har garderobeskap.
- Lagringsplass i kjellerbod på 5 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Felles nytt brannvarslingsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bislett, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Bislett ligger i bydel St. Hanshaugen og tilhører indre by i Oslo, med nærhet til populære handlegater, kafeer, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, samt god offentlig kommunikasjon.

Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte Stensparken og omtrent et kvarter til St. Hanshaugen park med grøntområder, turstier og lekeplasser. I tillegg ligger Frognerparken med populære Frognerbadet og Vigelandsparken godt innen rekkevidde, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Det ligger flere treningssenter i nærområdet, i tillegg til Bislett stadion og Bislett Bad & Trening. Bislett stadion har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane.

Byggemåte

Fundamenter i gråstein og grunnmur i gråstein/teglstein. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i teglsteinsmur med pusset og malte fasader. Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2007. Saltak i trekonstruksjon og renner og nedløpsrør i plastbelagt stål. Trapper i stål med flislagte trinn og reposer. Terrassedekke i betong med flislagt overflate. Pusset og malte teglsteinspiper. Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 138 kvm
Rom som er P-rom: Entre, spisestue/kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad/wc.

Innhold

3. etasje: Entre, spisestue/kjøkken, stue, 3 soverom og 2 bad/wc.
Annet: Disponibel kjellerbod på 5 kvm.

Standard

Entré
Bygget har heis som ble installert i 2004 og leiligheten ligger i tredje etasje. Entreen gir et tiltalende første møte med leiligheten og har flislagt areal innenfor inngangsdøren, hvitmalt listverk og lyse vegger. Den innerste delen av entreen har samme trestavs parkett som øvrige oppholdsrom. Det er ellers montert garderobeløsning med åpne hyller og dørcallinganlegg.

Kjøkken/spisestue
Kjøkkenet ligger kombinert med en svært romslig spisestue og fremstår som et perfekt rom for familiemiddager og middagsselskaper. Rommet har trestavs eikeparkett på gulv, nydelig rosett i himling, store vindusflater og utgang til terrasse. Sistnevnte er av god størrelse og gir mulighet for å nyte middagen utendørs på godværsdager.

Innredningen fra 2006/06 har profilerte eikefronter og benkeplater i heltre eik med nedfelt kum i rustfritt stål. Over benken er det lyslister og belysning, samt skråstilte, hvite fliser. Kjøkkenet har nisje for komfyr med ventilator i overkant, opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøleskap.

Stue
Leiligheten har en nydelig stue med trestavs eikeparkett, brede, profilerte lister og gerikter, vegger malt i en dus fargetone og vakker rosett i himling. Endeveggen har to store vindusflater og det er en hvitmalt original, tofløyet dør inn til entré. For øvrig har stuen pipeløp som kan muliggjøre innsetting av ildsted.

Bad/wc
Leiligheten har to flislagte bad som begge ble pusset opp i 2006/07. Badene har gulvvarme, mekanisk avtrekk, og nyere dører. Det ene badet har toalett, og dusjnisje med dørfront i herdet glass. Innredningen har to hvite, høyglansede fronter og en heldekkende servant. I tillegg er det medisinskap over toalettet og veggskap med to speilfronter over servanten.

Bad/wc/vaskerom
Det største badet er kombinert som vaskerom, og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet har ellers toalett og dusjhjørne med buede, skyvbare dørfronter i herdet glass. Den hvite innredningen har glatte og profilerte fronter, heldekkende servant, og matchende veggskap med speil, hyller og belysning over servanten.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to meget store soverom med trestavs parkett og tilhørende hvite garderobeskap. I tillegg er det et ekstra soverom som er i bruk som kontor. I entreen er en garderobeløsning med hyller, og det er ekstra lagringsplass i en disponibel kjellerbod på 5 kvm.

Utstyr

Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk. Elanlegget i leiligheten ble skiftet i 2006/2007 i forbindelse med oppgradering av leiligheten. Det er installert automatsikringer til alle fordelingskurser og jordfeilbrytere. Leiligheten har dørcalling og det er felles brannvarslingsanlegg med sensorer i leiligheter og fellesarealer.

Oppføring av en ekstra etasje og ny innredet loftsetasje, heisanlegg, samt fjerning av baktrapp og innredning av dette arealet til terrasser ble utført av sameiet i 2004. Leiligheten har vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2007. Begge våtrom ble rehabilitert i 2006/2007, og kjøkkenet ble pusset opp samme år.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler på begge bad. Det er mulighet for etablering av flere ildsteder da det er tre rehabiliterte pipeløp i leiligheten, henholdsvis i hjørnet mot bad i spisestue/kjøkken, i vegg mellom stue og gang og i vegg mellom soverom og tilstøtende leilighet.

Parkering / Garasje

Det er beboerparkering i gate. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har en vestvendt terrasse med utgang fra spisestue og kjøkken, noe som legger godt til rette for måltider utendørs på godværsdager. Terrassen vender mot rolig bakgård og frodig beplantning. Den overbygde terrassen ble etablert i 2004 og er på ca. 15 kvm med flislagt dekke, rekkverk i mur på en side, samt rekkverk i galvanisert stål og herdet, klart glass montert i front.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Kiwi og Coop Extra. Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke kaffebarer og spisesteder, og det er gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre. På drøye kvarteret når du blant annet Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Majorstuen og Ullevål.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via kollektivtilbud. Nærmeste holdeplass for trikk og buss er Stensgata, som ligger ca. 100 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 5 min til Majorstuen, 6 min til Ullevål, 10 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Marienlyst barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er også gangavstand til Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Blindern og OsloMet - storbyuniversitetet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1875/927191-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
26.01.1875
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-216/226
Gjelder denne registerenheten med flere

1939/303438-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
24.06.1939
ang drennsrør
OVERFØRT FRA: 0301-216/226
Gjelder denne registerenheten med flere

1939/303564-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
03.07.1939
Bestemmelse om kloakkledning
OVERFØRT FRA: 0301-216/226
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/13935-7/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.03.1987
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 25,000
MED PRIORITET EFTER NOK 700000
SENERE ETTER 90% AV LÅNETAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/16804-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
23.03.2000
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-6.
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/36629-5/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
10.06.2005
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/13935-2/105 SEKSJONERING TINGLYST
02.03.1987
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 176/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 6 SEKSJONER

2000/16804-1/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST
23.03.2000
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 187/1000
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

2005/36629-4/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST
10.06.2005
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 187/1599

2017/871324-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST
14.08.2017 21:00
SNR: 6
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 124/1114
Endring av tilleggsdel
Endring av sameiebrøk
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger byggeanmeldelse på vaaningshus fra 1887. Videre foreligger det ferdigattest på rehabilitering av fem skorsteiner fra 2018 og ferdigattest for påbygg loft fra 2005. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 146 041,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 7 725 747,- pr 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger og reguleres etter bestemmelsene i S-2255 som gjelder for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen inkludert S-2255. Reguleringskart og bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Eiendommen ligger på kommunens gule liste og er en bevaringsverdig eiendom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Theresesgate 21 med org. nr 992366761 har Progressum Oslo AS som forretningsfører. Sameiet består av 10 boligseksjoner.

Husdyrhold: Dyreeiere har et særskilt ansvar for at dyrehold ikke er til sjenanse for andre sameiere.

Grilling: Grilling med trekullgrill er ikke tillatt. Grilling med gass eller elektrisk grill er tillatt.

Rehabilitering av gården ble igangsatt høsten 2017 og følgende arbeid er utført:
- Brannsikring av kjeller.
- Reparasjoner av tak over leiligheter i 5. etg.
- Fasaderehabilitering mot bakgård og park.
- Oppgradering av verandaer.
- Piperehabilitering
- Lamper er byttet i hele trappeoppgangen og ved inngangsparti.
- Oppgradert røykluke i oppgang.
- Oppgradering av heisoverbygg.
- Oppgradering av grønn mur i bakgård mot parken.
- Maling av fasade mot Thereses gate.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 093,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Forsikring av bygget, kommunale kostnader, forretningsførsel, vaktmester og reholdsavtale, samt et kollektivt 100Mbit internett/bredbånd og digital kabel TV fra GET.

Det er mulig å innfri fellesgjelden individuelt (IN-ordning).

Herav:
Kabel-TV kr 244,-
Internett/bredbånd kr 319,-
Innbetaling renter / avdrag lån kr 2 076,-

Det er mulig å innfri fellegjelden individuelt. Dersom fellesgjelden innfris vil fellesutgiftene pr. mnd. utgjør kr 4 017,-.

Andre utgifter:
Nåværende eier har hatt et energiforbruk på 14 886 kWh pr. år

Forsikring i Gjensidige Forsikring ASA med polisenummer 52905648

Andre utgifter:
Eiendomsskatt 2019: Kr 6 801,-

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 326 023,- / Kr 21 368,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Forretningsfører bekrefter at det er lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjelden.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 900 000,- (Prisantydning)
326 023,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 226 023,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
238 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 464 672,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

1213.64.95478, DNB
Annuitet mv, 12 terminer pa.
Rentetrinn: 4,40% (på hele beløpet)
Reell infrielsesdato: 04.05.2038
Resterende gjeld: 3.281.963,74

Annen nyttig informasjon

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.


Ved overdragelse eller utleie i dette sameiet skal det på forhånd gis skriftlig melding til sameiet styre, eventuelt forretningsfører.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til 1 % inkl. mva. av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering 12 500 ,-
Tilrettelegging/oppgjørsgebyr 7 500 ,-
Innhenting av opplysninger 6 000 ,-
Spørring i grunnboken/elektronisk tinglysning 1 150 ,-
Visninger pr stk 2 500 ,-
Overtagelse 2 500 ,-
Markedspakke 25 900 ,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-

Totalt kr 150 075,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900 ,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Bislett