Eiendom

Bislet- Attraktiv 3-roms loftsleilighet med sørvendt terrasse og gulvareal på 105 kvm - Innredet i 2011 - Velkommen!

Bislet- Attraktiv 3-roms loftsleilighet med sørvendt terrasse og gulvareal på 105 kvm - Innredet i 2011 - Velkommen!

Fakta

 • Pilestredet 68 A
 • Primærrom
  86
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 000 000 ,-

Omkostninger

7 000 000,- (Prisantydning)
8 848,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 008 848,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
175 200,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 008 848,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
192 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 200 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  86
 • Tomt
  402

Oppdragsnummer

6-18-0305

Eier

Eskil Høksnes Wilhelmsen
Cathrine Warhuus

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 216 Bnr. 122 Snr. 11 i Oslo kommune

Etasje

5

Byggeår

1890 / modernisert 2011

Areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 98 kvm, Grunnflate: 105 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 402 kvm

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et urbant boligområde på Bislett i Oslo, like ved sørspissen av Stensparken. Beliggenheten er svært populær, da "alt" ligger i gangavstand; høyskoler, shopping, trening, uteliv m.m. I nærområdet finnes koselige fortauskafeer, flere parkanlegg og et godt kollektivtilbud.

Idylliske Stensparken har vannspeil og en liten kafé sommerstid. I nordenden av parken ligger "Blåsen" - en høyde med god utsikt til St. Hanshaugen, utover bysentrum og vestkanten. Det er ca. 5 minutters gange til St. Hanshaugen park med grøntområder, turstier og lekeplasser. I tillegg ligger Frognerparken med populære Frognerbadet og Vigelandsparken godt innen rekkevidde.

Det ligger flere treningssenter i gangavstand, både Sats, FitnessXpress og Optimal trening. Bislett stadion og Bislett Bad & Trening ligger ca. 150 meter unna, kun et par minutters gange fra boligen. Bislett stadion har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Extra, Kiwi og Bunnpris. Boligen ligger rett ved en rekke kaffebarer og spisesteder, og det er gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre. På drøye kvarteret når du blant annet Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Majorstuen og Ullevål.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og trikk. Nærmeste holdeplass er Bislett som ligger rett rundt hjørnet. Med bil tar det ca. 3 min til Majorstuen, 6 min til Ullevål, 5 min til Oslo S og 43 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Bolteløkka barneskole, ca. 420 meter unna, og ca. 1,1 km til Fagerborg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er også gangavstand til Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Blindern og OsloMet - storbyuniversitetet.

Byggemåte

Tradisjonell boliggård fra før forrige århundreskiftet, også betegnet som 1890-gård. Opprinnelig trebjelkelag med stubbeloftlere som etasjeskillere. Grunnmur i gråstein/teglstein antatt fundamentert til til flåte eller fast byggegrunn. Yttervegger av murverk/teglstein, fasader er slemmet og malt. Trekninger, omramminger og stukkatur mot gaten. Sadlet tak i tre tekket med plater/stein.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 98 kvm, Grunnflate: 105 kvm

5.Etasje: Entré, mellomgang, bad, kjøkken/stue og 2 soverom.

Innhold

5. etasje: Entré, mellomgang, bad, kjøkken/stue og 2 soverom.
Annet: Kjellerbod.

Kort fortalt
- Attraktiv 3-roms selveierleilighet.
- Fint beliggende i femte etasje.
- Standard fra innredningsåret 2011.
- Romslig gulvareal på ca. 105 kvm.
- Sørvendt og helt usjenert terrasse.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Fliser og varmekabler i entré og terrasse.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Nydelig stue med rustikke bjelker.
- Åpen løsning mellom stue/kjøkken.
- God plass til et romslig spisebord.
- Lekkert, helfliset bad med takvindu.
- Praktisk vaskenisje på badet.
- To gode soverom, ett med garderobe.
- God lagringsplass i kjellerbod.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Balansert ventilasjon.

Standard

Entré
Leiligheten ligger høyt og fint i femte etasje, tilbaketrukket fra gatestøy. Vel over dørstokken kan du senke skuldrene og oppleve leilighetens lyse og innbydende atmosfære. Et takvindu slipper til dagslyset på beste vis. Entreen er praktisk utstyrt med sorte fliser på gulv med varmekabler. Yttertøy kan du plassere i en bred skyvedørsgarderobe med hvite fronter.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger fint tilbaketrukket i stuen og har en hvit høyglansinnredning som harmonerer godt mot lysmalte vegger. Innredningen er romslig, designet i vinkelform med masse benke- og oppbevaringsplass. De hvite høyglansfrontene er kombinert med heltre massiv eikebenkeplate som har nedfelt dobbeltkum av stål.

Over benk er det beige veggfliser fremhevet av belysning under overskapene. Hvitevarer er integrerte og består av stekeovn, mikro, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og frys. Over platetopp er det ventilator kledd med hette i børstet stål. Gulvet på kjøkkenet er lagt med eikeparkett, noe som er gjennomgående i alle rom foruten badet og entreen som har fliser.

Stue
Stuen er et nydelig allrom hvor synlige takbjelker tilfører sjarme, og en rekke takvinduer fyller rommet med dagslys. Kjøkkenet ligger i åpen løsning helt ytterst, så dette er et sosialt rom hvor venner og familie kan samles til hyggelige stunder. Ved overgangen til kjøkkenet er det rom for et stort spisebord. Videre inn kan du møblere med en romslig sofagruppe.

I skråningen er taket fremhevet av rustikk takbjelke som trekker blikket oppover den gode takhøyden. Dette er et spennende rom som er gøy å møblere. Stuen er dessuten tilknyttet en langstrakt gang som er stilig opplyst av downlights langs gulvet. Fra gangen er det utgang til takterrasse hvor du sitter lunt og godt i solrike omgivelser.

Bad/wc/vaskerom
Badet er et delikat velværerom med takvindu, downlights og smakfulle fargevalg. Hvite veggfliser er kombinert med grå høyglansfliser på gulv med varme. Badet er svært hendig utformet med en egen nisje hvor det er kran og strømuttak for vaskemaskin. Rommet har veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdører og en helstøpt servant med hvite underskuffer. Over servant er det innfliset speil tilpasset rommet. Videre er det et praktisk kott med god lagringskapasitet.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom som begge har et romslig gulvareal til disposisjon. Med takvinduer og synlige bjelker er også soverommene sjarmerende. Hovedsoverom er det største, innredet med en romslig skyvedørsgarderobe og ellers god plass til dobbeltseng med sidestilte nattbord. Det andre soverommet passer utmerket som et kombinert kontor, det er god plass til kontorløsning under vinduet. For øvrig har leiligheten skyvedørsgarderobe i entré, samt god lagringsplass i kjellerbod.

Utstyr

Sikringsskap er plassert i entré og utstyrt med automatsikringer og jordfeilbryter. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg og separat avtrekk fra kjøkken og bad. Det er to varmtvannsberedere i boligen, den ene på 80 liter fra 2010, og den andre på 140 liter fra 2011, henholdsvis plassert i kjøkkenbenk og i kott på bad. Det er montert Waterguard på begge berederne. Videre har boligen kabel-tv, bredbånd, dørtelefon og felles brannvarsling.

Oppvarming - teknisk

Boligen er oppvarmet via elektrisitet, med stedvis panelovner, supplert med varmekabler på bad, terrasse og i entré.
Aggregat sitter i hetta over avtrekksvifte på kjøkkenet. Balansert ventilasjon med avtrekk fra alle rom.

Parkering / Garasje

Det er beboerparkering i området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det finnes flere private garasjeanlegg i området hvor det er mulighet for leie/kjøp av parkeringsplass.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har en sørvendt terrasse på ca. 5,5 kvm. Terrassen ligger lunt plassert i taket og har flislagt dekke med varmekabler. Det er også utstyrt med stikk og belysning. Her er alt tilrettelagt for solrike sommerdager og svale sommerkvelder. Terrassen har god plass til en sittegruppe og beplantninger. Den har adkomst fra mellomgangen tilknyttet stuen og kjøkkenet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1890/990664-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 25.10.1890
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-216/122/0/1-9
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/41655-1/105 Erklæring/avtale 17.07.1998
Bestemmelse om bebyggelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra BYUTVIKLINGSKOMITEEN
V/PLAN OG BYGNINGSETATEN I OSLO
Overført fra: 0301-216/122/0/9
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/37462-1/105 Erklæring/avtale 02.07.2001
Bruk av gårdsrom
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten.
Overført fra: 0301-216/122/0/1-9
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/37462-2/105 Erklæring/avtale 02.07.2001
Forpliktelse til utbedring etter komm. krav
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune
v/Bolig- og eiendomsetaten
Overført fra: 0301-216/122/0/1-9
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Adkomst: Offentlig.
Vann: Privat ledning til offentlig nett.
Avløp: Privat ledning til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.11.11. Se vedlegg.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 598 481,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 5 754 531,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen reguleres til byggeområde for boliger. For mer informasjon se vedlagte reguleringskart og bestemmelser i S-2255.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 959,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kabel-TV, trappevask, bygningsforsikring, vaktmester, kommunale utgifter, løpende utvendig vedlikehold, fellesstrøm, forretningsfører m.m.

Strøm, ca kr. 15.000,- i året.

Forsikring i Gjensidige Forsikring kr (polisenummer 51172914)

Eiendomsskatt:Kommunen starter med boligverdien fra Skatteetaten. Eiendomsskattegrunnlaget er 80 prosent av denne summen. Så trekkes bunnfradraget fra eiendomsskattegrunnlaget. Bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner kroner og gjelder kun for boliger og fritidsboliger. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 8 848,- / Kr 19 784,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 000 000,- (Prisantydning)
8 848,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 008 848,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
175 200,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 008 848,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
192 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 200 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Ca. 15.000 kWh i året.

Spesifikasjon av lån

Lånenr: DNB-12123137424
Type: A
Restsaldo: 133.648,-
Restløpetid: 2 år 11 mnd.
Term pr. år: 4
Type rente: Flyt
Rente: 5,05%

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen av delene.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selger. Meglerprovisjon utgjør 1 % (inkludert fellesgjeld) av salgssum. I tillegg betales vederlag med kr. 30.008,-, kr. 2.000,- per visning, samt utlegg med kr. 525,-.

Dersom boligen ikke selges, skal selger betale vederlag med kr. 34.958,-, kr. 2.000,- per visning og utlegg med kr. 525,-.

Finn.no: Lokalområde

Bislet