An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

MAJORSTUEN/VESTKANTTORVET- Delikat, nyoppusset (2017) og svært gjennomført 3(4)-roms. Gjennomgående og solrikt med 2 balkonger - Heis - Peis - Parkering.

MAJORSTUEN/VESTKANTTORVET- Delikat, nyoppusset (2017) og svært gjennomført 3(4)-roms. Gjennomgående og solrikt med 2 balkonger - Heis - Peis - Parkering.
Solgt

Fakta

 • Maries gate 7
 • Primærrom
  103
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 850 000 ,-

Omkostninger

9 850 000,- (Prisantydning)
78 728,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 928 728,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
261 950,- (Dokumentavgift)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
278 550,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 207 278,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  103
 • Tomt
  516

Høydepunkter

- Heisadkomst. Trinnløs adkomst fra bil til leiligheten.
- Solrik balkong på 7,5 m² mot syd/vest, vendt mot stille grøntareal.
- Balkong mot Maries gate (morgensol) med adkomst fra stue.
- Seksjonen disponerer én parkeringsplass i bakgården.
- Sjeldent god beliggenhet. Rolig og samtidig "alt" av servicetilbud utenfor døren.
- Betydelig oppusset i 2017 med høy standard på overflater, innredning og utstyr.
- Elegant kjøkken fra HTH (VH7) med benkeplate i kompositt og underlimt vask.
- Integrert vinskap og hvitevarer fra Miele med kaffemaskin.
- Baderom med smakfull innredning fra Villeroy & Boch. Stort dusjhjørne og dobbel regnfallsdusj.
- Eikeparkett fra Flotte gulv og gulvvarme i alle rom unntatt soverom.
- Ny eksklusiv peisovn fra Spartheim i stue med 3-sidig glassfront.
- Todelt walk-in garderobe for han og henne i tillegg til garderobe i entré.
- Soverom 3 kan enkelt etableres i stuen.
- Klassisk bygård. Godt vedlikeholdt de senere år med en rekke oppgraderinger.

Beliggenhet

Maries gate har kanskje Majorstuens mest etterspurte nabolag og leiligheten ligger stille og tilbaketrukket til i et veletablert område bestående av pene og klassiske bygårder. Rolig og samtidig sentralt med "alt" av servicetilbud utenfor døren med blant annet Bogstadveien og Frognerparken i umiddelbar nærhet.

Ønsker man å la bilen stå, så har man Majorstuen stasjon kun tre minutter unna. Dette er et av byens beste knutepunkt for kollektivtilbud. Her finnes T-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkavganger i alle retninger.

Innhold

Delikat, nyoppusset og gjennomført 3(4)- roms med "alle" fasiliteter. Boligen er på 103 m² (P-rom) som består av:

3. etasje: Entré/gang med garderobe, delikat baderom, stuedel med peis og adkomst til balkong, samt stor spiseplass tilknyttet elegant kjøkken fra HTH. For øvrig inneholder boligen 2 soverom hvorav hovedsoverom er innredet med todelt garderobe for 2 personer. Gjesterom med adkomst til solrik balkong mot syd/vest, vendt mot rolig bakgård. Adkomst til baktrapp fra gang ved gjesterom med trinnløs adkomst til bilen via heis.

I tillegg disponerer seksjonen loftsbod med gulvareal på ca. 10 m² og kjellerbod på ca. 4 m².

Standard

Leiligheten er betydelig oppusset i 2017 og delvis ombygget fra opprinnelig planløsning som gjør at den fremstår moderne og meget gjennomført. Høy standard på overflater, innredning og utstyr i tillegg til at ombyggingen bærer preg av gjennomtenkte løsninger. Oppussingen omfatter blant annet nytt delikat baderom, elegant kjøkken fra HTH, nye varmekilder, samtlige overflater, belysning og oppgradering av elektrisk anlegg.

Gjennomgående løsning med store vindusflater og 2 balkonger (én på hver side) gir glimrende lysforhold og utearealer med sol "hele" dagen. Fra gjesterom er det adkomst til stor balkong på 7,5 m² mot syd/vest, vendt mot stille og rolig grøntareal. Perfekt for late sommerdager med god plass til både grill og utemøblement. Balkong ut mot Maries gate (morgensol) med adkomst fra stue som egner seg fint til frokost eller morgenkaffen.

Boligen er godt utnyttet og planløsningen gir et meget romslig og åpent rom som benyttes som stue, spisestue og kjøkken. God plass til sittegruppe, TV- seksjon og møblement i stuedelen mens spisestuen har plass til stort langbord for både hverdags og større selskap. Ny eksklusiv peisovn fra Spartheim, sentralt plassert i rommet med 3-sidig glassfronter.

Elegant kjøkken fra 2017 med moderne innredning fra HTH (VH7). Kjøkkenet er godt utnyttet med åpen løsning og samtidig sosialt med tilknytning til spiseplassen. Lekker benkeplate i kompositt og innredning med slette fronter. Praktisk kjøkkenøy og takhøye skap gir rikelig med skap- og oppbevaringsplass. Barløsning med spiseplass for 2, perfekt til enkle måltider. Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele som komfyr, ekstra bred induksjon platetopp, oppvaskmaskin, kaffemaskin og kjøl/frys. I tillegg er kjøkkenet utstyrt med integrert vinskap med 2 soner.

Lekkert flislagt baderom fra 2017 med smakfull innredning fra Villeroy & Boch. Stort dusjhjørne, utstyrt med dobbel regnfallsdusj fra Hansgrohe. Vegghengt wc og servantseksjon med dobbel servant og skuffer med slette fronter for oppbevaring. Stort speil opp til himling i tilsvarende bredde som innredningen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Arbeidet på bad er utført av faglærte og dokumentasjon med garantibevis foreligger.

Generelt godt med skap- og garderobeplass. Hovedsoverommet er spesialtilpasset med todelt walk-in garderobe for 2 personer som er utstyrt med automatisk tenning av belysning. For øvrig spesialtilpasset garderobe i entré med speilfront og plassbygde hyller på gjesterom.

Innvendig gulv består av 1-stavs eikeparkett med børstet og hvit ultra mattlakk fra Flotte gulv. Fliser på bad, kjøkken og entré. I tillegg til ny peisovn er leiligheten påkostet med nye varmekilder i gulv. Dette omfatter varmefolie i stue og spisestue, samt varmekabler i gang, kjøkken og bad. For øvrig nye panelovner på begge soverom. Resterende overflater består av nymalte flater innrammet av detaljert listverk. Strategisk plasserte downlights på kjøkken, bad og entré.

Skjult elektrisk anlegg som ble oppgradert i 2017. Påkostet med elko pluss kontakter i alle rom, samt dimmer i alle rom utenom garderobe. Medietilkobling ved TV, skjulte rør i vegg. Det er i tillegg integrerte høyttalere fra Bowers & Wilkins på kjøkken og bad (kan kobles til Sonos/Heos eller annet trådløst system).

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Klassisk bygård fra 1920 bestående av 4. etasjer, samt kjeller og loft. Yttervegger i teglstein/murkonstruksjon som er utvendig pusset og malt. Balkong mot bakgård dekket med terrassebeis og flislagt balkong med adkomst fra stue, begge overflatebehandlet sommeren 2018.

Gården er godt vedlikehold og i løpet av de senere år det utført en rekke større arbeider som blant annet:

2015-2016: Installasjon av heis, oppgradering av kjeller, oppgradering av brannsikkerhet med nytt sentralt brannvarslingsanlegg med klokker i alle leiligheter og nye rømningsveier via repos i bakgang. Videre ble det montert nye vinduer mot bakgård i fellesarealer, nytt inngangsparti i bakgården og ny kjellerinngang.

2013: Hovedoppgang pusset opp. Installert nytt calling anlegg med video, tale og- og lyttefunksjon.

2010: Nytt tak. Ny fasade mot Maries gate og bakgård.

Se utferdighet tilstandsrapport og sameiets årsberetning for ytterligere informasjon.

Bebyggelse

Bygårder med opprinnelse rundt starten av forrige århundre. For det meste boliger i området med noe næring på gateplan.

Tomt

Eiet tomt: 516 kvm.
Felles bakgård opparbeidet med carport og parkeringsplasser.

Parkering

Seksjonen disponerer én parkeringsplass i bakgården (trinnløs adkomst til leiligheten) med automatisk portåpner. Hvilken plass seksjonen skal disponere er avhengig av størrelse/lengde på en eventuell bil, og andre biler i sameiet. Bakgrunnen for dette er at størrelsen/kvaliteten på plassene varierer (dagens eier har plass til BMW X3). Styret står for denne fordelingen og fordeler slik at den korteste bilen skal benytte plassen nærmest porten. Det er vedtatt etablering av ladestasjon for elbil.

I tillegg til én parkeringsplass i bakgården er Maries gate med i ordningen om "beboerparkering" som gjør at man parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kun kr. 3 000,- i året.

Adkomst

Heisadkomst til leiligheten via baktrapp i tillegg til felles trappegang. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Nye varmekilder fra 2017 med eksklusiv peisovn fra Spartheim, varmefolie i gulv (stue og spisestue) og varmekabler (gang, kjøkken og bad). For øvrig nye panelovner på begge soverom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Mariesgt 7 . Sameiet består av 9 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Majorstuen skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 78 728,- pr. 31.12.2017.

Sameiet har 2 lån i DNB:

Lån 1 annuitet:
Rentesats 4,05 %
Innfrielsesdato: 1.6.2023
Rest pr. 2.5.2018 kr. 259 509,-.

Lån 2 annuitet (tatt opp i 2016):
Rentesats 4,20 %
Innfrielsesdato: 1.5.2026
Rest pr. 2.5.2018 kr. 420 975,-.