Eiendom

Nyoppusset og moderne 3-roms selveierleilighet med høy standard, 2 bad, heis, garasjeplass og solrik vestvendt terrasse

Nyoppusset og moderne 3-roms selveierleilighet med høy standard, 2 bad, heis, garasjeplass og solrik vestvendt terrasse

Fakta

 • Fridtjof Nansens vei 24A
 • Primærrom
  97
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 200 000 ,-

Omkostninger

12 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
305 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 200 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
322 339,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 522 339,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  97
 • Tomt
  6154

Oppdragsnummer

159-19-0297

Eier

Syberg Investor AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 37 Bnr. 81 Snr. 9 i Oslo kommune

Etasje

3

Byggeår

1986

Areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 6154 kvm

Forretningsfører

Oslo og Omegn Boligforvaltning AS

Velkommen til visning!

Dette er en gjennomført lekker og moderne 3-roms selveier med god, åpen planløsning. Leiligheten ligger i 3.etasje i et bygg med heis og har tilhørende parkeringsplass i garasjekjeller. Fra stuen er det utgang til en deilig, overbygd, vestvendt terrasse med utsyn over Frognerparken.

Leiligheten holder høy standard etter omfattende oppussing i 2019. Alle overflater er malt, det er lagt ny eikeparkett med varme flere rom, elanlegget er skiftet ut og både bad og kjøkken er nytt. Stuen ligger åpent mot kjøkkenet som har HTH-innredning og påkosted benkeplate fra Silestone. De to badene har fliser fra Fagflis, og har utstyr fra INR og Tapwell. Videre finnes det to soverom med garderobe, hvor det ene har eget bad. For lagring er det garderoberom og to boder.

Kort fortalt
- Lekker, moderne 3-roms selveier med heis.
- Omfattende pusset opp i 2019.
- Tilbaketrukket beliggenhet rett ved Frognerparken.
- Fritt utsyn, ingen innsyn.
- Stor p-plass i felles garasjekjeller.
- Heis til leilighetsplan og garasjekjeller.
- Overbygd, vestvendt terrasse på ca. 9 kvm.
- Enstavs eikeparkett.
- Garderoberom tilknyttet entré.
- Lys, elegant stue med god plass.
- Åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Mulighet for peis i stue.
- Stilren HTH kjøkkeninnredning fra 2019.
- Silestone benkeplate, vedlikeholdsfritt.
- Integrerte Electrolux-hvitevarer.
- Nedfelt benkeventilator fra Bora.
- To nye og lekre baderom.
- Vaskemaskinopplegg på ett bad.
- To soverom, det ene med walk-in garderobe.
- Elko pluss brytere i flere rom.
- Designbelysning.
- Elanlegget er vesentlig oppgradert.
- Ekstra lagring i to disponible boder.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært og meget sentralt boligområde på nye Majorstuen ved Frognerparken i Oslo. Det er nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ligger i umidelbar nærhet. Videre er det kort vei til Marienlystparken og Frognerparken.

Sistnevnte ligger få minutters gange fra boligen, og inneholder populære Frognerbadet, Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum. Bislett bad, Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen Park, ligger alle godt innen rekkevidde. Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Coop Marked, Meny og Jacobs. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra store, rimelige kleskjeder til fasjonable motehus du ikke finner andre steder i byen. Colosseum senter er et trivelig kjøpesenter og ligger vis-á-vis Colosseum Kino.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og buss. Nærmeste holdeplass er Volvat og ligger ca. 150 meter fra boligen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet. Med bil fra Majorstuen tar det ca. 6 min til Oslo S, 8 min til Bygdøy og 35 min til Oslo Lufthavn. Fra eiendommen er det gangavstand til Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse.

Byggemåte

Bygningen er oppført i betong/murverkskonstruksjon, utvendig kledd med gul teglstein. Bærende konstruksjoner er antatt fundamentert på komprimerte, faste masser. Støpt betong på grunn. Drenering antatt fra byggeåret. Yttervegger i betong/murverkskonstrukdjon, utvendig forblendet med gul teglstein. Vinduer og terrassedør fra byggeåret, med 2-lags isolerglass i trerammer. Støpt betonggulv i kjeller og etasjeskille. Flatt tak, antatt oppført i betong. Taket er antatt tekket med papp/folie.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

Innhold

3.etasje: Entrè/ gang, bad/wc, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken m/utg. overbygget terrasse. Annet: Garasjeplass i kjeller. To disponible boder, en på ca. 5 kvm, samt en mindre. Felles sykkelbod.

Standard

E n t r é
Leiligheten har adkomst via en felles trappeoppgang med heis. Vel innenfor dørstokken blir man møtt av en entré som gir et fint førsteinntrykk av leiligheten. Gulvet rett innenfor døren er flislagt med store, grå fliser. Ellers har rommet enstavs eikeparkett, hvitmalte vegger, downlights og gulvvarme. Entreen er utstyrt med et nytt dørcallinganlegg, og ligger tilknyttet et hendig garderoberom med flere skap.

S t u e
Leiligheten har en innbydende og elegant stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Rommet har gulvvarme, plassbygde hyller, downlights og flott designbelysning. Stuen oppleves som lys og lett med store vindusflater mot tre himmelretninger. Via dobbel skyvedør er det utgang til terrassen. Vegger og tak er malt i hvitt og gulvet har enstavs parkett. Stuen er romslig og lar seg enkelt innrede med både sofagruppe, langbord og annet stuemøblement.

T e r r a s s e
Fra stuen er det utgang til en deilig terrasse som ligger vestvendt til med utsyn mot Frognerparken. Her sitter man lunt til med overbygg, og for solskjerming er det motoriserte markiser på to sider. Terrassen måler drøyt 9 kvm og har blant annet flislagt dekke fra Fagflis, samt rekkverk og en plassbygd sittebenk med tilhørende pute - alt er nytt.

K j ø k k e n
Kjøkkenet har en stilren HTH-innredning fra 2019, med en smart, stor barløsning med sitteplasser. Barløsningen skaper en fin overgang mellom stue og kjøkken. Den har en Silestone benkeplate og underlimt oppvaskkum. Kummen har sort armatur med uttrekkbar tut. Induksjonstoppen har nedfelt Bora-benkeventilator.

Bakveggen er kledd med integrerte hvitevarer og skap med grå, glatte fronter. I tillegg til induksjonstoppen er det integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Hvitevarene er fra Electrolux og er nye i 2019.

B a d / w c / v a s k e r o m
Leiligheten har to nye lekre bad fra 2019, med flis fra Fagflis og utstyr fra Iconic Nordic Rooms og Tapwell. All dokumentasjon foreligger.

Veggene i hovedbadet er lagt med grå, avlange fliser og gulvet har terrazzo-fliser. Det er varme i gulv og downlights i himling. Badet har vegghengt toalett, opplegg til vaskemaskin, samt et dusjhjørne med glassvegg. Den øvrige baderomsinnredningen består av en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant, og et speil med tilhørende belysning. Armaturer og trykknapper er av typen Tapwell.

B a d 2
Det andre badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet. Her er det terrazzo gulvfliser, grå, avlange veggfliser i dusjhjørnet og for øvrig hvite, slette veggflater. I overgang til taket er det belysning. Dusjhjørnet har innebygd hylle og takdusj fra Tapwell. Ellers har badet downlights, gulvvarme og vegghengt toalett. Baderomsinnredningen består av et rundt speil med baklys, og en hvit skuffeseksjon med heldekkende servant. Armaturer og trykknapper er av typen Tapwell.

S o v e r o m
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Begge rom har enstavs parkettgulv og vegger malt i en matt, mørkegrønn tone. Hovedsoverommet har direkte inngang til eget bad. Langs begge sider av baderomsdøren er det montert åpne garderobeskap med hyller, oppheng og skuffer. Soverom 2 har også garderobeskap. Det er også garderobeskap i entreen, samt garderoberom med flere skap. Leiligheten disponeres to boder.

Utstyr

I entreen er det satt inn nytt dørcallinganlegg med fjernåpner. Her finnes også boligens sikringsskap som har automatsikringer med jordfeilbrytere. Boligens el-anlegg ble vesentlig oppgradert i 2019.

Varmtvannsberederen på 200 liter er innbygd i skapet i gangen. Den er fra Høiax og var ny i 2019. Ellers har leiligheten to motoriserte markiser på terrassen, rør-i-rør system med fordelingsskap på bad, samt Waterguard og Aqua-stop i kjøkkenbenken

Oppvarming

Det er elektrisk varmefolie i stue, kjøkken og deler av gang, samt gulvvarme i entré og på begge bad. Videre er det muligheter for etablering av ildsted i stue.

Parkering / Garasje

Parkeringsplass 52 med god størrelse i felles garasjekjeller medfølger. Det er også gjesteparkering i garasjen, samt utendørs. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Fellesområde

Fellesarealene for sameiet er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, asfalterte gangveier, sittegrupper, lekeareal og grenser til Frognerparken med grøntområder, tennisbaner og idrettsanlegg. Området består av villa- og lavblokkbebyggelse. Sameiet består av moderne terrasseblokker med heis og underjordisk garasjeanlegg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1914/109-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
20.11.1914 Bestemmelse om veg
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1917/444-1/105 Bestemmelse om veg
23.11.1917 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra gnr 37 bnr 94
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1918/143-1/105 Bestemmelse om veg
19.04.1918 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra gnr 37 bnr 102
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1918/900928-1/105 Erklæring/avtale
08.11.1918 Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra gnr 37 bnr 94
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1936/5138-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
05.05.1936 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/11905-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
01.11.1937 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra gnr 37 bnr 94
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1944/7016-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
29.09.1944 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/12011-1/105 Erklæring/avtale
01.11.1962 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
Overført fra gnr 37 bnr 102
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/12852-1/105 Skjønn
05.09.1968 Overført fra gnr 37 bnr 105 og 106
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/11348-1/105 Erklæring/avtale
08.03.1984 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/72796-2/105 Erklæring/avtale
22.11.1985 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/79845-6/105 Erklæring/avtale
23.12.1985 PANTERETT TIL SAMEIET FOR: NOK 25,000
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/1276-1/105 Erklæring/avtale
09.01.1986
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:37 Bnr:161 Snr:1
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:37 Bnr:161 Snr:2
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:37 Bnr:161 Snr:3
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:37 Bnr:161 Snr:4
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-37/81
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligblokken fra 1987. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 709 694,- pr 31.12.17. Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 154 898,- pr 31.12.17.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelse S-2397. Oslo kommune vedtok i 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

V310186: Mindre vesentlig endring av gang/sykkelvei 9114. Forskyvning av del av veitraseen og breddeutvidelse. Se beb.plan 79/88 avgrensning mot vest.

V260791: Mindre vesentlig endring av reguleringsplan Nansen/Frøen med endret trase av felles avkjørsel.

Planprogram
Planprogram for Fornebubanen. Fastsatt 10.07.2014. Planprogrammet er første fase i arbeidet med reguleringsplaner for Fornebubanen og tilknyttet byutvikling fra Lysaker til og med Skøyen, som kan ses på som en utvidelse av Fjordbyen. Planprogrammet redegjør for videre planarbeid og planprosess.

Pågående plansak
- Saksnr.: 201900160
Saken gjelder: Midlertidig forbud mot tiltak. Fridtjof Nansens vei 20.
Det er i Fridtjof Nansens vei 20 søkt om riving av eksisterende enebolig. Vi ønsker å vedta midlertidig forbud mot tiltak fordi bygningen har høy verneverdi på grunn av sin formautentisitet og sin historiske beliggenhet.
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtaksdato: -
Vedtatt/behandlet av: Forslag
Lovverk: PBL 2008

- Saksnr.: 201407126
Saken gjelder: Majorstuen sporområde. Gnr.38 bnr.63, gnr.38 bnr.28, gnr.215 bnr.42. Ny T-banestasjon under bakken med bygg av flere boliger.
Sakstype: Foreløpig plan
Vedtaksdato: -
Vedtatt/behandlet av: Forslag
Lovverk: PBL 2008

Energimerking

Selger har ikke energimerket boligen. Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G er derfor satt.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Frognerparken boligsameie med org.nr. 984690576 har OBF som forretningsfører. Sameiet består av 46 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon.

Det avholdes i disse dager generalforsamlinger i sameiene. Det kan derav bli vedtatt ting, som f.eks vedlikehold evt. økning av fellesutgifter som er utenfor meglers kontroll.

Planlagt vedlikehold 2019
- Bevilget til utenomhusanlegget i 2018.
- Vedlikehold uteområde 2019
- Kontor til vaktmester
- Utebelysning

Etter Styret sitt syn er dette tilstrekkelig til å gjennomføre de vedtatte/ planlagte arbeidene i 2019 og det vil derfor ikke være nødvendig å innbetale tidligere varslede beløp. Evt. innbetaling utsettes til 2020. Underskudd for 2018 dekkes gjennom opptjent egenkapital.

Fremtidig oppgraderinger og vedlikehold
- Oppgradering av inngangspartier/trappearealer
- Oppgradering av hovedtavler i forbindelse med nytt måleranlegg
- Skader på murverk
- Betongskader på terrasseforkanter
- Elektroarbeider

Husordensregler
- Ved grilling er kun gass eller elektriske griller tillatt.
- I leilighetene er det ikke tillatt med dyr som er til ulempe eller genanse for naboene.

Egne ordensregler for garasjen gjelder.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 722,- pr. Mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Kabel-TV, vedlikehold, felles strøm, bygningsforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel.

Herav: Kabel-TV avgift kr 308,-. Vedlikeholdstillegg kr 236,-.

Felleskostnader garasjeplass på kr 421,- kommer i tillegg. Det foreligger egne ordensregler for garasjen.

Eiendomsskatt 2019 kr 2 613,- iflg. kommunen.

Forsikring i IF Skadeforsikring NUF (polisenummer SP1362646.2.2)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 0,- / Kr 61 548,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
305 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 200 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
322 339,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 522 339,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har pr. tid ikke lån.

Annen nyttig informasjon

Selger er profesjonell og har ikke bebodd boligen. De har således ingen kjennskap til feil og mangler utover det som er nevnt i salgsoppgaven/ tilstandsrapporten. Kjøper oppfordres til å gjøre grundige undersøkelser.

Ved overtagelsen skal kjøper motta de nøkler som er tilgjengelig for selger. Før visning blir boligen vasket ned av et profesjonelt renholdsbyrå og vil ikke bli vasket ytterligere.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Følgende medfølger ikke handelen:
- Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen.
- Lampe over spisebord.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger er profesjonell og har ikke tegnet boligselgerforsikring. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt fastpris inkl. mva + tillegg og utlegg spesifisert under:

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 1 150,-
Visninger pr. stk kr 2 500,-
Markedspakke kr 24 900,-
Ukens bolig på finn.no kr 2 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-

Totalt kr 152 575,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Idyllisk ved Frognerparken