Eiendom

Romslig og velholdt 4-roms selveier i toppetasje m/nydelig, solrik terrasse og moderne innredning. Gulvflate på 134 kvm

Romslig og velholdt 4-roms selveier i toppetasje m/nydelig, solrik terrasse og moderne innredning. Gulvflate på 134 kvm
Solgt

Fakta

 • Jacob Aalls gate 53B
 • Primærrom
  106
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 390 000 ,-

Omkostninger

8 390 000,- (Prisantydning)
410 957,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 800 957,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
220 000,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
236 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 037 856,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  106
 • Tomt
  1057

Oppdragsnummer

159-19-0277

Eier

Marianne Ekjord

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 216 Bnr. 61 Snr. 19 i Oslo kommune

Etasje

5

Byggeår

1914

Areal

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1057 kvm

Forretningsfører

Norian Regnskap AS

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde på Fagerborg i Oslo. Bygården har klassiske, flotte detaljer og harmonerer fint med øvrig bebyggelse i området. Bogstadveien ligger like i nærheten, med et rikt utvalg av kafeer, konditorier, restauranter og butikker, og det er også flere treningssentre og hyggelige parker i området. Her bor du midt i smørøyet, med kort vei til alle fasiliteter.

Fra leiligheten er det ca. 400 meter til Stensparken, samt en kort spasertur til idylliske Frognerparken og St.Hanshaugen park. I Frognerparken finner du Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Det er også kort vei til Elixia Colosseum park treningshall som gir muligheter for ballspill. Bislett Bad byr på innendørs svømmehall.

Kort fortalt
- Lys, lekker og meget velholdt leilighet.
- Stor 4-roms i 5. etasje (toppetasjen).
- Området har mulighet for garasjeleie.
- Fantastisk takterrasse på 12. kvm.
- Terrassen har sol fra morgen til kveld.
- Varmekabler og elektrisk markise.
- Utsikt mot området og Holmenkollen.
- Innbydende entré med teglsteinvegg.
- Mellomgang med fin garderobenisje.
- Lekkert kjøkken med egen spiseplass.
- Fra Sentrum Kjøkken, av type Luna.
- Alle vanlige hvitevarer er integrerte.
- Nydelig stue med stemningsfull peis.
- Ekstra takhøyde og store vinduer.
- God plass for både sofa og spisebord.
- Tre store, pene soverom, to med skap.
- Delikat bad og et separat wc-rom.
- Badet har opplegg for vaskemaskin.
- Innvendig bod og en stor kjellerbod.
- Leiligheten har kabel-tv fra Get.
- Sikringsskapet har automatsikringer.

Byggemåte

Fundamenter i gråstein. Grunnmur i gråstein/teglstein. Yttervegger i murverk med pusset og malte fasader. Vertikale vinduer i takoppløft og mot terrasse med tolags isolerglass. Overlysvinduer med tolags isolerglass. Saltak i trekonstruksjon, tekket med sort betongtakstein. Falsede beslag på takoppløft. (Båndtekking). Isolert og ventilert takkonstruksjon, tekket om i 2017. Renner og nedløpsrør i plastbelagt stål. Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm

Innhold

5. etasje: Entré, gang, bad, wc-rom, bod, 3 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Disponibel kjellerbod på 20 kvm.

Standard

I toppetasjen av en klassisk bygård, Jacob Aalls gate 53 B, ligger en stor og flott leilighet - kanskje ditt nye hjem? Bygården er fra 1914 og er godt vedlikeholdt. I 2017 ble fasader rehabilitert, vinduer skiftet, det ble montert nytt tak, nye verandaer med mer. Leiligheten er også oppgradert i senere tid, herunder med blant annet nytt kjøkken, bad, gulv og malte overflater.

Leiligheten har en fantastisk, sydvendt takterrasse med nydelig utsikt og sol fra morgen til kveld. Entreen er innbydende, og det er garderobenisje i mellomgangen innenfor. Kjøkkenet har stilfull innredning, integrerte hvitevarer og egen spiseplass. Stuen er nydelig - et romslig rom med peis og ekstra takhøyde. I tillegg har leiligheten tre store soverom, to med skap, samt bad, wc-rom, innvendig bod og kjellerbod.

Entré
Leiligheten ligger i femte etasje og har en lun, innbydende entré med fine detaljer. Gulvet har parkett, veggene har en behagelig, mørk tapet fra Sandberg og rommet har også teglsteinvegg. Entreen har plass for skoskap og oppheng, og innenfor entreen er det en mellomgang med en praktisk garderobenisje.

Kjøkken
Kjøkkenet er lyst og lekkert, med takvindu, egen spiseplass og moderne innredning. Rommet har enstavs parkettgulv fra 2018, lysmalte vegger (malt i 2018) og hvitt skråtak med ekstra takhøyde. Innredningen er fra 2014, fra Sentrum Kjøkken av type Luna, og har hvite, glatte fronter og en heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er teglsteinmur og spotlys mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Hvitevarene er fra 2018 og består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Stue
Stuen er stor og luftig - et nydelig rom med ekstra takhøyde og en stemningsfull peis med innsats. Peisen er fra Nordpeis. Taket er 3,9 meter på det høyeste, og synlige takbjelker i tre gir en lun og fin romfølelse. Rommet har enstavs eikeparkett fra 2018, samt hvitmalte overflater. Mørkegrønn vegg på begge sider gir ekstra dybde til rommet, og store vindusflater slipper inn godt med lys. Stuen har god plass for både sofagruppe og spisebord, og det er glassdør ut til den solrike terrassen.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har bad og et separat wc-rom. Wc-rommet har mørke fliser på gulvet og pen Sandberg-tapet på veggene. I tillegg har rommet et veggmontert toalett, samt en heldekkende servant med underskap.

Badet er fra 2014 og har mørke fliser på gulvet, lyse fliser på veggene, takvindu, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Rommet har også veggmontert toalett, dusjnisje med glassvegg og et deilig, innfliset badekar. Innredningen er ny og består av en heldekkende servant med mørke underskuffer. Over servanten er det montert speilskap, og det er godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre store, pene soverom med Merbau-parkett på gulv, vegger malt i tidsriktige farge og god plass for dobbeltseng. To av soverommene har flotte takvinduer. Det ene soverommet har en praktisk, plassbygd seng med underskuffer og overskap, og hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, ark og vanlig vindu. Ellers har leiligheten innvendig bod ved kjøkkenet, samt stor lagringsbod i kjeller.

Utstyr

Leiligheten har en 200 liters varmtvannsbereder fra 2015 plassert i bod, samt dørcalling og Get kabel-tv.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer. Varmekabler på terrassen, nye i 2017.

Parkering / Garasje

Nåværende eier leier garasjeplass i felles, oppvarmet anlegg - Marienlyst garasje. Plassen koster kr 1250,- per måned, og kan muligens videreføres. Det er montert elbillader tilknyttet parkeringsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har en nydelig takterrasse på ca. 12 kvm, med fin utsikt mot Holmenkollen. Her er det sol fra morgen til kveld, og det er god plass for utemøbler, grill med mer. Leiligheten ligger i toppetasjen, så uteplassen er usjenert og fin. Terrassen har skiferbelagt gulv med varmekabler, nytt fra 2017, samt elektrisk markise og utebelysning fra 2018. I tillegg ble rekkverket malt i 2018.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres på søndagsåpen Joker ca. 2 minutters gange fra boligen, og området har også blant annet Bunnpris og Rema 1000. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra store kleskjeder til fasjonable motehus. House of Oslo i Vika og Aker brygge anbefales også et besøk.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Marienlyst som ligger ca. 200 meter fra boligen. Trikk og T-bane ligger ca. 6-7 minutters gange unna på Majorstuen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet. Med bil tar det ca. 6 min til Oslo S, 6 min til Skøyen og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole. I nærområdet ligger også Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1913/900750-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
09.08.1913
Forbud mot generende bedrift
Overført fra: 0301-216/61
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/507658-3/105 Erklæring/avtale
16.02.1984
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 5,000
MED PRIORITET
ETTER 90% AV DEN TIL ENHVER TID GJELDENE LÅNETAKST
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" for Vaaningshus (år 1914). Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 826 730,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 6 576 227,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger. Reguleringsbestemmelse S-2255.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.
For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Pågående plansak: Saksnr.: 201619105
Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201619105

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Jac Aallsgt 53, Org nr 886 985 142, er et boligsameie beliggende i Oslo kommune og består av 19 seksjoner.

Styrets arbeid ref. innkalling til årsmøte 2018:
Styret har gjennomført tidligere vedtatt vedlikeholdsprosjekt, der følgende arbeid er utført:
-Råte i tak er utbedret
-Det er lagt nytt tak som inkluderer isolasjon, lister, takpapp/membran og takstein. Nytt tak gir bedre lufting og bør hindre fremtidige muligheter for fuktskader.
-Alle takvinduer er byttet ut.
-Fasade både mot bakgård og front er delvis hugget ned og pusset på ny. Skadet sten er byttet ut, rustspreng over vinduer er utbedret, vindusbeslag er byttet og det er delvis montert nye taknedløp. Alt av blikkenslagerarbeid er nytt.
-Et antall vinduer med påvist råte er byttet ut.
-Fasade og vinduer er malt.
-Følgeskader (vann) i en rekke leiligheter er utbedret.
-Terrasser (2 stk.) er utbedret og det er montert overløpsrør.
-Samtlige balkonger er hugget ned og bygget opp på nytt. Registrert råte i bygningskropp (knyttet til balkonger) er byttet ut.

Dyrehold er tillatt.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 14 262,- pr. Kvartal.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, kapitalkostnader, grunnpakke for kabel TV/internett, trappevask, forretningsførsel og daglig drift er inkludert i beløpet.

Andre faste utgifter:
Strøm
Forsikring i / Gjensidige Forsikring ASA, kr ,- (polisenummer 85412519)
Andre utgifter:
Eiendomsskatt

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 410 957,- / Kr 103 210,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 390 000,- (Prisantydning)
410 957,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 800 957,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
220 000,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
236 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 037 856,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

2018: 10.998 kWh

Spesifikasjon av lån

LÅN HANDELSBANKEN 9481.71.91481
LÅNEBELØP KR 6 500 000,-
INNFRIELSESDATO 30.03.2037
RENTESATS 3,95%
RESTGJELD PR 11.03.2019 KR. 5 986 618,-

Annen nyttig informasjon

Opplysninger fra kommunen og forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget. Megler anbefaler at boder besiktiges før bud fremmes.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med en sakkyndig.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det forutsettes at budgivere gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Eiendomsskatt
Oslo kommunen har bestemt at boligverdien fra Skatteetaten legges til grunn for beregningen av eiendomsskatt. Bystyret i Oslo har vedtatt et bunnfradrag for boliger på fire millioner kroner. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn fire millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen. I 2017 beregnes det tre promille i eiendomsskatt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: Provisjon 1,25% inkl. mva. Tilrettelegging kr 12 500,- Oppgjørsgebyr kr 7 500,- Visninger 2500,- pr. stk. megleropplysninger 6 000,- Markedspakke kr 24 900,- Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for alle overnevnte unntatt provisjon.

Finn.no: Lokalområde

Fagerborg