Eiendom

Stor og særdeles tiltalende 4-roms selveier med heis, god takhøyde, rosetter i flere rom, to balkonger og to ildsteder.

Stor og særdeles tiltalende 4-roms selveier med heis, god takhøyde, rosetter i flere rom, to balkonger og to ildsteder.

Fakta

 • Camilla Colletts vei 16
 • Primærrom
  114
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 950 000 ,-

Omkostninger

9 950 000,- (Prisantydning)
76 795,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
10 026 795,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
250 650,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 10 026 795,-))
3 375,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
265 174,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 291 969,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  114
 • Tomt
  565

Oppdragsnummer

159-18-0747

Eier

Bernt Håkon Nygård

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 213 Bnr. 53 Snr. 7 i Oslo kommune

Etasje

4

Byggeår

1918

Areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Fellestomt / 565 kvm

Forretningsfører

Andersen eiendomsservice

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Frogner/Uranienborg, like ved Uranienborg kirke og Uranienborgparken. Området er preget av nydelig arkitektur fra forrige århundre, og ligger bare noen kvartaler fra Slottsparken, samt skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter ligger i gangavstand. Lekeplass, Gimle Kino og flere treningssentre, er noe av det du finner i nærområdet. For rekreasjon anbefales Frognerparken, med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

Det er også hyggelige turområder langs Frognerkilen og Bygdøy, med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Populære Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery ligger i nærområdet. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender og gode tur- og rekreasjonsområder.

Kort fortalt:
- Stor og særdeles tiltalende 4-roms selveier.
- Det praktiseres beboerparkering i området.
- Adkomst med heis opp til leilighetsplan.
- Utgang fra stuen til balkong mot gaten.
- Balkong mot bakgård ved kjøkkenet.
- Hyggelig utsyn til Uranienborgparken.
- Flott hall med garderobeskap og peis.
- Velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Spiseplass på kjøkken og integrert kaffemaskin.
- Opplegg for vaskesøyle i tilliggende rom.
- Luftig stue med peis.
- God oppbevaringsplass i innebygde skap.
- Lys spisestue, god plass for spisegruppe.
- Delikat, helfliset baderom med dusjnisje.
- Leiligheten har to innbydende soverom mot bakgård.
- Stor garderobe og eget garderoberom fra hovedsoverom.
- Praktisk anretningsskap plassert i gang.
- God lagringsplass i både loftsbod og kjellerbod.
- Det er sikringsskap med automatsikringer.
- Varmtvann og oppvarming er inkludert.

Byggemåte

Normalt godt vedlikeholdt bygård oppført i Jugend stil i 1918. Grunnmur i betong på fast grunn. Støpt gulv på grunn. Yttervegger i murverk med pusset og malte fasader. Fasaden er glatt med noe trekninger og ornamenter. Saltak i trekonstruksjon. Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 118 kvm, Bruttoareal: 130 kvm

Innhold

4. etasje: Hall, gang, kjøkken, stue, spisestue, bad/wc, 2 soverom og garderobe.
Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm, samt én disponible loftsbod.

Standard

Camilla Colletts vei 16 er en stor og gjennomgående 4-roms selveierleilighet i fjerde etasje med heisadkomst. Leiligheten ligger i en ærverdig bygård fra 1917 oppført i Jugendstil, og har et autentisk preg med store oppholdsrom, god takhøyde, samt rosetter i flere rom. Stuen har utgang til østvendt balkong mot gaten, og utenfor kjøkkenet ligger vestvendt balkong mot bakgård. I gaten praktiseres det beboerparkering.

Innvendig fremstår boligen med lyse, nøytrale fargevalg. Det er peis og innebygd garderobeskap i entré samt integrerte hvitevarer på det store, tidsmessige kjøkkenet. Dagligstuen har også peis og det er god plass for spisegruppe i spisestuen. Videre finnes et delikat bad med dusjnisje og to soverom med skap, hvorav hovedsoverom har tilknyttet garderobe. Lagring er i både kjellerbod og loftbod.

Entré
Boligen har adkomst med heis til etasjeplan. Den romslige hallen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet har ekstra takhøyde, rabbitzpusset himling med rosett, og bredt, profilert listverk. Gulvet har parkett i heltre eik og veggene er holdt i en dus, lysegrå fargetone.

Her finnes videre en åpen, oppmurt peis, et innebygd garderobeskap, samt porttelefon med monitor. Mot spisestuen er det hvit, tofløyet dør med glassfelt, noe som gir innslipp av naturlig lys til rommet.

Kjøkken
Leiligheten har et luftig og velutstyrt kjøkken med stilren innredning fra 2008/09. Her er det god benke- og lagringsplass. Det er også god plass for spisebord, samt adkomst til både baktrapp og vestvendt balkong. I et innebygd skap er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har ekstra takhøyde, eikeparkett på gulv og hvitmalte vegger.

Den tidsmessige kjøkkeninnredningen har doble overskap i høyden, hvorav de øvre med vippedører. Innredningen har ellers hvite, glatte fronter, massive benkeplater i heltre, og underlimt beslag med vaske- og skyllekum. Det er montert spotlys under overskap og lyse mosaikkfliser over benk.

Videre har kjøkkenet stekeovn og kaffemaskin integrert i overskap, induksjonstopp, integrert kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det veggmontert ventilator med kullfilter.

I gangen utenfor kjøkkenet finnes det et praktisk, hvitmalt anretningsskap med profilert fot- og gesimslist. Det er vitrinefronter i overskap, hvite profilfronter til skuffer og skap i benkeseksjon, og mørk benkeplate.

Stue og spisestue
Mot gaten ligger stue og spisestue vegg-i-vegg, forbundet av en bred døråpning. I stuen er det glassdør med omkransende glassfelt mot østvendt balkong, mens spisestuen har lysinnslipp via et større rammevindu. På hver side av balkongdøren er det innebygde skap. Rommene har ekstra takhøyde, rabbitzpussede himlinger med rosetter, og bredt, profilert listverk.

Det er parkettgulv i heltre eik, malte vegger i en dus og lysegrå fargetone. Dagligstuen har også hvitmalt speilbrystning og pen, hvitmalt peis med innsats i hjørnet. Rommene har god plass for henholdsvis salonggruppe og spisebord med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Badet ble oppgradert i regi av tidligere eier i 2008/09 og rommet fremstår med et tidsmessig, delikat preg. Et lite vindu gir innslipp av naturlig lys. Det er store gulv- og veggfliser, rullesteiner i dusjsone, downlights og elektrisk avtrekksvifte.

Videre finnes det speil med integrert belysning, heldekkende dobbelservant, og høyskap i gråbrun trestruktur. I tillegg har rommet vegghengt klosett, og romslig dusjnisje med regnfallsdusj, skjermvegg i herdet glass, innfliset vannsperre og to flislagte vegghyller.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to innbydende soverom, hvorav hovedsoverommet er av meget god størrelse. Rommene har ekstra takhøyde, parkettgulv og lysmalte vegger. Hovedsoverommet har firedørs garderobeskap med hvite profilfronter, samt direkte adkomst til garderobe med opphengsstenger og skuffer.

Det er ytterligere oppbevaringsplass i anretningsskap i gang, samt i innebygde skap i entré og stue. Videre er det lagringsplass i både disponibel kjellerbod og loftsbod.

Utstyr

Pipeløp ble rehabilitert i 2015. A konto brensel, samt fyring, varmtvann, kabel-tv og bredbånd er inkludert i felleskostnader.

Det er elektrisk avtrekksvifte på bad og naturlig oppdriftsventilasjon for øvrig. Sikringsskapet har eldre automatsikringer og separat jordfeilbryter. Videre har boligen callinganlegg med monitor i entré, utestrøm og utebelysning. Det er etablert personheis i bygget.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via bergvarmeanlegg med vannbåren varme til radiatorer. Varmeanlegget ble konvertert fra oljefyr til bergvarme i 2017/18. Supplerende oppvarming med åpen peis i entré og peis med innstas i stuen.

Parkering / Garasje

Det praktiseres beboerparkering i området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren.

Beskrivelse av tomt/hage

Leiligheten har utgang fra stuen til østvendt balkong på ca. 6 kvm mot gaten, samt fra kjøkkenet til vestvendt balkong på ca. 5 kvm mot bakgård. Balkong mot bakgård ble montert ny i 2007 og har koselig utsyn til Uranienborgparken.
Balkongen ved stuen er delvis overbygd, og har malt betonggulv og oppmurt buet rekkverk. Det er toppmontert blomsterkasse i sink i hele rekkverkets lengde. Videre er det montert strømuttak og belysning. Balkongen ved kjøkkenet har grå gulvfliser og sortlakkert spilerekkverk i stål. Det er rom for cafésett på begge uteplassene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Kiwi og Rema 1000. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger innenfor mote, interiør og mat. Bogstadveien, Skøyen med Karenslyst Allé og Aker brygge ligger også i nærheten.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, tog og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Uranienborgveien og ligger ca. 20 meter fra boligen. Med bil fra Uranienborg tar det ca. 2 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til Uranienborg barne- og ungdomsskole, Den Franske skolen og Hartvig Nissen skole. Det finnes ellers flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1885/992743-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
16.10.1885
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra Uranienborgvn 16 B
Overført fra: 0301-213/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1889/912126-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
29.01.1889
Overført fra Uranienborgvn 16 B
Overført fra: 0301-213/53
Gjelder denne registerenheten med flere

1915/913829-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
16.08.1915
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Overført fra: 0301-213/53
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger et ekspedisjonsdokument fra 1918. I eldre saker fra slutten av 1800 til begynnelsen av 1900- tallet, kan "Ekspedisjonsdokument" anses som en slags brukstillatelse ifølge plan og bygningsetaten. Det er gitt ferdigattest i 2008 på oppføring av balkonger. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 161 048,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 7 779 773,- pr 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017 og 2018. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen er på kommunens gule liste og er en bevaringsverdig eiendom.

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger ihht. reguleringsbestemmelse S-2255. Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Endret reguleringsbestemmelse S-2937. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo er under stor utvikling og byggeprosjekter må påregnes. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Camilla Colletts vei 16 med org.nr. 971277564 har Andersen eiendomsservice som forretningsfører. Sameiet består av 11 boligseksjoner i henhold til oppdelingsbegjæring tinglyst den 16. mai 1984.

Dyrehold - må meldes skriftlig til styret.

Utført oppgraderinger og vedlikehold
Bygget bærer preg av regelmessig og godt vedlikehold gjennom årene. Tidligere oljefyranlegg er konvertert til bergvarme i 2017/2018. Piperehabilitering er utført i 2015.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 030,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, fyring, varmtvann, kabel TV, bredbånd, trappevask og forretningsførsel er inkludert i beløpet.

Herav:
À konto brensel kr 1 200,-
Renter og avdrag ca. 10-15 %

Eiendomsskatt for 2018 kr 5 434,- iflg. kommunen.

Strøm, ca kr.
Forsikring i IF Skadeforsikring / IF Skadeforsikring kr (polisenummer SP583887.2.1)


Eiendomsskatt: 5 434 ,-

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 76 795,- / Kr 822,- pr 22.11.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 950 000,- (Prisantydning)
76 795,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
10 026 795,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
250 650,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 10 026 795,-))
3 375,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
265 174,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 291 969,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

DNB 1213.58.31105
12 terminer pa.
Årlig rentesats: 4%
Saldo per 22.11.2018: 871 778,15
Andel av saldo: 76 795

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Det er avtalt provisjon 1 % inkl. mva av endelig salgssum og fellesgjeld.

Oppstart/etablering kr 12 500,-
Tilrettelegging/ oppgjørsgebyr kr 7 500,-
Innhenting av opplysninger kr 6 000,-
Spørring i grunnbok kr 1 150,-
Visninger pr. stk kr 2 500,-
Overtagelse kr 2 500,-
Markedspakke kr 25 900,-
Ukens bolig på finn.no kr 2 900,-
Tinglysningsgebyr sikringsobligasjon kr 525,-

Totalt kr 163 975,- forutsatt solgt til prisantydning.

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- og alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Frogner