Eiendom

RIS/SLEMDAL - Tomt med rammetillatelse for stor enebolig i svært attraktivt boligområde. Tegnet av Logg arkitekter.

RIS/SLEMDAL - Tomt med rammetillatelse for stor enebolig i svært attraktivt boligområde. Tegnet av Logg arkitekter.

Fakta

 • Jegerveien 10
 • Primærrom
  281
 • Boligtype
  Tomt
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  15 750 000 ,-

Omkostninger

15 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
393 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 15 750 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
--------------------------------------------------------
408 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 158 872,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  281
 • Tomt
  816

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter vil påløpe. Ikke utregnet da eiendommene ikke er bebygd og tilknyttet vann- og avløp. Det betales eiendomsskatt i Oslo kommune.

Høydepunkter

WWW.JEGERVEIEN10.NO

- Boligtomt med tilbaketrukket og svært attraktiv beliggenhet.
- Delingstillatelse foreligger
- 24% BYA
- Estimert BRA ca. 345 m²
- Utsikt mot deler av Oslo
- God og innholdsrik planløsning
- Uvanlig raus takhøyde. 2,8 m estimert i 2. etasje.
- Rammetillatelse for enebolig over to store plan foreligger
- Integrert stor garasje og sportsbod.
- Praktikant leilighet med egen inngang.
- Stor terrasse

Beliggenhet

Tomt i et tilbaketrukket og populært boligområde mellom Slemdal, Ris og Gråkammen. Området er veletablert og består av både småhusbebyggelse og store klassisk villaeiendommer. Meget barnevennlig og trafikkstille. Kun få minutters gangavstand til Risbekkveien som er inngangsporten til Nordmarka. Eiendommen sogner til Slemdal barneskole med delvis bilfri skolevei gjennom en sti til Tennisveien. Gangavstand til både Slemdal og Vinderen senter, med de aller fleste servicetilbud.

Innhold

Eiendommen ligger på Slemdal i bydel Vestre Aker. Det foreligger rammetillatelse til å bygge en stor enebolig på tomten. Det er gitt delingstillatelse fra Plan og Bygg. Den fradelte tomten får et areal på ca. 816 m². Den rammegodkjente boligen er tenkt oppført med mørk tegl og ubehandlet tre, og vil få flatt tak. Ny eier vil naturligvis kunne benytte andre materialvalg om ønskelig. Det er tomt med den rammegodkjente boligen og dens karakteristika som selges.

Kjøper vil om ønskelig kunne benytte seg av en gjennomgående moodboard for inspirasjon til interiør og utrykk utarbeidet av interiørkonsulent.

1. etasje:
Integrert garasje, sportsbod, entré, toalettrom, bod, gang, kjellerstue, vaskerom, teknisk rom. Kjellerleilighet med egen inngang, entré, kjellerstue, soverom og bad.

2. etasje:
Stue, kjøkken, spisestue, 2 bad, bibliotek/tv-stue/kontor, 3 soverom og terrasse med utgang fra kjøkken.

Det er laget alternative plantegninger med løsninger som bl.a. vinrom og annen utnyttelse av kjellerstue.

Arkitektens beskrivelse

Utgangspunktet for plassering av tiltaket var å utnytte det naturlige fallet i terrenget på eiendommen til å gi boligen adgang til uteoppholdsarealer fra begge plan, og på en skånsom måte underordne seg eksisterende bebyggelse slik at begge boliger får en klart definert del av tomten. Boligens form kan leses som to forskutte rektangulære volumer som møtes omkring boligens hovedfunksjoner, og svever over en base i in-situ støpt betong. Boligen er tenkt kledt i mørk eller lys tegl og vil med sitt avlange profil stå som en fin kontrast til eksisterende bebyggelses hvite fasader. Fasaden mykes opp på utvalgte steder med kledning og spiler i mørkt eller ubehandlet tre type kamaru eller lignende.

Boligen ligger med ryggen til eksisterende bebyggelse mot vest og fremstår herfra som en lav lukket mur som danner en naturlig avgrensning mellom eiendommens uteoppholdsarealer. Boligens fordelingsarealer og sekundærrom er plassert i denne sonen. Mot sør og øst åpnes boligens fasader med generøse vindusfelter for å gi luft og lys til boligens primære oppholds- og soverom.

Tomt

Fradelt tomt har et areal på ca. 816 m².

Parkering

Parkering i garasje integrert i boligen med sportsbod. Det er også parkering på gårdsplass.

Adkomst

Adkomst fra felles avkjørsel fra Jegerveien.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.