Eiendom

Lys og tiltalende 3-roms med stor terrasse og flott utsikt. P-plass. Attraktivt og veletablert område. Kort vei til buss

Lys og tiltalende 3-roms med stor terrasse og flott utsikt. P-plass. Attraktivt og veletablert område. Kort vei til buss

Fakta

 • Nils Kirkeruds vei 18A
 • Primærrom
  57
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Eierseksjon
 • Rom
  2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Energimerking
  E

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 450 000 ,-

Omkostninger

3 450 000,- (Prisantydning)
0,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 450 000 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
8 300,- (Trygghetspakke kjøper* (valgfritt))
2 100,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
2 500,- (Eierskiftegebyr Kleber AS/bortfester)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
100 372,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 550 372,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  57
 • Bruttoareal
  66 m²
 • Bruksareal
  60 m²
 • Tomt
  372
 • Byggeår
  1994

Velkommen til Nils Kirkeruds vei 18A

Velkommen til Nils Kirkeruds vei 18 A - En lys og innbydende 3-roms leilighet beliggende i et naturskjønt og veletablert boligområde på Vøyenenga/Kirkerud. Leiligheten ligger høyt og fritt uten sjenerende innsyn, og med flott utsikt. Sentral beliggenhet med alt man trenger i hverdagen innenfor gangavstand.

Fremstående kvaliteter:

Lys og tiltalende 3-roms
God standard - flytt rett inn
Arealeffektiv og praktisk planløsning
Stor terrasse
Flott utsikt
Innvendig vaskerom/bod
Bod på 4,5 kvm i utvendig bodbygg
Fast parkeringsplass
Stille og rolig i nabolaget
Attraktiv og sentral beliggenhet
God offentlig kommunikasjon, kort vei til buss
Gangavstand til Vøyenenga senter og Sandvika
Kort vei til barneskole og barnehager
Naturskjønne omgivelser med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter

Dette er en flott mulighet til å sikre seg en lys og hyggelig leilighet beliggende i rolige omgivelser på Vøyenenga/Kirkerud. Dette er et skjermet boligområde, uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten ligger fritt uten sjenerende innsyn, og med flott utsikt. Her bor man i umiddelbar nærhet til marka, med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter, samtidig som det er nærhet til barneskole og barnehager, samt en rekke fritidsaktiviteter. I enden av Nils Kirkeruds vei ligger Kirkerudbakken alpinbakke, så her kan man enkelt gå rett ut i bakken/ski-in-ski-out. Det er også kort vei til bussholdeplass.

Leiligheten fremstår tiltalende og flott! Lyse farge- og materialvalg er gjennomgående. Hele leiligheten er malt i 2017 (bortsett fra bad og bod). Kjøkkenet ble oppgradert i 2012, med nye fronter, ny granitt benkeplate , ny oppvaskkum og blandebatteri, samt nye fliser på vegg under overskap. Entrédøren ble skiftet i 2014, og vinduene på soverom ble skiftet i 2015. Gulvet på terrassen ble nylig beiset. Dette er en leilighet man kan flytte rett inn i!

Leiligheten har store vindusflater i stuen, som gir rikelig med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Den flotte utsikten kan nytes både fra sofaen, spisebordet samt fra terrassen. Leiligheten har en stor, delvis overbygget terrasse på ca. 17 kvm., med god plass til utemøbler, solstol, planter/blomster m.m. Leiligheten disponerer egen parkeringsplass like utenfor inngangspartiet.

Leiligheten har en meget arealeffektiv og god planløsning, og inneholder:
- Entré/gang
- Kjøkken i åpen løsning
- Stue
- 2 soverom
- Bad
- Vaskerom/bod

Bod på ca. 4,5 kvm i eget bodbygg. Parkeringsplass utenfor inngangspartiet.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard, og det er gjort løpende oppgraderinger og oppussing i senere år:
- Malt tak i stue, kjøkken, 2 soverom og gang i 2017
- Malt vegger i stue, kjøkken, 2 soverom og gang i 2017
- Beiset gulv på terrassen i 2019
- Nytt toalett på badet i 2016
- Nye vinduer på soverom i 2015
- Ny entrédør i 2014
- Oppgradert kjøkken i 2012, herunder; nye fronter, ny granit benkeplate, ny kum og blandebatteri, nye fliser på vegg under overskap (jf. opplysninger fra forrige eier)

Leiligheten rom for rom:

Entré/gang:
Romslig entré/gang, som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. God plass til skohylle, knagger og hyller til yttertøy, evt. en kommode. Lyse malte flater, fliser på gulv med varmekabler.

Stue:
Lys og hyggelig stue, med utgang til terrassen via nyere terrassedør. I stuen er det gode møbleringsmuligheter, med plass til en stor sofa, sofabord, TV-benk, kommode/hyller samt spisebord. Lyse malte flater, parkett på gulv.

Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen og sosial løsning mot stuen, noe som også sikrer god arealutnyttelse. Lys og pen kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra 2005, oppgradert i 2012. Hvite profilerte fronter og vitrineskap. Benkeplate i granitt med underlimt kum og ett-greps blandebatteri. Lyse fliser over benkeplaten, samt belysning under overskap. Kjøkken er utstyrt med hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn (medfølger ved salg). Avtrekk fra kjøkken med ventilator, Flexit avtrekkssystem. Lyse malte flater, fliser på gulv med varmekabler.

Vaskerom/bod:
Meget praktisk vaskerom/bod i tilknytning til kjøkkenet. Her er det opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt varmtvannsbereder. Sluk i gulv. Boden er imidlertid ikke å regne med et fullverdig våtrom. Boden er ellers innredet med praktiske hyller, og her har man svært god lagringsplass. Varmtvannsbereder er gitt TG2 grunnet alder.

Baderom:
Pent bad, delvis flislagt og med varmekabler i gulv. Badet er innredet med servant i innredning med underskap, speil og lys på vegg over servant, vegghengt skap, badekar med dusjarmatur og toalett. Det er også plass til en hylle, tørkestativ, skittentøykurv e.l
Fra tilstandsrapport: Det ble rutinemessig gjort søk sed fuktindikator på vegger uten unormale verdier. Registrert fall i nærheten av sluk. Uvisst vedr. membran, antatt fra byggeår. Ingen sprekk i flis. Ingen lekkasje fra armatur. Ingen dokumentasjon. Badet er gitt TG2 grunnet alder.

Soverom:
Leiligheten har 2 soverom, begge av god størrelse. Hovedsoverom er romslig og godt utnyttet, med god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode/hyller e.l. Soverom 2 er perfekt som barnerom/gjesterom, og har plass til dobbeltseng, kommode, hyller e.l. Begge rommene er innredet med skyvedørsgarderobe. Lyse malte flater, parkett på gulv.

Terrasse:
Leiligheten har en fin og usjenert terrasse på ca. 17 kvm. Terrassen er delvis overbygget, noe som gir gode bruksmuligheter store deler av året. Det er installert vannkran. På terrassen er det god plass til utemøblement, grill, blomster m.m. Her har man en usjenert uteplass, med flott utsikt over nærområdet. Terrassegulvet er nylig beiset. Sameiet har ellers et flott opparbeidet fellesareal med stor lekeplass, bordtennisbord, basketbane og sittegrupper. Et sosialt og hyggelig område for alle beboerne.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik visningsskilter til annonserte visninger.

Beliggenhet

Nils Kirkeruds vei ligger attraktivt til i et veletablert og hyggelig boligområde, med kort gangavstand til forretninger og offentlig kommunikasjon (buss - kun 7 minutter til Sandvika). Fra leiligheten har du i tillegg flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren.

Servicetilbud:
Fra leiligheten er det kort vei til Vøyenenga med bl.a. en flott Meny butikk, kiwi butikk, sushirestaurant, kafe, blomsterbutikk, legesenter, tannlege, frisør m.m. Ellers kort vei også til Sandvika sentrum, som byr på alle tenkelige servicetilbud, som butikker, kafeer, restauranter, kulturtilbud (kino, teater, kulturhus, bibliotek) etc. Sandvika Storsenter kan tilby et rikt utvalg av forretninger med noe for enhver smak. I tillegg er det flere hyggelige butikker i den tidligere gågaten i Sandvika. Her har du med andre ord absolutt alt du trenger i hverdagen. Fra leiligheten er det kun få minutters gange til flere kulturtilbud som f.eks Emma Hjorth museum, Sansehuset, Emmakafe og overnattingstilbud for besøkende. Det er i tillegg kort vei til både Kolsås, Rykkinn og Bærums Verk for en rekke butikker- og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon:
Meget god offentlig kommunikasjon i området. Bussholdeplass i Skuiveien, "Kirkerud" eller "Tangen", ca 5 minutter gange. Buss 240 Sandvika/Skui har avgang hvert 10/20. minutt Bussen bruker ca. 9 minutter til Sandvika sentrum. Sandvika er et moderne knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger for flytog, regional-/lokaltog mot Oslo og Asker/Drammen, buss i "alle himmelretninger" og taxi. Toget bruker knappe 12 minutter til Nationalteateret og 7 minutter til Asker sentrum.

Aktivitet og fritid:
Marka og flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet, med bl.a. Vestmarka, som byr på milevis med skiløyper om vinteren, og flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Fra Jorbru på Skui eller fra jordene ved Tanum kirke starter skiløypene innover i vestmarka. Det er også kort vei til Ståvivann med bade- og fiskemuligheter. Kort vei også til Kolsås og Kirkerudbakken med både helge- og kveldsåpne bakker ved vinterstid. Det er en rekke treningssentre i området, bl.a. flere steder i Sandvika. Det er også et bredt utvalg fritidsaktiviteter i nærheten, med bl.a. Hauger idrettspark, Kirkerudbakken alpinanlegg, rulleskibane, skøytebaner og fotballbaner, svømmehall, ridesentre, golfbaner m.m. Fra Sandvika er det flotte turområder langs Sandvikselven, og kyststi fra Sandvika som tar deg med til flotte friområder, idylliske naturreservat og fine parker. Kort spasertur fra Sandvika sentrum til idylliske Kalvøya og Kadettangen (ca. 30 minutters gange fra leiligheten), hvor man kan nyte strand- og bryggeliv sommerstid. Kadettangen er nylig oppgradert, og fremstår nå som en fantastisk badestrand. Det går også båt ut til øyene herfra. På Kalvøya er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Det er ellers kort vei til området ved Bærum sykehus, og videre til turområder rundt Dælivann og Kolsåstoppen.

Skoler og barnehager:
Boligen sokner til Emma Hjorth barneskole og Vøyenenga ungdomsskole, som begge ligger i nærområdet. Kort vei til flere videregående skoler. Det er flere barnehager i området, bl.a. Emma Hjorth familiebarnehage, Marihøna barnehage, Sandvika barnehage avd. Emma Hjorth, Ståvi barnehage m.fl.

Oppvarming

Varmekabler på kjøkken, gang og bad. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass utenfor inngangsdøren.

Byggemåte

Boligbygg fundamentert i betong på fjell/komprimerte masser. Grunnmur i betong. Øvrige yttervegger er oppført i bindingsverk, utvendig kledd med panel. Saltak i tre, antatt tekket med betongstein. Nyere vinduer på soverom (2015), eldre vinduer på i stuen. Balkongdør i glass, fra byggeår. Inngangsdør av nyere dato (2014).
Eldre vinduer og balkongdør er gitt TG2 grunnet alder.

Vei - Vann - Avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 27.05.94.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.03.1995 - Dokumentnr: 6832 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Festetid: 80 år
Årlig festeavgift: NOK 1 500
Panterett for inntil 3 års festeavgift.
Festekontrakten gjelder fra 01.01.1990.

30.12.1992 - Dokumentnr: 31960 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 60/180

Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.03.1995 - Dokumentnr: 6832 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Festetid: 80 år
Årlig festeavgift: NOK 1 500
Panterett for inntil 3 års festeavgift.
Festekontrakten gjelder fra 01.01.1990.

30.12.1992 - Dokumentnr: 31960 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 60/180

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

Faste/løpende kostnader

Fellesutgifter betales forskuddsvis hvert kvartal, kr. 2.000,-

Disse går til huseierforsikring , vedlikehold av fellesområder, gatebelysning, snøbrøyting, strøing mm.

Kommunale avgifter inngår ikke i fellesutgiftene men kommunalt renovasjonsgebyr blir innkrevd sammen med fellesutgifter.

Annen nyttig informasjon

Tilbehør:
Følgende medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken. Komfyren er av eldre dato, og varmluftfunksjonen og døren fungerer ikke optimalt.
- Alle rullgardiner
- Garderobeskap
- Lampe/spott på kjøkken, soverom og gang
- Varmeovner

Følgende medfølger IKKE handelen:
- Lampe over spisebord
- Vaskemaskin og tørketrommel

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner § 23.

Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av feillesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.

Adgang til utleie

Vedtekene inneholder ingen begrensninger av eiers utleieadgang.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 8300kr.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: e.mandelid@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 900 99 940.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.
Eiendommen overdras med innredning og utstyr som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der, jf. avhendingsloven § 3-4. Varig innredning og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger, med mindre annet er avtalt mellom kjøper og selger, jf. avhendingsloven § 3-5.

Tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er vedlagt salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Selgers erklæring

- Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader: Nei. Kommentar: Sprekkdannelse i 5-10 stk fliser på badet.
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom: Ja, kun av faglært. Kommentar: Opplyst fra forrige eier: Byttet toalett mai 2016, Rørlegger Haugen.
- Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade: Ja. Kommentar: Forrige eier opplyste:Det er to betongdekker som møtes over soverom 2, her er det en naturlig sprekk. Forrige eier opplyste: Tettet sprekken over soverom 2 fra oversiden med epoksylim som er blandet med sand. Utført oktober 2014. Utført av ufaglært/egeninnsats/dugnad.
- Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som: rotter, mus, maur eller lignende: Jeg har aldri sett noe eller opplevd noe selv, men ifølge årsberetningen fra 2018 står det åtebokser fra Rentokil på utvalgte steder i sameiet og man skulle på årsmøte ta opp om man skulle fortsette med disse

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.