Energi

Vil trolig øke verdsettelsen

Myndighetene i Quebec skal ha publisert et reguleringsutkast i forbindelse med Utica-skiferoljeressursene.

St. Edouard-brønnen i Quebec. Foto: Questerre

St. Edouard-brønnen i Quebec. Foto: Questerre

Artikkel av: Martine Holøien
20. september 2017 - 10.18

Reguleringsutkastet er den siste større regulatoriske milepælen før Questerre Energy kan starte utviklingen av sine Utica-skiferressurser, går det frem av et notat fra Pareto onsdag, ifølge TDN Finans. 

Meglerhuset ser begrenset risiko for betydelige endringer i utkastet, grunnet flertallsregjeringen i Quebec. Gitt bekreftelse av et positivt reguleringsregime for utvikling av naturgassressurser og endelig godkjenning, vil Pareto trolig øke verdsettelsen av Questerre med 3-6 kroner per aksje til 14-17 kroner, opplyses det. En slik verdsettelse ligger 61-96 prosent over onsdagens kurs.

Questerre opplyste forrige uke, i forbindelse med Paretos olje- og Offshorekonferanse, om at selskapet hadde blitt presentert en oversikt over reguleringene.