Energi

Deep Sea Mooring er i gang med Maersk-jobb

- Dagens annonsering er en enorm prestasjon for Deep Sea Mooring. 

Maersk Developer. Foto: Maersk Drilling.

Maersk Developer. Foto: Maersk Drilling.

Artikkel av: Are  Strandli
26. februar 2018 - 15.55

Deep Sea Mooring som har hovedkontor på Straume og er et datterselskap av Vryhof, har ifølge en melding mandag, startet jobben med å tilby moringsutstyr, design og marine tilsynstjenester til Maersk Drilling utenfor kysten av Trinidad.

Maersk Drilling ble nylig tildelt en kontrakt for den halvt nedsenkbare boreriggen Maersk Developer av Shell som dekker boreaktiviteter i Blokk E i East Coast Marine Area. 
I tillegg har selskapet Vryhof Anchors blitt tildelt en kontrakt for levering av anker.

- Dagens annonsering er en enorm prestasjon for Deep Sea Mooring og Vryhof Anchors som demonstrerer vår forpliktelse til Karibien og Sør-Amerika på bakgrunn av det nylig vellykkede arbeidet vi gjorde med Maersk Drilling i Colombia, sier konsernsjef Wolfgang Wandl i Vryhof.

- Det er også en anerkjennelse til kvaliteten på teamet vårr - med vårt operative personell som en nøkkelfaktor i Maersk Drillings beslutning, og vår høyt verdsatte relasjon ed Maersk Drilling som har ført til at vi har støttet deres riggmoringsprosjekter siden 2013, legger han til. 

Prosjektet vil bli styrt fra DSM Norway.