Finansavisen Premium

The Rock lanserer hodetelefoner

Dwayne Johnsen har lånt navnet sitt til et par hodetelefoner som fungerer bedre enn ventet. 

Foto: UA

Foto: UA

Artikkel av: Marius Mørch Larsen
17. juli 2018 - 12.52

For noen år siden var kjendishodetelefoner tingen. En drøss med mer eller mindre kjente personer lånte navnet sitt til mer eller mindre god produkter. Rapperen Dr. Dre var den første som fikk det til. I Norge er kanskje Kygo-hodetelefonene de som ligger sist på minnet.

Nå er det altså Dwyane «The Rock» Johnsen som inviterer deg til å trene som han. Se ut som han. Vel, iallefall med det samme utstyret. Johnsen har bygget en snodig karriere på å være vår tids Arnold Schwarzenegger. Han begynte med wrestling og rotet seg derfra mer og mer inn i film. Noen elsker skuespillerevnene hans, andre fnyser hånlig. Likevel har han altså klatret opp og blitt verdens best betalte skuespiller.

Nå er det altså duket for litt bruk av varemerket «The Rock», godt hjulet av hans egen instagram-konto hvor det pumpes hardt og tungt med musikk på.

Slår an

Og det som overrasker litt i USA er at hodetelefonene er temmelig gode.

For pietistiske nordmenn kan kanskje hodetelefonene bli litt mye. På hver side er det en også, og på toppen står det «blood, sweat, respect». På den annen side, det er lite som får nordmenn til å miste hodet like mye som trening. Før jogget norske par i bitter stillhet i skogen, nå filmer de hverandre mens de gjør squats på treningsenteret.

Men ifølge Esquire og Business Insider gjør de altså jobben godt. Batteritiden skal overbevise og de fungerer godt til det de skal brukes til. Hardtrening. Hevdes det altså. 

Salgstallene vil vel antagelig være like dominert av millionvis av likes og visninger på tv-stjernens Instagram-konto, som har 110 millioner følgere og som har mye bilder av Johnsen trenende med høretelefonene på. 

Svetteglade 

Uansett, hodetelefonene er laget i samarbeid med Under Armour (UA), og har fått navnet Sport Wireless Train headphones. Det har du allerede glemt, så dermed er det kanskje greit at de er mest kjent som Project Rock-hodetelefonene. Det kan utstyrsmerke trenge etter noen tøffe år der UA har mistet mer og mer «cool». Men er det noe de får av samarbeidet med kampesteinen, så er det cool.

Hodetelefonene er trådløse, batteritiden er på 16 timer og de skal være vannsikre (les: tåle svette). JBL på sin side står for det lydtekniske.

Prisen er 250 dollar og den kan foreløpig bare kjøpes på nettet om du kjøper dem i Norge.

Foto: UA