Jobb & karriere

Norges Handelshøyskole til Oslo

Norges handelshøyskole utfordrer på BIs hjemmebane og etablerer fulltidsstudium i Oslo.

Artikkel av: Marianne L. Skarsgård
31. oktober 2016 - 08.51

Norges handelshøyskole (NHH) påberoper seg å være det foretrukne alternativet for de beste revisorkandidatene. Nå rykker skolen med base i Bergen inn i Oslo med et påbyggingstilbud som gir master i regnskap og revisjon (MRR), skriver DN.

- Vi ønsker å være til stede der de relevante kandidatene er, sier Jan I. Haaland, dekan for masterstudiene ved NHH, til avisen.

BI-rektor Inge Jan Henjesand har ifølge DN ikke vært tilgjengelig for intervju de siste dagene. I en e-post formidlet av kommunikasjonsavdelingen uttaler rektoren, som selv er siviløkonom fra NHH, følgende:

- Jeg ønsker NHH lykke til med etableringen i Oslo. BI har konkurrert godt med NHH på etter og videreutdanningsmarkedet i Oslo i mange år. Når det gjelder masteren i regnskap og revisjon har BI flere søkere enn vi kan ta opp. Vi arbeider tett med revisjonsselskapene om utviklingen av dette studiet. Suksesskriteriene er her, som i andre studier på BI, å kombinere faglig styrke og relevans for å utvikle et best mulig studietilbud, går det frem av e-posten fra Handelshøyskolen BI.