Jobb & karriere

Dette er Norges beste arbeidsplasser

Se listen over Norges Beste Arbeidsplasser 2017.

Artikkel av: Øystein Byberg
17. mars 2017 - 09.10

Norges beste arbeidsplasser er kåret. Toppselskapene i de ulike kategoriene i Great Place To Work er Iterate, AbbBie, Eiendomsmegler 1 Midt-Norge og Sopra Steria.

Over 28.000 ansatte fra 191 norske virksomheter har sagt sin mening om 58 forhold ved arbeidsplassen.

- Lederne på de beste arbeidsplassene vet hvor avgjørende deres rolle og ansvar er for å bygge tillit og skape gode relasjoner. Og dette er fundamentet for å sikre utvikling, vekst og omstillingsevne, , sier Jannik Krohn Falck, administrerende direktør i Great Place to Work.

Sopra Steria, et av Norges største konsulentselskaper, har etter ti år i toppsjiktet nå gått helt til topps i kåringen av Norges beste arbeidsplasser.

Selskapet har de siste fem årene utmerket seg som topp-tre i sin kategori, og har ligget i teten i over ti år. I dag tas altså seieren helt hjem, i en konkurranse der over 191 virksomheter deltar. Sopra Steria konkurrerer i kategorien for virksomheter med 500 medarbeidere eller mer.

Administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia, Kjell Rusti, tror fokus på kompetanseutvikling og kunnskapsdeling er årsaken til at de utmerker seg gang på gang i Great Place to Work-kåringene.

– For å være Norges beste konsulentselskap må vi til enhver tid kunne tilby den beste kunnskapen i markedet. Ansattgoder i seg selv er ikke nok for å tiltrekkes de beste fagpersonene. Dyktige konsulenter ønsker å jobbe med kolleger av samme kaliber og hos en arbeidsgiver som har et spesielt fokus på å utvikle dem faglig. I tillegg vil vi gjerne takke våre kunder, uten dem hadde ikke våre medarbeidere trivdes slik de gjør, sier Rusti i en melding.

Kategori: 20 - 49 medarbeidere

 1. Iterate
 2. SOCO
 3. Vali
 4. Symetri Collaboration
 5. Monobank

Kategori: 50 - 199 medarbeidere

 1. AbbVie
 2. Vitari
 3. mnemonic
 4. Uniconsult
 5. Netlight

Kategori: 200 - 499 medarbeidere

 1. EiendomsMegler 1 Midt-Norge
 2. Webstep
 3. FINN.no
 4. DHL Express
 5. Max Marketing Gruppen

Kategori: 500+ medarbeidere

 1. Sopra Steria
 2. Reitangruppen
 3. McDonald's
 4. Bouvet
 5. Norgeshus