Jobb & karriere

Tidligere DNB-topp blir partner i Analytika

Hans Petter Madsen blir både partner og daglig leder for Analytika. 

Foto: Shutterstock.

Foto: Shutterstock.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
2. mai 2018 - 08.40

Hans Petter Madsen starter som partner og daglig leder for konsulentselskapet Analytika AS, fremgår det av en melding onsdag. 

Madsen har blant annet erfaring som CEO i DNB Forsikring, i tillegg har han hatt sentrale lederposisjoner i HELP Forsikring og SpareBank 1 Forsikring. 

Analytika AS ble etablert for bare to år siden, og leverer konsulenttjenester samt investerer i start-ups, enten hver for seg eller i kombinasjon. Selskapet står blant annet bak forsikringsselskapet Tribe, fundingplattformen DealFlow og helseappen Fort Frisk.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer. Analytika har investert i en rekke oppstartvirksomheter, spesielt innenfor FinTech-området. Jeg tror at min erfaring fra både ledelse av selskaper og det å bygge opp virksomheter fra bunnen av vil være veldig nyttige bidrag, sier Madsen.