Jobb & karriere

Konsernregnskapssjef

Publisert: 08.01.2019
Søknadsfrist: Snarest

Konsernregnskapssjef med oppfølging av internasjonale datterselskaper

Hallmaker er en av Norges ledende aktører innen stålbygg, plasthall, utleie og byggservice. Selskapet ble startet i Oslo i 1919, og har i dag produksjon i Polen, USA, England, Sverige og Norge, og en omsetning på ca 800 millioner NOK. Hallmaker eier 100 % av det internasjonale selskapet Rubb Group, en verdensledende leverandør av Rubbhaller, isolerte Thermohaller, flyhangarer og plasthaller til industrielle, kommersielle og militære markeder. Vi er en av verdens fremste produsenter av miljøvennlige modulbaserte haller og dukløsninger. Vi prosjekterer og monterer stålbygg og leverer arkitekttegnede bygg tilpasset kundens behov. Hovedkontor er på Lysaker.

Ønsker du internasjonal eksponering?
Har du erfaring med konsernregnskap og prosjektregnskap?
Vil du påvirke et selskap i vekst?

Hallmaker Group er i en endringsfase hvor ny strategi implementeres og endringsprosesser igangsettes. Virksomheten rigges for ytterligere vekst og internasjonalisering. Derfor søker vi nå en konsernregnskapssjef som skal samarbeide med våre økonomi- og regnskapsansvarlige i datterselskapene (Norge og internasjonalt), regnskapsbyråer og revisor. 

Konsernregnskapssjef/Group Financial Controller

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

  • Etablere og videreutvikle felles rutiner og prinsipper for regnskapsføring og inter-company transaksjoner i konsernet
  • Bestiller og kontaktpunkt mot regnskapsbyråer og revisor i inn- og utland
  • Faglig veileder og oppfølger mot datterselskapene i Norge, Sverige, Polen, UK og USA
  • Planlegge, koordinere og lede gjennomføringen av årsoppgjørsprosessen.
    • Innhente og kvalitetssikre perioderegnskaper fra datterselskap
  • Budsjettering og prognoser
  • Ansvar for utarbeidelse av konsernregnskap og rapportering på konsernnivå

Vi ser etter deg som har god erfaring med økonomistyring og regnskapsledelse. Du vil rapportere til Group CFO og samarbeide tett med business controllere og daglige ledere i datterselskapene. Vi søker en selvstendig person som har nødvendig faglig kompetanse innen prosjekt- og konsernregnskap, og som evner å følge opp flere selskapers rapporteringer i en konsernstruktur. Vi forutsetter at du har gode ferdigheter i excel, og er du i tillegg omgjengelig, proaktiv og evner å bygge relasjoner, er kanskje dette jobben for deg. 

Vi tilbyr en meget interessant og utfordrende mulighet i et solid og internasjonalt rettet selskap med vekstambisjoner. I Hallmaker er det korte beslutningsveier og gode muligheter for personlig utvikling. Du vil få muligheten til å jobbe i et engasjert, faglig sterkt og hyggelig miljø. Arbeidsted er ved vårt hovedkontor på Lysaker, og det forventes noe reising i inn- og utland.

Hvis du har spørsmål om stillingene, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Sylvia Sørensen tlf. 918 33 926 eller Jan Petter Halvorsen, tlf. 952 99 077. Vis interesse for stillingene ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com