Jobb & karriere

Regnskapssjef

Publisert: 20.03.2019
Søknadsfrist: Snarest

EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra intern til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.

Regnskapssjef

Vi er nå på jakt etter en faglig sterk regnskapssjef. I denne stillingen får du ansvaret for finansiell og annen offentlig rapportering for EY Norge. Videre vil du ha en nøkkelrolle i å sikre at vi overholder lover og regler innen regnskap, skatt og avgift. Din kontaktflate som Regnskapssjef vil være bred internt i EY, både nasjonalt og internasjonalt og på alle nivåer i organisasjonen.

 

 

Viktige arbeidsoppgaver vil være

 

I rollen som Regnskapssjef vil du få muligheten til å bruke evnene dine på flere områder.

Rollen vil inneha et bredt ansvarsområde inn mot regnskaps- og skattemessige problemstillinger. Du vil også delta i prosjekter og andre oppgaver i Nordic Finance. Stillingen rapporterer til Nordic Finance Controlling Lead.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for årsregnskap og ligningspapirer for EY AS og indre selskap, samt datterselskaper
 • Ivareta at EY overholder gjeldende regelverk innen regnskap, skatt og avgift
 • Kontaktperson i Finance for våre norske partnere
 • Ha ansvar for en eller flere regnskapsprosesser på Nordisk nivå og samarbeide tett med vårt Shared-Service senter i Polen
 • Delta i periodeavslutninger og andre felles nordiske oppgaver og prosesser
 • Rapportering til selskapstilsyn og andre offentlige organer
 • Kontaktperson mot ekstern revisor
 • Ad hoc- og prosjektoppgaver i et godt og nært samarbeidende Nordic Finance team
 • Drive forbedringsprosjekter innen ditt fagfelt

 

 

Egenskaper for å lykkes i rollen

 

Vi ser etter deg som evner å sette deg raskt inn i nye problemstillinger og er analytisk anlagt. Du liker å strukturere din hverdag for å levere innenfor tidsfrister med god kvalitet. Videre er det viktig at du evner å kommunisere og etablere relasjoner på tvers av forretningsområder og avdelinger. Du bør kunne løfte blikket, samtidig som du har kontroll på detaljene.

 

 

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Høyere økonomisk utdannelse, gjerne master i regnskap og revisjon (MRR) eller tilsvarende
 • Relevant erfaring, gjerne fra revisjon og/eller operativ regnskapsfunksjon
 • Solid kompetanse og interesse for regnskap, skatt og avgift
 • God systemforståelse og -interesse
 • Sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

 

 

Hva vi tilbyr

 

I EY får du jobbe med inspirerende og meningsfulle oppgaver med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt årlig kursing for å sikre kompetanseutvikling. Videre vil du være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

 

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over send oss din søknad snarest.

 

Har du lyst til å vite mer?

 

Ta gjerne kontakt med Vegard Holmen (982 07 086) eller Anette Astrup Bleie (952 85 405) for en uforpliktende prat.

 

 

Vær med å skape tillit og verdi i samfunnet. Søk nå.