Kuriosa

Petter Solberg: Dette er drømmen

Petter Solberg skal gjenvinne hegemoniet i rallycross med en Volkswagen Polo GTI. 

Petter Solberg. Foto: NTB scanpix

Petter Solberg. Foto: NTB scanpix

Artikkel av: NTB
20. mars 2017 - 17.19

Petter Solberg presenterte 2017-sesongens bil mandag.

– Dette er drømmen. Vi har jobbet så lenge med dette. At vi endelig har fått landet det, kan knapt beskrives med ord. Jeg kommer bare på ett ord for denne bilen, dette teamet, teamkamerat Johan og Volkswagen Sverige: Utrolig, sier dobbelt rallycrossverdensmester Petter Solberg.

Solberg ble bare nummer fire i VM sist sesong, mens den nye lagkameraten Johan Kristoffersson ble nummer to i sammendraget – kun slått av Mattias Ekström.

– Vi har brukt en del tid på å teste vår Volkswagen Polo GTI Supercar, og hver gang jeg går ut av den bilen, gjør jeg det med et stort smil. Det eneste jeg ønsker er å komme tilbake og kjøre mer. Det er et ekte monster, men det er også et vakkert monster som er bygget av de briljante menneskene i Hannover, Volkswagen Motorsport, sier Solberg.

Hans nye bil er preget i blå, hvite og svarte farger. Kjøredressen er hovedsakelig hvit og svart.