Kuriosa

Comeback for Tiger Woods

Tiger Woods. Foto: Michael Madrid-USA TODAY Sports/Reuters.

Tiger Woods. Foto: Michael Madrid-USA TODAY Sports/Reuters.

Artikkel av: NTB
4. desember 2017 - 05.58

Tiger Woods leverte godt i den siste runden i PGA-turneringen på Bahamas søndag. 41-åringen sier seg fornøyd med 9.-plass i comebacket.

Den tidligere verdenseneren leverte en eagle og seks birdier den siste dagen, som til slutt endte fire under par etter en dobbeltbogey og to bogeyer på de siste ni hullene. Med 68 slag den siste dagen endte han på totalt 280 slag på fire runder – åtte under par.

– Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg viste noen gode tendenser, sa Woods, som mener fremtiden er lys.

Neste år?

Men det viktigste med turneringen, sa han, var at han spilte uten smerter. 41-åringen spilte for første gang siden februar. I april måtte han gjennom nok en ryggoperasjon.

– Jeg visste at jeg kom til å klare fire runder, det var ikke et problem, sa Woods, som også mistet hele 2015/16-sesongen med ryggproblemer.

Amerikaneren endte med 69-68-75-68 som fasit på de fire rundene på Bahamas. Dermed var det dag tre som sendte ham ut av tetstriden med hele fem bogeyer.

Med Woods' solide prestasjon kom også spørsmålene om neste år.

– Jeg vet ikke hvordan timeplanen blir, men forventningene mine er at vi kommer til å spille neste år. Hvor mange og hvor vet jeg ikke, men det finner vi ut av, sa Woods.