Kuriosa

- Dette burde ha vært film

Nordmann vant over 55.000 kroner på oddsen

Kunne cashe inn etter ellevilt drama.

Ola Kamara scorer 3-3 målet under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal Stadion 26. mars 2019. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Ola Kamara scorer 3-3 målet under EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Sverige på Ullevaal Stadion 26. mars 2019. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
27. mars 2019 - 15.25

Gårsdagens 3-3-kamp mellom Norge og Sverige går inn i historien som et av de mer underholdende oppgjørene mellom nabolandene.

For enkelte nordmenn ble kampen også økonomisk innbringende.

600 ble til 55.000

Coolbet forteller at en av deres norske kunder satset 616 kroner på uavgjort til 12,5 i odds på liveoddsen da Norge ledet 2-0.

Spilleren kombinerte det med Brasil-seier borte mot Tsjekkia og Algerie-seier hjemme mot Tunisia, og fikk en totalodds på 90.

- Vi har en mistanke om at dette var en av få nordmenn som jublet «litt» da Sverige utlignet til 2-2 (i det 86. minutt), sier Coolbet-talsmann Mikael Mellqvist i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under.

Kilde: Coolbet.

Jubelen stilnet nok da Sverige gikk opp til 3-2 i det første minuttet av overtiden.

Før frustrasjonen igjen ble til glede når Ole Kamara ordnet 3-3 seks minutter på overtid, med kampens siste ballberøring.

- Dette burde vært film. Vi hadde likt å se reaksjonene underveis her, sier Mellqvist om spilleren som cashet inn 55.440 kroner.

200 ble til 14.200

Han karakteriserer uavgjort mellom Norge og Sverige som et dårlig resultat for bookmakeren, men veldig bra for mange av sine norske kunder.

En annen nordmann hadde satt opp kampen på en kupong (se under) med tre uavgjort-tips, også inklusive den elleville opphentingen av Åge Hareides Danmark til 3-3 borte mot Sveits.

Spilleren føyde til en Doncaster-seier mot Bristol Rovers, og satset 200 kroner på kupongen som fikk hele 70,95 i odds.

Vedkommende kunne dermed til slutt glede seg over en utbetaling på nærmere 14.200 kroner.

- Imponerende, og selvsagt litt flyt. Men det skal gode oddsspillere også ha, avslutter Mellqvist.