Kuriosa

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim ber om hjelp

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim. Foto: Finansavisen

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim. Foto: Finansavisen

Artikkel av: Stian Jacobsen
25. juni 2019 - 14.47

Celina Midelfart og Tor Olav Trøim søker etter en oppegående, ansvarsfull og pålitelig heltidsansatt housekeeper/nanny i sitt hjem på Frogner i Oslo. Det kommer frem av en annonse på Finn.no. Det var Dagbladet som først omtalte saken.

Hovedoppgavene vil være barnepass, husholdningsansvar og rengjøring/rydding.

Midelfart og Trøim ser etter en person med høyere utdannelse, fortrinnsvis pedagogisk utdanning. Videre må kandidaten ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, og ikke minst et gyldig sertifikat

Milliardærene lokker med gode betingelser til rett person.