Kuriosa

Mann på sparkesykkel tatt etter tur i Operatunnelen

Politiet oppdaget fredag formiddag en mann på elektrisk sparkesykkel på vei gjennom Operatunnelen i Oslo sentrum.

El-sparkesykkel, Operatunnelen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix.

El-sparkesykkel, Operatunnelen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix.

Artikkel av: NTB
12. juli 2019 - 12.19

– Vi så ham på kameraene våre. Etter farten å dømme er dette en elektrisk sparkesykkel. Den kjører på den lille skulderen mellom veggen og veien. Dette er både forbudt og livsfarlig, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet sendte ut en patrulje for å stanse mannen like før klokken 12.

– Det viste seg å være en utenlandsk turist, som hadde fulgt ruteanvisningen fra Google Maps. Turisten forsto imidlertid raskt at dette ikke var forsvarlig, og hadde kjørt ytterst forsiktig i retning utgangen, opplyser operasjonslederen.

(©NTB)