Livsstil

150.000 nordmenn drar til Thailand

- Thailandfeberen ser absolutt ikke ut til å dempe seg, sier Jørn Kristiansen i Star Tour. Nå jaktes det på ekstrafly.

Artikkel av: Stian Jacobsen
27. august 2008 - 09.33

Salget av vinterens feriereiser er i full gang. Star Tour har satset på et eksotisk vinterprogram, og har snart solgt halvparten av reisebeholdningen. Mest rift er det om Thailand. Tre av fire turer er allerede fullsatt, og feriearrangøren jakter nå på ekstrafly.

Star Tour anslår at 150.000 nordmenn vil besøke Thailand i løpet av 2008. Det er en økning på 20 prosent fra 2007.

- Thailandfeberen ser absolutt ikke ut til å dempe seg. Årets juleavganger ble utsolgt i løpet av noen få dager. I vinterferien neste år er det knapt et ledig sete å oppdrive, og det samme gjelder påsken, sier daglig leder i Star Tour, Jørn Kristiansen. I tillegg har Star Tour solgt langt flere flybilletter enn vanlig til Thailand.