Livsstil

Norsk Adecco-ving flyr til England

Sarpsborg-vingen ville ikke gå ned i lønn. Nå går han til engelsk fotball.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: NTB
10. juli 2009 - 06.25

Sarpsborg-spilleren Jon Andre Fredriksen er klar for den engelske 1.-divisjonsklubben Hartlepool, melder sa.no.

Styremedlem Bjørn Inge Nilsen i Sarpsborg 08 bekrefter at klubbene er blitt enige om en overgang for den 27 år gamle midtbanespilleren.

- Den engelske klubben ønsket ham allerede denne uken for at han skulle være med i klubbens oppkjøring til sesongen. Det sa vi nei ti til. Vi ønsker at Jon André skal spille kampen mot Sogndal før han forlater klubben. Det er vi blitt enige med Hartlepool om, men etter kampen søndag reiser han over til England for å starte i sin nye klubb, sier Nilsen.

Ettersom Fredriksen ikke godtok lønnsreduksjonen nylig, ville han vært fri til å bytte klubb fra 1. august. Mot å slippe ham søndag får Sarpsborg en kompensasjon på 7500 pund (snaut 80.000 kroner). (©NTB)