Livsstil

Slik gjør du 2011 til ditt år

Er du demotivert, trett og tiltaksløs? - Instillingen din er helt avgjørende, sier NLP Coach.

kvinne_smart_glad.jpg

kvinne_smart_glad.jpg

6. januar 2011 - 08.58

Vi er godt inne i den første uken i det nye året og har fått kjenne litt på hverdagen igjen. For mange betyr nytt år - nye mulighter - mens for andre går den ene dagen etter den andre ubemerket hen.

Er du demotivert, trett og tiltaksløs, må du ifølge NLP Coach Vibecke M. Garnaas gjøre noe med innstillingen din.

- Instillingen din er helt avgjørende for om du opplever hverdagen på en positiv eller negativ måte, sier Garnaas til Kvinneguiden.no.

Hun mener innstillingen vi har til omgivelsene våre ofte reflekterer våre indre følelser. Og ved å være mer bevisst på disse følelsene, kan vi på en enklere måte snu hverdagen til en positiv opplevelse i form av tanker og handlemønstre, som igjen gjenspeiler vår positive holdning.

Garnaas er utdannet Master NLP Coach, Hypnoterpeut og Time Line Terpeut. Hennes livsoppgave består i å inspirere og motivere andre til å leve ut sine drømmer på en balansert og harmonisk måte, gjennom personlig vekst og utvikling.

For å gjøre 2011 til ditt år, råder Garnaas ifølge nettstedet blant annet til å skrive ned alle de positive tingene du gleder deg til i det inneværende året.

Videre oppmuntrer hun til å dagdrømme litt, da dette er med på å redusere stress og gi inspirasjon.