Livsstil

Selger palass for 166 millioner på spanskekysten

Boligkrisen har rammet Spania og det finnes en rekke godbiter å velge mellom. For 166 millioner kroner kan du bli kongen av spanskekysten.

Foto: Sotheby's International Realty Affiliates.

Foto: Sotheby's International Realty Affiliates.

Artikkel av: Stian Jacobsen
19. april 2012 - 14.36

Spania har blitt knallhardt rammet av de økonomiske problemene i Europa. Høy arbeidsledighet og fallende boligpriser har vært en giftig miks.

Dagens boligkjøpere kan derimot sikre seg en fritidseiendom til en brøkdel av hva som var prisen en del år tilbake.

Selv om vi hyppig leser om et boligmarked som ligger med brukket rygg, finnes det en rekke godbiter å velge i for boligkjøpere med en velfylt lommebok.

Les også: Dette får du for 106 millioner i Thailand

På nordøstkysten av Spania, nærmere bestemt Tossa De Mar på Costa Brava, finner vi en imponerende eiendom som nå ligger ute til salgs for den nette sum av 166 millioner kroner.

Eiendommen er lokalisert oppe i klippene på et av de vakreste stedene i Costa Brava, noe som garanterer deg en spektakulær utsikt over havet og de vakre buktene. Her har utvikleren også sørget for et terrasseområde som vil kunne ta pusten fra de fleste.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra garasjen går det en glassheis opp til de ulike nivåene på eiendommen. Hovedhuset har en imponerende lounge, et moderne kjøkken, to vanlige soverom og et master bedroom. Totalt har eiendommen 12 soverom og 13 bad fordelt på 1.448 kvadratmeter.

Boligen har et overlegent vakkert "kontor" med panoramautsikt over Middelhavet. Omringet av glassvegger føles det nesten som du sitter og jobber svevende i luften.

En spansk bolig til 166 millioner kroner har selvfølgelig en egen vinkjeller. Kjøperen kan også glede seg over en infinitypool og en utendørs kino.

Følg HegnarOnline på Facebook her