Livsstil

Annette fikk innovasjonspris i Dubai

Smartcare-gründer Anette Skeie Jakobsen fikk pris under en helsekonferanse i Dubai.

Artikkel av: Karen Thue
16. desember 2013 - 15.53

- Jeg tenkte at dette er alt for stort for oss å være med på, sier Annette Skeie Jakobsen om forespørselen som kom i sommer om å presentere Smartcare på en konferanse om helseteknologi i Dubai i regi av Healthcare Information and Management Sysems Society. Nonprofit-organisasjonen har hovedkontor i Chicago og 52.000 personlige medlemmer samt 600 selskaper og 250 partnerorganisasjoner, skriver DN.

- Men så tenkte jeg at det jo ikke finnes noen bedre måte å presentere oss på internasjonalt enn på en konferanse kun leger og andre ansatte i helsesektoren. Og i Midtøsten bor det jo 3000 mililoner mennesker, sier Skeie Jakobsen.

Med Smartcare kan diabetespasienter legge inn automatisk varsling via oppringning og sms til pårørende i tilfelle man skulle få føling.

På konferansens siste dag, viste det seg at Smarcare stakk av med prisen for det mest innovative mobile helseprodukter.

FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK