Livsstil

Tone Damli Aaberge blir Betsson-ambassadør

Tone Damli Aaberge skal fronte Betsson sammen med John Arne Riise.

Tone Damli Aaberge - Foto: Scanpix

Tone Damli Aaberge - Foto: Scanpix

Artikkel av: Odd Steinar Parr
13. januar 2014 - 13.05

Betsson har signert en samarbeidsavtale med Tone Damli Aaberge som gjør henne til ambassadør for spillselskapet.

- Tone har massevis av gode egenskaper og vil være en flott ambassadør for oss. Både som TV-profil og artist har hun sørget for strålende underholdning til det norske folk i mange år, og vi er trygge på at det blir tilfellet også nå, sier PR-manager Mikael Mellqvist fra Betsson.com.

- Alltid vært United-fan Damli Aaberge blir dermed Betssons frontfigur sammen med John Arne Riise de neste årene. Hun vil fronte kampanjer på nettsidene, samt delta i en del Betsson-arrangementer.

- Fra jeg var liten har jeg satset småpenger på ulike tippeligakamper, og spenningen har alltid vært like stor. Lørdager og søndager har for meg alltid vært fotball- og tippedager, sier Damli Aaberge i et intervju på Betsson-bloggen.

- Jeg har alltid vært Manchester United-fan, og selvsagt Sogndal. Jeg har selvsagt ingen problemer med å fortelle (mangeårig Liverpool-spiller) Riise hvilket lag som er best, legger hun til.

- Må øve på pokerfjeset Dog innrømmer Tone at hun nok må øve litt på pokerfjeset.

- Jeg er en person som har vanskelig for å skjule begeistring, og kan lett "skinne opp" hvis jeg får gode kort. Om jeg er god i poker, med tanke på pokerfjeset mitt, vil jeg anta at jeg ikke er supergod. Men gleden er stor, sier Damli Aaberge.

Sogndal-jenta vil i tillegg starte et kulturfond sammen med Betsson. Fondet vil de neste to årene dele ut totalt 500.000 kroner.

- Betsson har tidligere gitt vekk mye midler til ulike organisasjoner, spesielt til idrett. Jeg savner mer engasjement rundt kultur, og mener kultur-Norge kan trenge en liten slant, sier Damli Aaberge.

Følg HegnarOnline på Facebook her!