Livsstil

Tone i poker-NM: Det har vært veldig nervepirrende

Tone Damli kom natt til torsdag på tredje plass i kvinnenes norgesmesterskapet i poker for kvinner i Dublin.

Artikkel av: Karen Thue
26. mars 2015 - 09.41

Onsdag natt ble norgesmesteren i poker for kvinner kåret. Etter at Tone Damli ble slått ut, satt Sandra Storholt og Kristine Dalen igjen å kjempet om NM-tittelen og drøyt 50.000 kroner. Storholt kunne kort tid etter Damlis exit ta seieren i «Ladies event», melder VG.

Premien for Damlis tredjeplass er over 25.000 kroner.

– Det har vært veldig nervepirrende og lærerikt. Jeg har blitt en mye bedre pokerspiller på kort tid. Det var ekstremt morsomt. Jeg hadde ikke drømt om å gjøre det så bra. Det er over all forventning, sier hun til VG like etter.

Hva har gjort deg så god på så kort tid? spør avisa.

– Jeg tror jeg er flink til å lytte til rådene jeg får, også har jeg kanskje et pokerfjes, sier hun med et smil, svarer Damli.

I morgen skal hun spille main event hvor det er ventet rundt 1300 deltagere, skriver VG.

– I morgen skal jeg ut mot gutta. Vi får se hvordan det går, jeg begynner å bli støl i ryggen. Men jeg gleder meg.