Livsstil

Kan krimdronningens nye låt vinne Eurovision?

Detektivforfatter Camilla Läckberg har skrevet en låt som vil fremføres av sangerinnen Anna Books under svenskens "Melodifestival". Om hun vinner kan

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: Karen Thue
30. november 2015 - 13.41

I september ble det klart at Camilla Läckberg hadde sendt inn en låt til Melodifestivalen 2016, skriver Aftonbladet.se. Melodifestivalen tilsvarer norske Melodi Grandprix - det er her deltageren til den internasjonale Eurovision Song Contest blir valgt ut.

I forrige uke ble det klart at bidraget til Läckberg har kommet med, og at sangen fremføres av artisten Anna Book.

Läckberg har skrevet teksten til  låten "Himmel för två", og Sven-Inge Sjöberg, Larry Forsberg og Lennart Wastesson har produsert musikken. Nå forteller krimforfatteren at dette er en drøm som går i oppfyllelse.

"Endelig kan jeg bekrefte det! En mangeårig drøm går i oppfyllelse!! I år er jeg med og konkurrerer som tekstforfatter i "mello"!", skriver Läckberg på sin Instagram. Hun forteller at dette har vært en av hennes store mål i yrkeslivet, og noe hun har arbeidet hardt og målrettet mot i flere år.

Detektivforfatteren er stolt over at det er akkurat sangerinnen Anna Book som skal synge bidraget.

"Hvilken artist å få skrive for!", skriver Läckberg.