Livsstil

Hellstrøm rydder opp - igjen

Mesterkokken Eyvind Hellstrøm inngår et langsiktig samarbeid med Kolonial.no.

Eyvind Hellstrøm - Foto: Kolonial.no/NTB

Eyvind Hellstrøm - Foto: Kolonial.no/NTB

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
1. november 2016 - 10.32

- Dette er først og fremst fantastiske nyheter for kundene våre, sier gründer og markedssjef Mats André Kristiansen i Kolonial.no, ifølge en pressemelding.

I mange år har norsk dagligvarebransje forsøkt å få til samarbeid med Eyvind Hellstrøm. I dag inngår Kolonial.no et langsiktig samarbeid med mesterkokken.

- Ikke bare er Hellstrøm selveste mesterkokken. Han har også gjennom sine TV-programmer de siste årene møtt hundrevis av familier som sliter med å få hverdagskabalen til å gå opp. Nå skal han hjelpe våre kunder med mestring på kjøkkenet. Med enkle hverdagsmiddager og triks på kjøkkenet, men også søndagsmiddagene, eller når familien kommer hjem til jul, sier Kristiansen.

Hellstrøm mener samarbeidet kommer til å snu opp ned på norsk dagligvarebransje.

- Gründerne bak Kolonial.no har skarpe visjoner for mathandelen i Norge. De representerer noe helt nytt, og jeg har oppriktig tro på at disse vil lykkes i sin satsning. Jeg gleder meg til å inspirere tusenvis av familier hver eneste uke og bidra til at det lages bedre mat, med de riktige råvarene, sier han.

Hellstrøm skal bidra med oppskrifter, kunnskap, produkter og annet innhold til Kolonial.no sine kunder.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.