Livsstil

Julegavelisten til de rikeste - dette er årets gaver

Hvert år lager Neiman Marcus en julebok med julegaveforslag som er alt annet enn ordinære. 

Foto: AP

Foto: AP

Artikkel av: Karen Thue
19. oktober 2017 - 08.53

Lurer du på hva som er den perfekte gaven til han eller hun som har alt, kan kjøpe seg alt og som egentlig ikke ønsker seg som helst? 

Da bør du ta en titt i kles- og skjønnhetskjeden Neiman Marcus årlige julebok. Der vil du finne en liste over "fantasi-gaver", de mest eksklusive julegaveforslagene du kan tenke deg.

Men hold deg fast - disse gavene kan koste tusenvis, ja til og med millioner av dollar. 

Her er de ti "fantasigavene" fra juleboken for 2017:

Nyttårsaften-fest på Knickerbocker Hotel i Times Square - Verdi: 1,6 millioner dollar

Den dyreste gavene på listen inkluderer fest for 300 personer på hotelltaket over Times Square på selveste nyttårsaften. To netter på 150 av hotellets rom er inkludert, og alt som er nødvendig for en privat fest med drinker, middag og DJ.

Paper for Water Origami ornamenter - Verdi: 50 dollar for én, 50.000 dollar for 250 stykker.

Paper for Water er en nonprofit som donerer alle pengene som kommer inn for deres vakre origami ornamenter til rent drikkevann. Med andre ord - en gave med omtanke.

Ryder Cup opplevelse med Jim Furyk - Verdi: 250.000 dollar

Fire personer får delta på Ryder Cup, som gjester av USAs kaptein Jim Furyk. Gaven inkluderer flyreise på førsteklasse, privatsjåfør, enestående innlosjering, middager, en personlig concierge, de beste billetter til Ryder Cup og et privat møte med Furyk.

Olympia Le-Tan håndveskekolleksjon og tur til Paris - Verdi: 45.000

Veskedesigneren vil lage seks unike håndvesker bare til deg. Turen inkluderer også en tredagers tur til Paris.

Yours & Mine Rolls-Royce Limited-edition Dawns - Verdi: 439,625 dollar for en blå bil, og 445,750 dollar for en oransje. 

Du får to håndlagede Rolls-Roycer med V12-motor og håndsydd lær-interiør.

Stephen Webster-opplevelse og en 7,2 karats smaragd - Verdi: 300.000 dollar

Denne turen til Zambia inkluderer et besøk til den største produsenten av smaragder i verden, pluss to dager ved The Royal Livingstone Hotel i Anantara. I London vil du samarbeide med Stephen Webster for å lag et personlig smykke med en 7,2 karats smaragd før du har middag med Webster og konen hans. 

Besøk i SISLEYs hovedkvarter, spa-opplevelser og 8000 dollar i produkter - Verdi: 60.000 dollar

Denne tredagersturen til Paris inkluderer besøk på spa, og få møte et av medlemmene i d'Ornano-familien, samt 8000 kroner i velværeprodukter. 

19 dukker fra Madame Alexander og dukkehus fra Kidkraft - Verdi: 8000 dollar

I desember får du åtte Madame Alexander-dukker og et Grand Anniversary-dukkehus fra KidKraft. En ny dukke leveres hver måned i de neste elleve månedene.

Gray Malin-oversiktsfoto-opplevelse - Verdi: 35.000 dollar

Den dyktige fotografen Gray Malin, som er kjent for sine bilder tatt med fugleperspektiv, blir med deg på en helikoptertur over Los Angeles og Malibu, og tar bilder underveis. To netter på hotell er også inkludert.  

Champagne og din egen cuvée med Armand De Brignac - Verdi 150.000 dollar

Dette er en opplevelse for fire personer som inkluderer en tur til Armand de Brignacs-vingård. Der skal dere undersøke druene, smake på ulike årganger og skape deres egne personlige cuvée. Dere får også en førsteklasses tur til Paris med helikopter, der dere flyr over Champagne-regionen, spiser middag ved L'Aisette Champenoise og tilbringer natten ved Chateau Domaine Les Crayères.