Livsstil

Nye dating-trender vekker avsky

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: Karen Thue
11. oktober 2017 - 13.52

Nye og utspekulerte dating-trender brer om seg i Europa, melder Telegraph. 

Avisen omtaler særlig en ny trend kalt "pigging" eller "pulling a pig". Dette er et slags spill der en gutt eller mann prøver seg på en dame som han og vennene ikke synes er tiltrekkende, bare fordi de synes dette er morsomt. Ifølge avisen er vinneren av spillet gutten som drar den "styggeste" damen. Etter å ha kurtisert, datet og eventuelt hatt sex med kvinnen, sender mannen en melding eller formidler til kvinnen at hun er lurt, eller "pigged", som det heter. 

Fenomenet er en del av en kultur som i stadig større grad benytter stygge triks og latterliggjøring på datingscenen, skriver avisen og trekker frem flere eksempler.

Begrepet "benching" refererer til menn som holder en kvinne de ikke elsker på sidelinjen, bare for sikkerhetsskyld. "Kittenfishing" betyr at du lyver på sosiale medier-profilen din for å lure noen til å date deg.

Et annet eksempel er "chubby chasing", der menn søker større kvinner for "moro skyld" bare for å sjokkere og imponere venner, eller for å vinne et veddemål.

"Den eneste grisen i dette scenario er mennene viss skjøre ego er så truet av kvinner at han får noe ut av å nedverdige dem", konkluderer Telegraph.