Livsstil

Kim Larsen har fått kreft - avlyser turné

Det danske nasjonalklenodiet Kim Larsen og hans band Kjukken må avlyse vinterens planlagte konserter.

Kim Larsen - Foto: NTB Scanpix

Kim Larsen - Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: NTB
3. januar 2018 - 10.30

Det danske nasjonalklenodiet Kim Larsen og hans band Kjukken må avlyse vinterens planlagte konserter etter at Larsen har fått påvist kreft.

Kim Larsen fikk konstatert kreft i prostata i desember og er allerede i gang med behandlingen. Derfor har han ikke krefter til å opptre. Avlysningene gjelder konserter i januar, februar og mars, opplyser bandet, ifølge Jyllands-Posten.

- Jeg beklager mange ganger overfor både publikum og arrangører. Jeg er i ferd med å bli en gammel narr, og svært imot min vilje har jeg måttet innse at jeg behøver tid til å komme i spilleform igjen. Men jeg regner med å være klar til sommeren, sier Kim Larsen i en pressemelding.